A kormánymédia és a bulvárhírek gondoskodtak arról, hogy ebben az őrületes médiazajban elsikkadjon a végrehajtó-lehallgatás kapcsán kibukott mondat, miszerint egy "Tóni, Barbara és Ádám" trió neve is felvetődött, akikkel Schadl egy nem nevesített "35 éves bizniszről" beszélgetett, ami állítólag "minden korábbi ügynél fontosabb".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem kell uszítani, de szerintem az sem egy érdektelen kérdés, hogy Tóninak az IT területén (ahol a legnagyobb ötletek sem mindig élik meg a következő évet) van egy "találmánya", ami nem csak őrzi az értékét, de évről évre nagyobb hasznot hoz neki! =))
kereső
@RonaGyuri: a digitális aláirásra gondolsz? Valami nem kerek abban a történetben sem.
RonaGyuri
@kereső: nem tudom valójában miről van szó, úgy rémlik, hogy a digitális aláírás dolgot - egyébként is szakemberként: mint olyat erősen kétlem a valódiságát - már cáfolták!
RonaGyuri
a témáról a 444.hu "Hadházy feljelentést tett, hogy kiderüljön, kicsoda a Völner-Schadl iratokban szereplő Tóni, Barbara és Ádám" címen írt, ha ez igaz akkor nagyon naív! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.