A magyar miniszterelnök kedd délután munkalátogatás keretében tárgyal Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a Kremlben.

Márki-Zay Péter az Orbán-Putyin találkozóról: "a magyar miniszterelnök a gazdához utazik utasítást kérni"

Fotó: MTI/Mónus Márton

„Miközben mindenhol attól tartanak, hogy Putyin orosz elnök pusztán politikai megfontolásból ismét háborúba sodorja kontinensünket, a magyar miniszterelnök a gazdához utazik utasítást kérni. Akkor haverkodik látványosan az orosz elnökkel, amikor az a nyugati szövetségi rendszer létjogosultságát kérdőjelezi meg, és a teljes kelet-európai régió felett kontrollt követel magának”

– írta a Facebook-oldalán az Orbán-Putyin találkozó kapcsán Márki-Zay Péter, aki szerint „itt az idő, hogy a magyar nép kifejezze: nem kérünk az Oroszországnak való alárendeltségből, és nem szolgáljuk ki Putyin háborús agresszióját”.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt hozzátetta azt is, hogy április 3-án „döntünk arról, hogy a Kelethez vagy a Nyugathoz tartozunk. Mi a béke pártján állunk, és hűséges tagjai vagyunk azoknak a szövetségeknek, amelyekbe elsöprő népszavazási eredmények alapján léptünk be.”

Forrás: atv.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Aranyos lehet, amikor ül a Putyin lábánál, az asztal alatt és várja a ledobott falatokat. És, szükség esetén, még a kezét is beletörölheti a Viktorovicsába.
kereső
Ez azért egy kicsit több annál. Ez egyértelműen kimeriti a hazaárulás fogalmát.Igaz, hogy hivatalosan! gáztárgyalás lesz- de egy ilyen háborús helyzetben orbánnak le kellett volna mondania ezt a találkozót, és egyértelműen állást kellett volna foglalnia az európai közösség és a nato mellett.
Dr. Proktor
@namihami: Szvsz nem csak pár husos csont esik le hanem némi kp is...
Néro
ja telefonon nem merte elmondani mert halott már a Pegazusról így kirendelte magához lábhoz. Majd előadja , hogy magyarszki konyec (ha táváris ha nem.)
jesz
MZP már előre eladta az országunkat...körbemyalta az összes nyugati farpofát a jutalom reményében...ha ez nyer, akkor tízmilló ember térdre.(ki imához, ki szopáshoz)
ómió
Maki efftárs! Már a "lábhoz!" hajlamaitokat is másokra kell hazudnotok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.