A Fidesz ifjúsági szervezete pont ugyanazokat a paneleket használja, mint anyapártja, ha a baloldalról van szó.

Tisztújítást, majd alakuló ülést tartott a Fidelitas országos választmánya a hétvégén Győrben.

Tisztújítást tartott a Fidelitas, majd rettegtek kicsit a baloldaltól

Fotó: Facebook/Fidelitas

A Fidesz ifjúsági szervezete az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: a küldöttek újraválasztották Fekete Dávidot a választmány elnökének. Alelnöknek megválasztották Ésik Árpádot, Hojnyák Dávidot, Kozári Kristófot, Kupcsok Pétert és Papp-Riebel Zsófiát.

A választásra felkészülés jegyében Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke mellett Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere és Simon Róbert fideszes országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket, a hétvége zárásaként pedig Kocsis Mátéval, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével beszélgettek a résztvevők – tudatták.

Úgy fogalmaztak, hogy "a 2022-es országgyűlési választáson két világ áll egymással szemben: az idegen érdekeket szolgáló globalista baloldal és a polgári-nemzeti oldal patriótái". A választás tétje – emelték ki – , hogy visszatér-e a Gyurcsány-korszak vagy a magyar emberek a jövőt választják.

"2010-ben mi, magyarok, kezünkbe vettük a sorsunkat és a baloldali kormányzás kudarcai, rombolása után az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizedét tudhatjuk magunk mögött. Ez mindannyiunk közös sikere" – áll a közleményben.

Hozzátették: ezt a sikert meg kell védeni azoktól, akik eltörölnék a rezsicsökkentést, ismét üzletet csinálnának az egészségügyből, kórházakat zárnának be, elvennék a fiatalok jövedelemadó-mentességét, eltörölnék a családtámogatásokat, adókat emelnének és beengednék az országba a migránsokat.

Közép-Európa legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, a Fidelitas a választási felkészülést befejezte és készen áll arra, hogy megvédje a közösen elért eredményeket – olvasható a közleményben, amely azzal zárul: "Magyarország előre megy, nem hátra!"

