Szerinte az embereknek kell döntenie ebben a kérdésben, ha már "Brüsszel" és a "soros-féle szervezetek" ennyire támadják a gyermekvédelmi törvényt. 

Amikor Brüsszel és a Soros-féle szervezetek támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, akkor az a leghelyesebb, ha a magyar emberek döntenek – mondta az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásról a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Minő meglepetés: Kocsis Máté is kiállt a kormány gyermekvédelmi népszavazása mellett

Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Kocsis Máté kifejtette, mesekönyvekből, reklámokból, az internet különböző felületeiről olyan szexuális irányultságokkal kapcsolatos propaganda árad a kiskorúakra, amit távol kell tartani tőlük. Kizárólag a szülőknek van joga dönteni gyermekeik neveléséről.

Felidézte, hogy az Országgyűlés tavaly fogadta el a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvényt, amelyről komoly vita alakult ki, az unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, emellett nemzetközi médianyomás nehezedett az országra, a Soros-féle NGO-k, és álcivil szervezetek széles körű támadást indítottak a szabályozás ellen. "Döntsenek az emberek, az a leghelyesebb" – fogalmazott.

A kormánypárti politikus érthetetlennek nevezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kirohanását a gyermekvédelmi törvény ellen. "Minden anyát és apát felháborít az, amit Márki-Zay Péter mondott", amikor megkérdőjelezte, hogy az apa férfi és az anya nő – tette hozzá, jelezve: a baloldal jelöltje akkor járna el helyesen, ha megvárná a népszavazás eredményét, mintsem, hogy "sértegeti a más véleményen lévőket".

Kocsis Máté a Márki-Zay Péter által kezdeményezett miniszterelnök-jelölti vitáról szólva azt mondta, a "vita nagyon beakadt a baloldali miniszterelnök-jelöltnek".

"Ez a vita annyira fontos dolog nála, hogy most konkrétan vitában áll a nyugdíjasokkal, a vidékiekkel, a minimálbéresekkel, a fogyatékkal élőkkel, munkavállalókkal, újságírókkal, politikai elemzőkkel" – tette hozzá.

A frakcióvezető az interjúban beszélt arról is, hogy a gyermekvédelmi törvény utolsó elemeként február 1-jétől elérhető a pedofil bűnelkövetőkről szóló nyilvántartás, amivel lehetőséget kapnak a szülők arra, hogy ellenőrizzék azokat, akik a gyermekük körül felbukkannak.

Hangsúlyozta, a nyilvántartásban nevekre lehet keresni, olyan bűnelkövetőkre, akiket korábban gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény miatt ítéltek el.

Forrás: mti.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Tessék mondani, nem lehetne esetleg egy olyan listát elérhetővé tenni, amelyen költségvetési csalás, korrupció és egyéb huncutságokon megbukott politikusok vannak felsorolva?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Az óvodás/iskolás(kicsi-és nagy) gyermek két évvel ezelőttig nem is hallott nemváltó műtétről. Most a fideSS propagálja ezerrel- a gyermek meg néz a kék plakátokra, és nem is érti, hogy a felnőtt? bácsik és nénik mitől is akarják őt megvédeni? Még egy ilyen aberrált társadalmat, mint amilyet Magyarországból csinált a fideSS!
Eladott Ország
Kocsis Máté: „Magyarország védi egész Európát.”Kocsis Máté fideszes országgyűlési képviselő FB oldalán találtuk. Nem is tudom: sírjak, vagy nevessek? Viszont ha fizetsz, ha kell titkosszolgálati úton is behozunk, az se baj ha körözött bűnöző vagy! Jelige:"Tóni segít, csak fizess"! Mivel? Zászló erdővel? Vagy a kormány szóvivő hölgy személyes látogatásával? Esetleg az obcén dalocskával ami annyira tetszik neki? Ezt nem értem: védjük Európát, Brüsszel ellen meg harcolunk ,az nem Európa? Tipikusan az a seggnyaló ex. MIÉP-es f@sz, aki minden rendszert gondolkodás nélkül kiszolgál. Nem agyhalálban szenved a hugyosmáté’, mert ahhoz agy is kellene!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272622184_2004392373098820_6288013251894592134_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-rgi5L66GDkAX_SWRC8&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_bfBH_Oz0GRYTQwWeHyMOawcJiPZR3NjT03aNchBquxA&oe=620504A9
CsipkeRózsa
@KisTehen: Nincs semmilyen lehetőség, a törvény megszületett, ez már csak a hülye kampányuk része, de legalább sokba is kerül a cirkusz.
ómió
@Eladott Ország: Na! Már Rákosi efftársatokat hazudnátok a "Zorbánra"!? A véreteket??! És a Lenin szobor nem szakadt még rátok? Az Athina Híradó "kollektívája" (Korózs efftársad csapata) meg sztrájkol? Vagy csak túl gyér a hazugságmuníciója? Már abból is hiány van nálatok? Mi lesz így veletek, efftársak!?
Lepényleső
Ez a népszavazás pont annyira igaz mint minden szava a fydesnek?
Ebből az egészből semmi haszna sem lesz a gyermekeknek,csak nekik
mert érvénytelen lesz a szavazása azoknak akik a lapon bármit összekevernek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.