Rétest és teát osztott, válaszokat nem nagyon.

Vácdukán sikerült mikrofonvégre kapnia a Telexnek Rétvári Bencát, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) parlamenti államtitkárát, aki a körzet újrázásra készülő országgyűlési képviselőjeként rétest és teát kínált egy fánksütőverseny résztvevőinek – írja a hvg.hu.

Rétvári nem kommentálta, hogy Völner Pál trágyadombnak nevezte az EMMI-t

Fotó: Facebook/Rétvári Bence

A cikk szerint ugyan Rétvári készségesen, ám rendre kitérően válaszolt a feltett kérdésekre. Arra a felvetésre, miszerint Völner Pál a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint Rétvári munkahelyét "trágyadombnak" titulálta ("egy trágyadomb, ahova már csak olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol sem kellenek"), az országgyűlési képviselő annyit felelt, hogy nem kommentálná ezt, de még abban sem biztos, hogy valóban ezt mondta Völner. Rétvári azt elmondta, az ügyben az EMMI-nél tartott házkutatásról a sajtóból értesült, többet nem is tud a témáról. Arra a kérdésre sem válaszolt, hogy vannak-e konfliktusok az egyes minisztériumok között. 

Hogy az EMMI-ben milyen szankciókat terveznek a hétfői tanársztrájk résztvevőivel szemben – melyet a minisztérium és  kormány törvénytelennek nyilvánított –, erre a kérdésre sem válaszolt Rétvári, mint ahogy arra sem, hogy miért írta felül a kormány a bíróság azon ítéletét, miszerint a kórházigazgatók dönthetnek arról, hogy beengedik-e a sajtót az intézménybe, vagy sem.

Forrás: telex.hu, hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ez is a sajtóból értesült a "nemházkutás volt, csak bizonyos iratokat keresett az ügyészség" ??? Rétvári az emmi egyik!! államtitkára. Jól van akkor.
namihami
Kik tudhatnák jobban, mint azok, akik ott ülnek a tűz mellett? Ők csinálják...
kkalman
Rétvári trágyadomb Bence előbb rétessel kínálja a fánksütőverseny résztvevőit, majd kijelenti, hogy csak a sajtóból értesült a Schadl-Völner ügy miatt az EMMI-nél tartott házkutatásról.
A trágyadombnak több esze van, mint a Bencének.
Lepényleső
Saját házában házkutatásról aki nem tud,az inkább nem igazmondó hanem hazug,
s ha mégis igazmondó lenne,akkor,hogy,miért,milyen felelőséggel is került ő arra a helyre?
bence
Majd kommentálta volna , ha ezt az ellenzék teszi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.