Majdnem lemaradt a nyilvánosság arról a kormánymédia szerint "több szempontból is gyanús tárgyalásról", amely Márki-Zay Péter és a volt miniszterelnök, Bajnai Gordon között zajlott Londonban – állapította meg a kormánysajtó.

A kormánysajtóé az év leleplezése: Márki-Zay Péter Bajnai Gordonnal vacsorázott
Kép: mno.hu

A két politikusról egy állítólagos Mandiner-olvasó készített lesifotót, melynek kapcsán olyan következtetésekbe bocsátkoztak, hogy

Márki-Zay kiruccanásának talán legfontosabb indoka az volt, hogy találkozhasson Bajnaival, hiszen a fórumára mindössze két órát szánt.

Majd azt is megállapították, hogy

Bajnai az elmúlt hónapokban "belekeveredett a Városháza-botrányba".

Abba a "botrányba", amellyel kapcsolatban a (nyilvánvalóan "sorosista") bíróság már megállapította, hogy csak a Fidesz által kitalált műbalhé volt. Ha már sorosozás, a cikkben idéznek egy, az Anonymus által közzétett hangfelvételt, amelyen Gansperger Gyula így okoskodik:

„Magyarországon alapvetően az egész ellenzék mozgása mögött, ugye én azt gondolom, a külföldi erők és finanszírozók állnak.

(…) Ugye, egyik része a Soros-birodalom, fogalmazzunk így. A másik része, azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon.”

Márki-Zay Péter aztán később maga is beszámolt a találkozóról:

Kormányváltásra és kormányzásra készülök, ezért számos politikussal, diplomatával, szakemberrel egyeztetek. Kifejezetten örültem, hogy londoni utazásom alatt Bajnai Gordonnal is találkozhattam, eszmét cserélhettünk, megvitathattuk az ország előtt álló legfontosabb kihívásokat. Magyarország egykori miniszterelnöke egy válság közepén vette át az országot, teljesítményét pedig még olyan politikai ellenfelei is elismerték, mint Orbán Viktor.

Én egy olyan politikai kultúra megteremtésén dolgozom, ahol természetes, hogy jobb és baloldali közéleti szereplők leülnek, és beszélnek egymással. Ahol tiszteletet adunk a tudásnak és a teljesítménynek, ahol igyekszünk a mások tapasztalatából is tanulni, mert máshogy nem lehet felemelni ezt az országot. Köszönöm Gordonnak az értékes gondolatokat. Csak felfelé!

