Sok egészségügyi dolgozónak kellemetlen meglepetés lesz a fizetési papír. „Hirtelen frászt kaptam, amikor megláttam a januári bérjegyzéket” - állítja egy mentőápoló, aki eddig hitt annak a januárban közzétett kormányzati táblázatnak, amelyben az ő kategóriájára azt írták, 575 ezer forint lesz a havi bruttó átlagkeresete. Ehhez képest most – mint meséli – a januári emeléssel, plusz túlmunkadíjakkal bruttó 505 ezer forintot kapott január havi illetményeként. Ez pedig meg sem közelíti a kormányzati közlést – dühöng.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hol tetszenek élni???
ez majdnem olyan, mint aki azt hiszi, (pontosabban elhiszi), hogy az árak csak annyival nagyobbak, mint azt a KSH állítja! =))
lampa laz
A fizetési papírod mellé nézd az erről szóló reklámot, ha elég fogékony vagy rá akkor el fogod hinni, h meg van az 575ezer forint. Ha nem hiszed, akkor tényleg nálad a valóság.
Vay Ákos
Na bumm, hát hazudtak. Bocsássuk meg nekijek, elvégre ez az első eset. Meg nem is fog többet előfordulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.