A Jobbik elnöke a megsemmisített PCR-tesztek és az árstop kapcsán kritizálta a kormányt és Orbán Viktort, már köztudott, a kormány korábban 5 milliárd forint értékben semmisített meg lejárathoz közelítő PCR-teszteket.

Orbán levágná a saját kezét – Jakab Péter nekiugrott a miniszterelnöknek
Kép: Facebook/Jakab Péter

Azt mondja, vakcinát adunk Szudánnak, mert sokat vettünk belőle, és lejár, jobb odaadni ingyen, mint kidobni.

- kezdte indulatos bejegyzését Jakab Péter.

Vajon akkor, amikor 5 milliárd forint értékben semmisített meg a kormány PCR teszteket, mondván, mindjárt lejár, miért nem lehetett odaadni a magyar embereknek, ingyen.

Miért nem lehetett ingyen tesztelni, hogy az oltatlan is kaphasson egészségügyi ellátást 20 ezer forint kifizetése nélkül?

- tette fel a kérdést Jakab, majd szinte azonnal meg is válaszolta azaz, hogy?

Orbánnak nem Magyarország az első, hanem a pénz.

Jakab szerint a jóember (sic!) azt mondja, Brüsszel a hibás az inflációért, de ő a hatósági árakkal megvédi a magyarokat.

Jobban mondva a boltos, aki lemond a haszna egy részéről. Lengyelországban a kormány mond le a haszna egy részéről. Ott elengedik az alapvető élelmiszerek adóját. Nálunk ilyen nincs.

- emelte ki ezzel kapcsolatban.

A Jobbik elnöke szerint a magyar fizesse csak az adót, és elégedjen meg a 133 ezres minimálbérrel, sőt örüljön neki, mert Orbán szerint ez több pénz, mint amennyi 2010 előtt volt az átlagbér.

Ennyit tud a kormány. Visszamutogatni. Ennyi erővel visszamehetünk 2001-ig is. Akkor Orbán még azt mondta, hogy több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak. Ma meg azt, ha ilyet mondana, levágná a kezét.

- jelentette ki.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Jakab Péter

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Abszolút jogosak Jakab észrevételei. O1G es a naci fideSS mindent elsunnyog. De áprilisban bukni fognak es felelniük kell a magyar nép ellen elkövetett bűnökért, köztük a több mint 41 ezer covidos haláláért. Ez lesz a magyar Nürnberg-i per.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Moszkvába megyen nem hátra, de maradjon is ott egy nagy gennyes furunkulusnak a putyin seggén.
kissé felnőttem
csak azért mert már degeszre lopták magukat de félkézzel is lehet sokat lopni
kissé felnőttem
mikor lesz az amputálás ma még ma? basszus ez akkor is lop akár fél kézzel is?
teuton
A keplet egyszerü. ez megy mar regen: Nincs ingyen teszteles = alacsony a fertözöttseg a statisztika szerint. Viszont pont ezert meglepöen magas a halalozasok szama a fertözöttek aranyaban, többszöröse a Nyugaton mert szamoknak. Ja, mert ott ingyen tesztelnek...
Yoda69
Abszolút jogosak Jakab észrevételei. O1G es a naci fideSS mindent elsunnyog. De áprilisban bukni fognak es felelniük kell a magyar nép ellen elkövetett bűnökért, köztük a több mint 41 ezer covidos haláláért. Ez lesz a magyar Nürnberg-i per.
Lepényleső
Aminek megléte csak papíron létezik,- az szét nem osztható akárhogy tervezik?
S a moslék tolvajlást még megsemmisítési összeggel is terhelik,- hogy megvolt,
az emberek legalább azt elhiszik? Van aki látta ezeket,őket miből fizetik?
ómió
Nekiugrott? Pedig Parizer efftárs a butaság falának szokott! Mindig téveszt?
Lepényleső
...puszta humánumtól vezérelve,sokan kifennék hozzá az eszközt,- hogy annak aztán legyen éle?
Yoda69
Havi 90 millio forint kozpenzert taroljuk az 5 milliardert vett PCR-teszteket, addig amig le nem jarnak. Utana megsemmitjuk oket 200 millioert, majd ujabb 5 milliardert veszunk ujabb teszteket, amiket tarolunk havi 90 millaert, amig lejarnak.
Ez O1G-nek es a sleppnek kurva jo uzlet, foleg ugy hogy aki netalan tesztelni szeretne, az 20.000 forintert meg is teheti.
orban geci, ez a magyarok ellen elkovetett bunod egyike.
www.atv.hu/videok/20220127/elutasitottak-a-dk-adatigenyleset-a-koronavirus-tesztek-tarolasaval-kapcsolatban
koszpeko
@KisTehen: @Pegero: Ezek vagytok narancsosgecik.
A témához semmi.
Persze odáig az intelligencia nem terjed ki.
Csak a terelés, mint a kibaszott gazdáitok ugyan azt csináljátok.
ómió
@Clavigo: Bolsiék gyagyásaként mindenkire a saját "arcodat" próbálod hazudni?
telegdilaci
@ómió:És az Orbán Szijjártó Várbeli virslis reggelije az rendben van nem zavar! Orbán volt bolsi de Jakab életkoránál fogva nem lehetett,demagóg vagy,vagy ennyire buta?
ómió
@telegdilaci: Nafene! Efftársilag tilos lenne a miniszterelnöknek a saját külügyminiszterét a várban, reggeli mellett beszámoltatnia? A bolsi tetübandád illetékesei ezt hol szokták és hogyan? Rötyin, egymás mellett ülve nyöszörögve? Majd, ha - ne adj Isten - ti "kormányoztok", akkor majd jöhet ez a módi! Orbán meg legfeljebb volt bolsi, 30-40 éve, (már, ha ez egyáltalán igaz), viszont ti kétségtelenül most vagytok bolsik - aktuálbolsik(!) - veled együtt! Jakab efftársatok meg a kisnyilas köpönyegét kifordította és az immár igazi vörös színt hordja kívül, de csak, mint Böszme efftársatok kesztyűbábja és persze "nem demagóg", hanem betanított papagáj módon! Akárcsak te itt!
kissé felnőttem
dönthet de az egyiket tudja csak, vagy szájhős?Majd a Mari néne meg helette keresztet vetnyi ? meg lapozza az imakönyvét is?
Macskaszem
A fejét kéne levágni, akkor nem lopna, hazudna, aljaskodna soha többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.