- írta Facebook-oldalán az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: mandiner.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bajnai prosperalo orszagot adott at orbannak. 240 Forintos Euroval, mukodo gazdasaggal es demokraciaval. Ugy hogy elotte az utobbi 30 ev legnagyobb gazdasagi valsaga sulytotta a vilagot, koztunk minket is.
Ebbol orbannak sikerult lezullesztenie oda, hogy a masodik legkorruptabb orszag lettunk az Unioban, az Euro 365 Forint, az inflacio 20% folotti, ugy hogy sok termeknek be kellett fagyasztani az arat.
Ha O1G es a slepp marad akkor garantalt az allamcsod, az Uniobol es a NATO-bol valo kilepes, valamint inflacios osszeroppanas. Ezt meg az ellensegemnek se kivannam, nemhogy a hazamnak. Ezert minden magyar aki szereti hazajat az ellenzekre szavaz.
Román bertrollok kíméljenek az idebofogestol.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Az év leleplezése...??? Januárban??? Várjunk már ezzel legalább április 5-ig, vagy év végéig. Origó...Anonymus... Gansperger... ki nem sz..ja le ezeket, ugye...
Yoda69
Bajnai prosperalo orszagot adott at orbannak. 240 Forintos Euroval, mukodo gazdasaggal es demokraciaval. Ugy hogy elotte az utobbi 30 ev legnagyobb gazdasagi valsaga sulytotta a vilagot, koztunk minket is.
Ebbol orbannak sikerult lezullesztenie oda, hogy a masodik legkorruptabb orszag lettunk az Unioban, az Euro 365 Forint, az inflacio 20% folotti, ugy hogy sok termeknek be kellett fagyasztani az arat.
Ha O1G es a slepp marad akkor garantalt az allamcsod, az Uniobol es a NATO-bol valo kilepes, valamint inflacios osszeroppanas. Ezt meg az ellensegemnek se kivannam, nemhogy a hazamnak. Ezert minden magyar aki szereti hazajat az ellenzekre szavaz.
Román bertrollok kíméljenek az idebofogestol.
RonaGyuri
@KisTehen: látod mekkora nagy marha vagy:
egyfelől a csirkefarhátat senki sem tudja imádott Orbánodról levakarni,
másrészt igencsak jó levest lehet belőle csinálni KELLŐ HOZZÁÉRTÉSSEL!! =))
justhpeter
Egyetlen miniszterelnök volt a gengszterváltás óta, aki hasznára is volt az országnak Bajnai Gordon, a többi különféle fogyatékossággal rendelkező pártkatona volt.
Pipás
@KisTehen: Rágjad csak gyurcsány faszát. Mást sem tudsz szajkózni, mint gyurcsány. Hülye papagáj vagy.
Grafix69
Aztán ki a bánatos faszom tiltotta meg, hogy bárki bárkivel ebédeljen , vacsorázzon, beszéljen?
Pálinkás Pál
elképesztő ez a vergődés, amit a cigány lerendez...a propaganda csapata már csak a gyengeelméjű híveknek gyártja a híreket..épeszű ember átlát rajta...és akkor megsértődnek ,ha fogyatékosnak nevezik a szavazóbázist...
csipetke
Rogátonyó/anonymus szánalmas vergődése és feltételezései. Háát,ez bizony már ultragáz...(de a birkáknak ezt is oda lehet vetni,kérődzenek azok bármin)
csipetke
