Miközben az ügyészség azzal gyanúsítja, hogy jó 83 millió forintnyi kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, a bírósági végrehajtók elnökétől. 

A 444 cikke szerint a minden évben a képviselők által saját maguknak kitöltött vagyonnyilatkozatok értelmetlenségére jó példa az, hogy Völner Pál korábbi igazságügyi miniszterhelyettes, államtitkár a frissen leadott nyilatkozata szerint szegényebb lett.

Vagyonnyilatkozatok: Völner Pál papíron szegényebb lett

Fotó: Facebook/Völner Pál

Ezt úgy sikerült elérnie – mutat rá a lap –, hogy az ügyészség azzal gyanúsítja, hogy legalább 83 millió forintnyi kenőpénzt fogadott el az elmúlt években Schadl Györgytől, a bírósági végrehajtók elnökétől, aki azóta előzetesben ül (Völner szabadlábon van, államtitkári posztjáról ugyan lemondott, de továbbra is országgyűlési képviselő és a Fidesz-frakció tagja).

A cikk szerint Völner 2020-ról szóló vagyonnyilatkozatában még 8,5 millió forint takarékbetétben elhelyezett megtakarítás, és 3,5 millió forint készpénz szerepelt. A friss, 2021-re vonatkozó nyilatkozatában viszont a takarékbetétkönyvi megtakarítás eltűnt, és készpénzből is csak 2 millió forint maradt meg a nyilatkozatban írtak szerint.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Horizont: Hirtelen megtalálta a Zalkományos Kőccségek számlaszámát...
namihami
Beindult a Fidesz ""Templom Egere"" akciója. A 007-es iparitanuló se...
ómió
Szóval, a "gyanú" még mindig nem növelte?
kereső
Tavaly is irtam már, ezek a vagyonnyilatkozatok nem egyebek, mint sajtpapirok-egyébre nem jók, csak annak megállapitására ismételten: az ország lakóinak, szavazó polgárainak lenézése, hülyére vétele. Ennyi(ke).
volvós
...csóri kis köcsög palimadár...akkor ez a G is viktorka showman-ja volt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.