A Jobbik elnöke a megsemmisített PCR-tesztek és az árstop kapcsán kritizálta a kormányt és Orbán Viktort, már köztudott, a kormány korábban 5 milliárd forint értékben semmisített meg lejárathoz közelítő PCR-teszteket.

Orbán levágná a saját kezét – Jakab Péter nekiugrott a miniszterelnöknek
Kép: Facebook/Jakab Péter

Azt mondja, vakcinát adunk Szudánnak, mert sokat vettünk belőle, és lejár, jobb odaadni ingyen, mint kidobni.

- kezdte indulatos bejegyzését Jakab Péter.

Vajon akkor, amikor 5 milliárd forint értékben semmisített meg a kormány PCR teszteket, mondván, mindjárt lejár, miért nem lehetett odaadni a magyar embereknek, ingyen.

Miért nem lehetett ingyen tesztelni, hogy az oltatlan is kaphasson egészségügyi ellátást 20 ezer forint kifizetése nélkül?

- tette fel a kérdést Jakab, majd szinte azonnal meg is válaszolta azaz, hogy?

Orbánnak nem Magyarország az első, hanem a pénz.

Jakab szerint a jóember (sic!) azt mondja, Brüsszel a hibás az inflációért, de ő a hatósági árakkal megvédi a magyarokat.

Jobban mondva a boltos, aki lemond a haszna egy részéről. Lengyelországban a kormány mond le a haszna egy részéről. Ott elengedik az alapvető élelmiszerek adóját. Nálunk ilyen nincs.

- emelte ki ezzel kapcsolatban.

A Jobbik elnöke szerint a magyar fizesse csak az adót, és elégedjen meg a 133 ezres minimálbérrel, sőt örüljön neki, mert Orbán szerint ez több pénz, mint amennyi 2010 előtt volt az átlagbér.

Ennyit tud a kormány. Visszamutogatni. Ennyi erővel visszamehetünk 2001-ig is. Akkor Orbán még azt mondta, hogy több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak. Ma meg azt, ha ilyet mondana, levágná a kezét.

- jelentette ki.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Jakab Péter

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Abszolút jogosak Jakab észrevételei. O1G es a naci fideSS mindent elsunnyog. De áprilisban bukni fognak es felelniük kell a magyar nép ellen elkövetett bűnökért, köztük a több mint 41 ezer covidos haláláért. Ez lesz a magyar Nürnberg-i per.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A fejét kéne levágni, akkor nem lopna, hazudna, aljaskodna soha többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.