@csipetke: Ja,és hogy ez az év leleplezése. Ezen nyerítve röhögne az ember,ha nem lenne ennyire szánalmas az orbánsajtó. B@szki,az év,sőt az évtized leleplezése nem ez,hanem a Pegazus-ügy,vagy a völNER-botrány,ahonnan azóta is potyognak a csontvázak. Micsoda kupleráj ez,ahol adják-veszik a diplomákat,pl rogántonyó/anonymus kapányfőnöke,akinek nemhogy tanulnia nem kellett,de még a vizsgákra is regisztráltak helyette. Amit ez a bűn-és erőszakszervezet művel,az több,mint felháborító. A Cosa Nostra elbújhat mögöttük
csipetke
@KisTehen: 00:55 Te valami képzavarban szenvedsz. A gazdád preferálja a csirkefarhátat. Szomorú,hogy orbán idejuttatta az országot,hogy a csirkefarhátat tették olcsóbbá kb 5 forinttal.Ezen röhögne az ember,ha nem lenne siralmas. Nem merte meglépni,mint a lengyelek,hogy ÁFA-t csökkentettek az alapvető élelmiszereknél, orbán szívesebben veri a csalánt más farkával.Csakúgy,minz a benzinnél. A hülye birka meg tapsikol mellé,hogy orbán szívatja a benzinkutasokat,és a kereskedőket
tudode
Az un. kormánymédi átment öregasszonyos pletyóba!
.
Azzal együtt, hogy az egyeduralkodó összetörhetné kezét, lábát azért, hogy annyi elismerést kapján az olvasóktól, mint a válságkezelő kormányfő
.
----- Márki-Zay Péter Bajnai Gordonnal is tárgyalt Londonban
24.hu/kulfold/2022/01/28/marki-zay-peter-bajnai-gordon-london/
.
www.facebook.com/markizaypeter/posts/483963619756782
-----------------
.
Nagyon ráfaragott az ország arra, hogy nem adott bizalmat 2014-ben Bajnai Gordonnak!!!
nezelodo
Nem volt nehéz kiszagolni a fiúknak, hogy hír legyen a találkozóból, végül is őket szolgálja a Pegazus! Csak nehogy megint a sajátjaiknál találjanak vele pár száz millás "hivatali kapcsolatot"!
simmering73
Január 29 és az év leleplezése megtörtént. Na ezen jót derültem. Kormánysajtó, átlépni felettük mint a kutyaszaron.
lampa laz
A következő képet is kérjük a mandinertől, ahol csutkány és putyin tárgyal és zabál. A két téma közt is óriási a különbség, míg MZP és Gordon beszélgetése építő lehet számunkra, addig csutkány - putyiné romboló hatású lehet Magyarország számára. Ennek a reteknek most nem lett volna szabad találkoznia putyinnal.
human
Lehet, hogy kormányváltásra készülnek? Ez felháborító!
Ennél többet mondó szokott lenni kik nézik Orbánnal együtt páholyból a meccseket.
verőce21
Olyan kurva eredményes volt Libás, hogy a következő évben egyből meg is lett a 2/3-ad...! 
tudode
@tudode: .
Szerinem van ellenzék, csak nem látszik amiatt, mert Finkenstein csecsén kupálódott fideSS alapítók főmuftija meghekkelte a parlamenti adásokat tévén!
.
---- Megszűnik a parlamenti közvetítés a köztévén
168.hu/itthon/megszunik-a-parlamenti-kozvetites-a-kozteven-29052
-----------------
.
----- Azonnali kérdések - Orbán Viktor válaszolt a kommunistáknak - 2021.12.06
www.youtube.com/watch?v=i_c_CNMYVRk&t=3218s
------------------
.
Mielőtt hol vannak a Kisgazdák, akikkel sohasem, aztán Szabadi Béla nokiás doboz miatti dutyibea, az MDF UD ügye, az SZDSZ, amelynek alapító társa is volt pártelnöke!

