Majdnem lemaradt a nyilvánosság arról a kormánymédia szerint "több szempontból is gyanús tárgyalásról", amely Márki-Zay Péter és a volt miniszterelnök, Bajnai Gordon között zajlott Londonban – állapította meg a kormánysajtó.

A kormánysajtóé az év leleplezése: Márki-Zay Péter Bajnai Gordonnal vacsorázott
Kép: mno.hu

A két politikusról egy állítólagos Mandiner-olvasó készített lesifotót, melynek kapcsán olyan következtetésekbe bocsátkoztak, hogy

Márki-Zay kiruccanásának talán legfontosabb indoka az volt, hogy találkozhasson Bajnaival, hiszen a fórumára mindössze két órát szánt.

Majd azt is megállapították, hogy

Bajnai az elmúlt hónapokban "belekeveredett a Városháza-botrányba".

Abba a "botrányba", amellyel kapcsolatban a (nyilvánvalóan "sorosista") bíróság már megállapította, hogy csak a Fidesz által kitalált műbalhé volt. Ha már sorosozás, a cikkben idéznek egy, az Anonymus által közzétett hangfelvételt, amelyen Gansperger Gyula így okoskodik:

„Magyarországon alapvetően az egész ellenzék mozgása mögött, ugye én azt gondolom, a külföldi erők és finanszírozók állnak.

(…) Ugye, egyik része a Soros-birodalom, fogalmazzunk így. A másik része, azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon.”

Márki-Zay Péter aztán később maga is beszámolt a találkozóról:

Kormányváltásra és kormányzásra készülök, ezért számos politikussal, diplomatával, szakemberrel egyeztetek. Kifejezetten örültem, hogy londoni utazásom alatt Bajnai Gordonnal is találkozhattam, eszmét cserélhettünk, megvitathattuk az ország előtt álló legfontosabb kihívásokat. Magyarország egykori miniszterelnöke egy válság közepén vette át az országot, teljesítményét pedig még olyan politikai ellenfelei is elismerték, mint Orbán Viktor.

Én egy olyan politikai kultúra megteremtésén dolgozom, ahol természetes, hogy jobb és baloldali közéleti szereplők leülnek, és beszélnek egymással. Ahol tiszteletet adunk a tudásnak és a teljesítménynek, ahol igyekszünk a mások tapasztalatából is tanulni, mert máshogy nem lehet felemelni ezt az országot. Köszönöm Gordonnak az értékes gondolatokat. Csak felfelé!

- írta Facebook-oldalán az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: mandiner.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bajnai prosperalo orszagot adott at orbannak. 240 Forintos Euroval, mukodo gazdasaggal es demokraciaval. Ugy hogy elotte az utobbi 30 ev legnagyobb gazdasagi valsaga sulytotta a vilagot, koztunk minket is.
Ebbol orbannak sikerult lezullesztenie oda, hogy a masodik legkorruptabb orszag lettunk az Unioban, az Euro 365 Forint, az inflacio 20% folotti, ugy hogy sok termeknek be kellett fagyasztani az arat.
Ha O1G es a slepp marad akkor garantalt az allamcsod, az Uniobol es a NATO-bol valo kilepes, valamint inflacios osszeroppanas. Ezt meg az ellensegemnek se kivannam, nemhogy a hazamnak. Ezert minden magyar aki szereti hazajat az ellenzekre szavaz.
Román bertrollok kíméljenek az idebofogestol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@human: És? Talán másik városról beszélt?
Nessy
@ómió: Igen! Kisvárdáról! Valóban sok pénzt, beruházást kap a kormánytól.
kereső
@KisTehen: Ne,te ne! Nem csiped? akkor miért szavaztál rá? Pártutasitás volt?
ómió
@Nessy: De, akkor, mi az efftársi "hézag"?
telegdilaci
Mitől az év leleplezése ha egy volt,és leendő Miniszterelnök,beszélnek egymással? mennyivel tisztességesebb hogy Orbán a Választások előtt kimegy Moszkvába a gazdájához,erre miért nem mondják hogy a Putyin hálózat,bele avatkozik a Magyar belügyekbe vagy ez oda vissza nem érvényes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.