Forrás: mti.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát az alapján amit eddig akcióztak a facebookon kétségtelen, hogy nagyon szorgalmas ám de annál aluledukáltabb társaságról van szó. Amolyan Kósa Lala szintet ütnek meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A semmihez nem értő, semmiben nem tehetséges ifjú titánok, akiknek a Párt ezt kínálja: ha semmihez nem értenek, semmiben nem tehetségesek, a Fideszben akkor is simán érvényesülhetnek. Mint Koncz Zsófia és Böröcz László egykori provokátorfigyelők, akik ma már országgyűlési képviselőkként rontják a közélet levegőjét. Mindegy nekik, hogy civil szervezeteket kell felmatricázni, migránssimogatónak és Soros-bérencnek bélyegezni, vagy benzines kaszával nekiesni a méhlegelőnek, rájuk lehet számítani. Igaz, jó pénzért még inkább, de nagyjából minden primitív, lábszagú, ócska ripacskodásra kaphatók. Fogalmatlanok, ostobák, sötétek, de nem alaptalanul bíznak abban, hogy ez nem jelent akadályt abban, hogy sokra vigyék. Lám, Kósa Lajos is milyen messzire jutott, bár az orbánista ifjúságot elnézve, évek múltán alighanem visszasírjuk. "Ők a jövő zálogai. Dögöljek meg, ha kiváltom..." (Hofi)
Kommentár nélkül:
youtu.be/9VoQgpTrmbQ
youtu.be/UMX5KPDjXNE
human
Hát az alapján amit eddig akcióztak a facebookon kétségtelen, hogy nagyon szorgalmas ám de annál aluledukáltabb társaságról van szó. Amolyan Kósa Lala szintet ütnek meg.
Eladott Ország
Most még csak röhögünk rajtuk, de ha nem teszünk valamit a potrohos és rablóbandája ellen, akkor ezek a bohócok ülnek utána a nyakunkra .Ha ez teljesítmény, ez érték, ez értelmes mondanivaló, akkor nekünk tényleg reszeltek:
youtu.be/YnFGENJP7Ms
Persze a teljesítmény igen relatív dolog ebben a perverz elosztó rendszerben. Például a 400 ezer forintos Vuitton bakancsban jótékonykodó Mészáros nevű zseni leszármazottairól is elmondható, hogy pont olyan kurvajól teljesítenek, mint az édes jó apjuk.
Baker
@sgl: Azért ez az orwelli idézet erősen leegydzerűsíti a helyzetet! Nem hiszem, hogy a diktatúrák vagy "csak" autokráciák alatt sínylődő tömegek bűntársak lennének.
csak úgy....
@Horizont: mosásban volt a golyóálló ,nagyon tele izzadta moszkvában..
namihami
Íme, a jövőnk zálogai!
Az ember komolyan elgondolkodik azon, hogy érdemes-e kiváltani őket a zaciból!
Aki Én
Ezek lesznek a jövő politikusai? Már csak ezért is el kell kergetni ezeket a hazaáruló hazudozókat.
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 08:55 ☻ Amikor akkora streetfighter vagy, hogy egy óvoda megnyitójára is golyóálló, kevlár mellényben mersz elmenni. Egyedül felkészül mindenre egy képzett utcai harcos? Ráadásul egy pici faluban. Györ-Sopron megyei Acsalagon. SZÉP. Helmuth barátjától könyörögte ki, a legelső, páncélozott mercijét. Hú, de rég is volt. Már akkor is érezte, a többség mélységes gyűlöletét, ez tartja a hátát, mert gerince nincs.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272603864_2004431166428274_6678557315961392460_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bD_0OJGlMP8AX8ha_Sh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_k82j0i_kKjn6BH1CPkfeTpqR0ohlZa-Kvc57onnLNGg&oe=62065D19
kissé felnőttem
ennyi szépet és jót nektek is régen igérhettek nekünk1989-től hangzatosan Belépve az unióba éllovasok voltunk most kullogunk az utolsó helyért küzdve, akkor a gazdátok hová készül ha előre megy ott sikar hátul már csak a szakadék.AKKOR KI LOPTA EL A JÖVŐTÖKET? A STADION NEM ELÉG AZ OKTATÁSHOZ TI TUDJÁTOK A LEGJOBBAN ,
ómió
Fiatalok még! Kevésbé szokták meg a bolsi mocskot!
jesz
@Aki Én: bizony ők...felkészülnek, mert nekik is jár hús a fazékból...
Aki Én
@ómió: Pedig a gazdájuk elég fiatalon kezdte szolgálni a komcsikat Kisz titkárként.
Rizikó
Rettegtek? Ezek a liberálhülyék tényleg mindent megpróbálnak, hogy uszíthassanak a magyarság ellen!

Ettől kártékonyabb, szar bandát nem látott még a világ!
ómió
@Aki Én: Most azzal "büszkélkedsz", hogy tetübolsi efftársaid 30-40 éve még mindenkit az ő kiszolgálásukra tudtak kényszeríteni? Föléd szállt az "efftársi glória"? Nagyobb "dicsőséged" sose legyen!
Aki Én
@ómió: :) Te vár viccesen hülye vagy, de tényleg :)
ómió
@Aki Én: Nálatok? Ott az elmeosztályi "vicc" szerint? Kár, hogy te de facto vagy idióta!
Aki Én
@ómió: Nem kérdeztem, mondtam, te elmebeteg csicska.
ómió
@Aki Én: Meg még elmebeteg csicskát is láttál a tükörben ott a vigyorgóban? És mondtad neki, hogy hülye vagy? Végre, valami korrekt is kitelt tőled!
CsipkeRózsa
@human: Tartaniuk kell a megszokott fidesz-színvonalat, hiszen ott fognak kikötni.
surdilloFUJT
A jelenlegi fidess ""törzs ""is egy nagy rakás fekália és hányás,hát ezek a hugyosmátéval,meg a behugyozott--kamerák előtt tette----"ifjúval" vetekednek a friss tehénylepénnyel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.