A hamis érettségivel két diplomát is szerzett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
azért ez egy érdekes dolog...ha valóban megszerezte önerőből a két diplomát, az fényesen bizonyítja hogy az érettségi egy bürokratikus papír, semmi több...mindig annak a híve voltam hogy az számít mit tud valaki, nem az ,hogy van -e róla papírja...ellenőrzésre egy objektív vizsga,..akkor nem lehetne mellébeszélni..
kissé felnőttem
bravo ez a nem semmi recseg megint a rend szer?
Veleda
Nem tudom, hogy dühítő, vagy röhögjek rajta? Ha a 8 általánossal egy sík hülye hamis érettségivel még két egyetemet el tud végezni, de úgy, hogy megszólalni sem tud, akkor itt nagy baj van az oktatási rendszerben. Mert attól, hogy a sümegi polgármester élettársa( de más szóval is mondhatnám), még nem kell hasra esni. De ezek szerint hasra estek tőle. Vagy --alkalmazták a megszokott módszerüket, mindent megvehetsz, csak legyen pénzed. Erkölcsi hitvallás nem kell hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.