Zsiga Katalin rendőrnő állt szemben azzal a volt kollégájával, akitől szerinte tudomást szerzett arról, hogy kollégái állítólag levideózták a megerőszakolását.

 Kikerültek a társait erőszakkal vádoló Katalin rendőrnő szembesítésén elhangzott döbbenetes mondatok

Fotó: Pixabay

A Blikk cikke szerint a szembesítésen a felvételről szinte semmi nem hangzott el, azzal kapcsolatban kérdés sem merült fel, még az ügyész részéről sem.

"Magáról a felvételről semmi nem derült ki a volt kollégámmal történt szembesítésen, ő meg ellentmondásba keveredett, de az ügyész nem foglalkozott ezzel"

– mondta a Blikknek Zsiga Katalin rendőrnő, aki tavaly decemberben feljelentette két kollégáját szexuális erőszak gyanúja miatt.

A lap szerint a szembesítés azzal az ügyészi kérdéssel indult, hogy a két rendőr ismeri-e egymást. Erre a kérdésre mindketten ugyanazt a kérdést adták, vagyis, hogy 2019-ben egyszerre szereltek fel.

Ezt követően Zsiga Katalin a következőt mondta:

„Szemedbe mondom, hogy én téged a barátomnak gondoltalak, mivel ha a rendőrségi szolgálat során bármiféle gondom volt, te nekem mindig szóltál. Például amikor a II/1-es bevetési alosztálynál nem véglegesítettek, majd áthelyeztek a II/3-as alosztályhoz, ahol egyébként te szolgálatot teljesítettél, menjek vissza. Ő, azaz M. M engem ebben a témában többször is Viberen keresett.”

M. M.: „Szemedbe mondom Kata, hogy én nem emlékszem, hogy én konkrétan a fent említett dolog miatt felhívtalak volna. Általánosságban az elmondható, hogy beszéltünk a szolgálatok során.”

Zsiga Katalin: „Most is hazudsz! ”

Az ügyész megmutatta M. M-nek azt a jegyzőkönyvet, ami Zsiga Katalin sértetti meghallgatásáról készült. Ezt követően:

M. M.: „Szemedbe mondom Katalin, hogy lehet, hogy mi korábban beszéltünk telefonon, de abban biztos vagyok, hogy 2020. december 1. napjától, amikor én a Köztársasági Elnöki Őrséghez, onnan mi már telefonon nem beszéltünk, mert megszakadt közöttünk a munkakapcsolat. A személyes beszélgetés vonatkozásában pedig továbbra is fenntartom, hogy utoljára 2021 májusában Miskolcon történt a továbbképzésen.”

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Az áldozatot fogják hibáztatni, meglátjátok! Inkább legyen hazug a rendőrnő, mint a két rendőr hapsi... Szégyen! Miért nem védik meg a rendőrnőt a nőmozgalmak? Mindig nagy szájuk van, most itt van egy nő, akit bántottak és aki nem tudja az igazát megvédeni, mert a bántalmazók hazudnak! Az ügyészke is megér egy misét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Be tudják úgy állítani Zsiga Katalin szavait, hogy hazudik, mivel cigány könnyen el is hiszik az emberek.
Bogatir
Ez volt hogy álmában erőszakolták meg, hogy nem is vett észre semmit?? Ha így van ez nagyon gyanús. Nem érzem a valóságát.
Málna
@CsipkeRózsa: Senki nem állít be semmit, Zsiga maga nyilatkozik a Blikknek. ez alapján nem hiszünk neki sokan.
Aki Én
@Málna: ,, Az a verzió nem létezik, hogy a rendőrnő nem mond igazat? Olyan nincs?"
De van. Ezért érthetetlen, miért nézed pont olyan egyoldalúan, mint azok, akiket oktatsz.
Málna
@Aki Én: Ez megint félrement nálad. Egyáltalán nem nézem egyoldalúan. Nem is értem, miből gondolod ezt. Élénk a fantáziád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.