Még a baloldali választók abszolút többsége sem ért egyet Márki-Zay Péter rezsicsökkentést kritizáló mondataival vagy az egészségügyi reformelképzelésével – írta a Magyar Nemzet szombaton a Nézőpont Intézet felmérése alapján.

A Magyar Nemzet szerint Márki-Zay Péter kijelentéseivel saját szavazói sem értenek egyet
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A felmérésben azt vizsgálták, hogyan vélekedik a közvélemény a baloldal jelöltjének legismertebb kampánymondatairól.

A kutatásban négy, Márki-Zay által megfogalmazott gondolatról kérdezték a válaszadókat. Márki-Zay nevét nem említették, és az eredeti mondatokat lerövidítették, de azok lényeges tartalmi elemein nem változtattak

- írta a lap.

Arra, hogy "a jelenlegi rezsicsökkentést nem kellene fenntartani", a választók 75 százaléka válaszolt úgy, hogy inkább nem ért egyet, és mindössze 19 százalék jelezte egyetértését.

A lap szerint sokatmondó, hogy tízből hat baloldali választó nem ért egyet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjével a kérdésben. A Fidesz-szavazók 91 százaléka elutasította a kijelentést.

Azzal, hogy a "mostani rezsicsökkentés helyett, ha magas a rezsi, kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni", az aktív szavazók 79 százaléka nem ért egyet, mindössze 17 százalékuk vélekedik hasonlóan. A baloldali szavazók 64 százaléka sem osztja Márki-Zay Péter véleményét, ahogyan a kormánypárti szavazók 91 százaléka sem.

Tízből kilenc választó nem ért egyet azzal sem, hogy "statisztikát kellene vezetni arról, hogy ki a cigány és ki a nem cigány Magyarországon". A kijelentést a bal- és jobboldali szavazók egyaránt 87-87 százaléka utasítja el

- írta a lap.

A Nézőpont Intézet felmérése szerint az aktív szavazók 81 százaléka azzal sem ért egyet, hogy "jobb, ha az egészségügy üzlet, mint hogyha nem üzlet". Tízből hét baloldali választó is elutasító Márki-Zay Péter kijelentésével kapcsolatban, mindössze 17 százalékuk ért egyet azzal. A kormánypártok szavazóinak 90 százaléka elutasítja, hogy az egészségügy üzlet – írta a Magyar Nemzet.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A magyar nemzet nevű fidesz szennycsatorna lap az utóbbi 15 évben kb 1500 pert bukott - évente mitegy 100-at,- hazudozás okán.
MN szerint választás előtti napon 65-35% arányban Tarlós vezet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Megindult minden szinten a hazugsággyártás és rágalomhadjárat, a tájékozódási lehetőség egyes vidékeken csak a Fidesztől származó mantra jut el a valóság helyett. Gyalázatos, amit művelnek rágalmazás és gyűlöletkeltés terén.
telegdilaci
@sgl: Gondolom nem olvasta el a teljes interjút,amit Márky Zay adott kiragadtak belőle részleteket,csak azért hogy más értelmet nyerjen amit a Rezsi csökkentésről mondott így manipulálják az Embereket,NEM azt mondta hogy megszüntetnék a rezsi csökkentést,hanem a módjával nem ért egyet,mivel nem csak a rászorulókat,támogatja hanem azokat a jómódúakat is akik az úszó medencéjüket fűtik! viszont akik egyedi fűtést mondjuk fával fütenek,azok semmilyen rezsi csökkentést nem kapnak!
verőce21
Mi a fasz kell még ahhoz, hogy kattanjon a bilincs és visszatoloncolják Kanadába a büdös cigányt?!

Ez polgárháborúra játszik totálban...!
Béla333
Aki polgárháborúra játszik az a mocskos maffia a vezérével együtt. Aki kiszolgáltatja az országot Putyinéknak, akik lerabolnak mindent, nyomorba döntik az embereket, akik kiszivattyúzzák az összes Uniós, az ország felzárkóztatására kapott pénzt.
41 ezer honfitársunk halála szárad az elcseszett járványkezelést végzők lelkén, miközben mér a tesztekre kapott pénzeket és a lélegeztető gépekre elköltött pénzeket is ellopták!
Nagyon jól teszi MZP, hogy ezt mindannyiunk nevében a maffiózók orra alá dörgöli.
Remélem börtönbe is csukatja az odavalókat!
KisTehen
ez teljesen igaz

én se értek egyet a kijelentéseivel, pedig rá szavaztam

HAHAHAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.