Az 1,7 milliárd forintos uniós támogatásból a Magyar Turisztikai Ügynökség 23 céget, illetve egyéni vállalkozót szponzorált, 630 millió forintot azonban gyakorlatilag saját alapítványának osztott vissza. Az 1,7 milliárd forintos uniós támogatásból a Magyar Turisztikai Ügynökség 23 céget, illetve egyéni vállalkozót szponzorált, 630 millió forintot azonban gyakorlatilag saját alapítványának osztott vissza.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az orbanizmus nagy mozdonya

a vicc szerinti kommunizmus mozdonya sikertelenségének okain is túl van már téve

Azt írja az újság, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség 1,7 milliárd forintos uniós támogatást kapott, amiből 23 céget, illetve egyéni vállalkozót szponzorál. Ami már magában is mókás, de külön pikantéria – egyáltalán nem meglepő, sőt azt kelleme mondani várható volt-, hogy 630 millió forintot a saját alapítványának osztott vissza!!
Ismeritek a klasszikus viccet arról, hogy miért nem műx a kommunizmus nagy mozdonya? Mert „Elvtársak a teljes gőzt a sípba vezettétek!!”!
Orbániában az a helyzet, hogy még ennek a gőznek a nagyrészét is ellopják a NER-társak! =))
Pági
Talán el kellene gondolkodni, hogy hova teszik a x-et. Igaz vendéglősök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.