Információs táblákon is tájékoztatniuk kell a boltoknak a vásárlókat a február 1-jén életbe lépő élelmiszerárstopról – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szerdán az MTI-vel. 

Kemény tockos Rogánnak és a propagandának a DK új javaslata

Ez lényegében annyit tesz, hogy rendeletben kötelezik az üzleteket arra, hogy a Fidesz mellett kampányoljanak. Ám a DK nem hagyta szó nélkül a hírt. Varga Zoltán országgyűlési képviselő, az Egységben Magyarországért jelöltje javaslatokat tett Rogán Antalnak arra, hogy a csirke far-hát kötelező ára mellett miket tüntessenek még fel az üzleteken, kórházakon, iskolákon:

A kórházaknak legyen kötelező kiírniuk a bejárathoz, hogy hány orvos és ápoló mondott fel náluk az elmúlt 10 évben és mekkora a kórház pillanatnyi adóssága, amit nem fizetett ki a kormány.

Az iskoláknak legyen kötelező kiírniuk a bejárathoz, hogy hány tanár és pedagógus hiányzik az intézményükből, és a tanárhiány miatt hány tantárgyat tanít olyan helyettesítő tanár, aki nem rendelkezik az adott tantárgyhoz szükséges képesítéssel.

- fejtette ki, ám Vargának további javaslatai is voltak:

a közintézmények és kormányhivatalok bejáratánál tüntessék fel az államadósság és a hiány szintjét, a 2010-es szinttel összehasonlítva

a benzinkutaknak legyen kötelező kiírniuk, hogy mennyibe került a benzin és a gázolaj 2010-ben

rakják ki még kötelezően a boltokban minden termék 10 évvel ezelőtti árát.

Varga Zoltán szerint a Fidesz látszatintézkedéssel igyekszik eltitkolni, hogy elvesztette az irányítást a gyenge forint és az élelmiszer-drágulás felett. 

Forrás: Facebook 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Azért nem írják ki mert a béééégetők teljesen összezavarodnának.
colibri
Nagyon jó ötlet! Még sok-sok hasonlót kellene kitalálni és végig is vinni a megvalósításig!
verőce21
A képesítéssel rendelkező tanároknak méltó fizetést kell adni, hogy vonzó legyen a munkakör...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.