Ahogy arról tavaly beszámoltunk, a zenész Hajdú Péternek jelentette be a Frizbiben, hogy vége a házassága gyermekei édesanyjával, Boglárkával. Galambos Lajos a műsor előzetesében elárulta, hogy a magánélete is ráment az évek óta húzódó áramlopási ügyre. A Blikk információi szerint a válást hivatalosan is kimondták.

Galambos Lajos elvált a feleségétől
Fotó: TV2

Lajcsi és Boglárka szerelme mesébe illő volt, s sokáig minden csodásan alakult az életükben. Lajcsi befutott, keresett muzsikus lett, a hazai zenei élet egyik meghatározó alakjává vált, Boglárkával az oldalán. 1998-ban kötötték össze az életüket, három gyermekük született, Boglárka, István és Lajos, de már a megismerkedésük története is filmbe illő volt

- fogalmazta meg a lap.

2015-ben indult nyomozás a zenész ellen, víz- gáz- és áramlopás miatt. Az eljárás során Boglárka másodrendű vádlott volt, ám végül felmentették. Az ügy a házasságukat is megviselte.

Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék

- közölte Lajcsi tavaly októberben.

A pár már évek óta külön élt. A több száz milliós családi vagyonról, cégekről, ingatlanokról és az ingóságokról is sikerült megegyezniük.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...ez is az ötvenes évek leckéje fiataloknak;- akit akarnak azt legallyaznak?
Csizmás Kond
...leghamarább a csalási ügy következményei miatt határoztak így...úgymond érdekvállás.
Pálffy
Nem szeplőtelen a Lajcsi! Alias Galambos Lajos az egyik legnagyobb adóelkerülő (az-az tolvaj) volt az 1985 utáni években. Akkoriban úton-útfélen - szinte az egész országban árulta az illegálisan sokszorosított kazettáit - de a bevételek után fizetendő adókat elfelejtette megfizetni. Közben belefogott az ingatlanfejlesztésbe is. Ott is ugyanarra törekedett.
Engem is meglopott kb. 26 évvel ezelőtt. A Széchenyi hegyen a Rege u. 13-15 sz alatt vásárolt egy lerobbant szállodát, amit átalakított társasházzá. Mint hivatásos (de még zöldfülű) ingatlanközvetítőt megbízott a lakások értékesítésével. Az épületben lévő, a volt éttermet, konyhát, egy szép nagy - kb. 300 m2-es - lakássá alakította, majd közvetítésemmel eladta - pofátlanul alacsony árat beírva az adás-vételi szerződésbe - Aján Tamásnak, az akkori MOB főtitkárának. A közvetítő díjat pedig szépen lenyelte. Azóta is tartozik az akkori, valódi vételár (86 millió Ft) után fizetendő 3%-os jutalékkal+ a kamatos kamattal ... Figyelemmel a zavaros ügyeire, javasolnám az összes, általa megfejlesztett ingatlanok közmű bekötéseinek ellenőrzését is! ÚGYHOGY NE MONDJA SENKI TISZTESSÉGESNEK EZT AZ EMBERT!
Béla333
Biztos nem tetszik már a nejkónak az az élet, ahol már nem potyognak a milliók a bűncselekményekből...
VESZ-ÉSZ
Lószart mama,ez is csak egy jó kis vagyon eltüntetési kísérlet az adóhatóság elől.
Persze az asszonyka olyan de olyan ártatlan és nem tudott semmiről.
Csizmás Kond
...majd egy pár év mulva jön hogy nem tud megélni a nyugdíjából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.