Most, a választások előtt utolsó hónapokban az ellenzék egyre több eszközt vet be, hogy aktivistákat toborozzon. Így próbálják felvenni a kesztyűt a többmilliárdos állami propagandagépezettel szemben.

Vacsorázna Gyurcsánnyal és pingpongozna Karácsonnyal? Most önnek is van rá lehetősége

Egyre több ellenzéki politikus ajánl fel Facebook-videóban valamilyen jutalmat azoknak, akik jelentkeznek aktivistának vagy szavazatszámlálónak. Karácsony úgy fogalmaz, ezt azért teszi, „ha valakinek nem lenne elég, hogy kap egy szabad és igazságos országot”.

A budapesti főpolgármester például egy pingpong-partit, Szabó Tímea egy közös dunai kenuzást, Gyurcsány Ferenc egy beszélgetéssel egybekötött főzést ajánl fel.

Fekete-Győr szívesen FIFÁ-zna valakivel, Dobrev Klára pedig öt embert elvisz magával színházba. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter pedig az otthonába invitál egy aktivistát, akinek megmutatja a városát, Hódmezővásárhelyet is – sorolja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Jakab Péter videójában úgy fogalmaz, hogy az akciót inkább azért indították, mert szeretnék valamilyen személyes élménnyel megköszönni az aktivisták munkáját. Ennek jegyében ő azt ajánlotta fel, hogy valaki elkísérheti őt egy napon a kampánykörútján.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Gyurcsánnyal vacsorázzon a gyomorrák :) de még az sem maradna meg benne szerintem nem tudná elviselni ezt a hazug alkoholista trágya embert...
Rizikó
Ez lenne az ellenzéki csodafegyver? Ezekkel talàlkozni sem akarok, nemhogy közös programot!
rokker33
@Horizont: Gyurcsánynak nem kell megállni :) vigyék csak oda ahová való :D 4 m re a föld alá :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.