De egyedül Gyurcsány Ferenc új pártot alapítva követi mint egy bernáthegyi kutya, stb. stb.
.
Nyugger időmillimosként követem a ritKÁS plenáris üléseket, ami nem jut el a Pista bácsihoz, és a Mariska nénihez, be kell érniük a koránymédia pocskondiázásával, azzal, hogy az egyeduralkodó péntekenként a köznyugalom megzavarásával félrevezethet sokakat!
.
Ennyit az ellenzékről, és az un. "közmédiáról", amely
.
---- Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt
www.youtube.com/watch?v=Y4E44k7LRck&t=2s
-------------------
.
Megélve azt is, amikor be kellett szolgáltatni a rádiókat, és csak a NÉPRÁDIÓ volt hallható, és félelmetes volt amikor bemondta, hogy LÉGYIRIADÓ, és futás a pinyóba!
.
---- Néprádió
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pr%C3%A1di%C3%B3
------------------
.
És aki tájékozódni akart annak idején a dugi rádiójával hallgatta a Szabadeurópa hangját!
.
----- Szabad Európa Rádió
hu.wikipedia.org/wiki/Szabad_Eur%C3%B3pa_R%C3%A1di%C3%B3
-------------------
.
És ismét lett online szabadurópa.hu
.
www.szabadeuropa.hu/z/22186
----------------
.
Ami a kormánysajtót illeti!
Eladott Ország
Nem csak a buszsávokban vannak lesen, hanem ezek szerint Londonban is. Ez a kemény nem az asztal sarka.
ómió
Biztos, a "fájni fog"-ot "egyeztették" az efftársak!
kulabombaafityiszre
Ez a hír,nem az hogy a dagadt megy eligazítára,+ nyalni putyinhoz egy kommunista kgb-s ügynökhöz.
Lepényleső
Jó étvágyat,- a fydes ne ülje meg gyomrukat?
human
@ómió: És mi bajod van a "Fájni fog"-al? Bajnai őszintén beszélt. Persze megértem, hogy nektek fideszeseknek ez furcsa.
ómió
@human: Mi bajom vele? "Csak" annyi, hogy utálom, ha a zsebemben kotorásznak! Még akkor is, ha azt egy profi bolsi népzsebelő teszi! És még akkor is utálom, ha te - az "efftársi illem szerint" - annak csápolsz!
human
@ómió: Milyen elvtársi illem? Én azt írtam, hogy őszinte volt és ezt rendjén valónak tartom. Nem azt írtam, hogy lehet, hogy nem mondott igazat, de a mi kutyánk kölke, tehát igaza van.
Béla333
Skandallum! Vacsorázott a MZP! És nem egyedül!
Mivé lesz így a világ??!!
ómió
@human: Hogy milyen "efftársi illem"? Ezt magadtól kérdezd, mert - nyilván - ennek alapján csápolsz nekik. Vagy nem illem kérdés ez nálad, meggyőződéssel állsz a népzsebelés efftársi platformján?
kissé felnőttem
és amikor a két nagy fideszes leült egymással azt a képet nem hozzátok ujra polt - Matolcsi ja hohy már nincs értelme ?
kissé felnőttem
hát akkor csak az utolsó gondolatsort ajánlanám azt ami a fideszből az első pertől hiányzott mert parancsra cselekedhettek semmi önállóságot nem kaphattak ebből nőtte ki magát a GYÜLÖLKÖDŐ stilusuk amit orbán jól jutalmazott és a vége ez az oka a bukásnak de a király mesztelen mégsem ismeri el amit a fidesz 85-90 százaléka is lát és érzékel.önlejáratós volt napi heti havi szinten meg gyülölködés keltésa többit meg a nép is érzékelte 24 órában a lopás lenyulá stb na meg na meg végre ? végrehajtottak. öngólókkal foci nyelven hogy értse orbán is.
Nessy
Minő skandalum! Két magyar politikus együtt vacsorázik Londonban! Ilyent fideszes politikus nem tesz! Még itthon sem! A kormány média kezd megzakkanni, a választás előtt?
human
@ómió: Hát én egy fidesz szavazótól hallottam Seszták körzetéből, hogy "Épül, szépül a város. A többiről meg ne akarok tudni.". Erre az efftási illemre gondoltál ha jól értem.
ómió
@human: Kérdeztelek, hogy meggyőződéssel állsz a népzsebelés efftársi platformján, vagy csak illendőségből csápolsz az efftársaidnak? Válasz sehol! Ez ilyen nehezen érthető, hogy még az efftársi illemetek magyarázatát is másoktól kérdezed? Azt meg, hogy "épül, szépül a város", nyilván még Tarlós idején hallottad, mert azóta, ha lehet, "haladó módon", mindent - legutóbb a Magyar Zene Házát "ekéztétek" - megfúrnátok!
kereső
MZP csak tanulhat Bajnaitól- csak, hallgasson is rá.
human
@ómió: Seszták nem budapesti fideszes :)
ómió
@human: És? Talán másik városról beszélt?
Nessy
@ómió: Igen! Kisvárdáról! Valóban sok pénzt, beruházást kap a kormánytól.
kereső
@KisTehen: Ne,te ne! Nem csiped? akkor miért szavaztál rá? Pártutasitás volt?
ómió
@Nessy: De, akkor, mi az efftársi "hézag"?
telegdilaci
Mitől az év leleplezése ha egy volt,és leendő Miniszterelnök,beszélnek egymással? mennyivel tisztességesebb hogy Orbán a Választások előtt kimegy Moszkvába a gazdájához,erre miért nem mondják hogy a Putyin hálózat,bele avatkozik a Magyar belügyekbe vagy ez oda vissza nem érvényes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.