Sok szeretettel várja az igazságügyminiszter az EBESZ választási megfigyelőit, de máris figyelmeztette őket, hogy a választás tisztasága csak akkor valósulhat meg, ha nem próbálnak beavatkozni a választásba.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) teljes körű missziót küld Magyarországra az országgyűlési választás tisztaságának megfigyelésére, derült ki a napokban. 

Varga Judit: "egy szabad, tiszta és demokratikus választásnak lehetnek majd szemtanúi az EBESZ munkatársai"

Fotó: Facebook/Varga Judit

A 444 cikke szerint Varga Judit igazságügyi miniszter erre reagált a Facebook-oldalán hétfőn reggel egy bejegyzésben, amelyet úgy kezdett, hogy 

"Sok szeretettel várjuk Magyarországra az EBESZ megfigyelőit! "

Hozzátette, a baloldal "már affektál" a hír hallatán, de szerinte ezzel semmi gond sincs (mármint az EBESZ érkezésével, nem a baloldal affektálásával, mert azzal Varga Juditnak gondja van, különben nem említette volna – a szerk.), mivel ez bevett szokásnak számít a miniszter állítása szerint. Sőt, Magyarország is szokott megfigyelőket küldeni más országokba.

"Egy dolog biztos: egy szabad, tiszta és demokratikus választásnak lehetnek majd szemtanúi az EBESZ munkatársai, viszont ez csak akkor valósulhat meg teljes mértékben ha missziójuk során nem próbálnak beavatkozni a magyar választásokba.

Bízunk abban, hogy látogatásuk ideológiai és politikai elfogultságtól mentes lesz. Várjuk őket sok szeretettel gyönyörű országunkban!"

- olvasható Varga Judit bejegyzésében.

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ja,mint 2018- ban. Amúgy ez mindennel foglalkozik,csak azzal nem ami a dolga lenne .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Magyarország illiberális keresztényfasiszta mintaállam, ahol ezeket a trükköket már 2010 óta beépítették a választási rendszerbe és az egész társadalmi működésbe, ezért mindenki természetesnek tartja, hogy abszolút egyenlőtlen feltételek mellett egy előre elcsalt választáson kell résztvenni, amelyen képtelenség leváltani Orbánt. A demokratikus felfogású emberek abban reménykedhetnek csupán, hogy egyszer erősebb lesz az Orbántól való megszabadulás vágya, mint amire elegendő a rendszerbe épített csalás, és Orbán egyszer “benézi”.
nepszava.us/magyarorszagon-mar-most-sem-tekintheto-tisztanak-a-valasztas-egyszer-ennek-elfogadasat-is-meg-kellene-tagadni/
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha kérem itten vagyon az az bizonyos eb elhantolva

Egy szegény kis (i)gazságügyér liba nyöszörgései

Mint ismert az EBESZ-hez tartozó Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR) teljes körű misszió kiküldését javasolja Magyarországra, az áprilisi …. Nos már itt is akad gond. Mire mert – naná, hogy a kedvükre átírva a jól átgondolt szabályozást – az esedékes választásokhoz hozzácsapták a hülye, értelmetlen kérdésekkel teletűzdelt propaganda népszavazásukat. Ami esetében a durva csalás már elve adottság.
No de vissza a témára a mi drága jó Jucusunk kinyilvánításaira.
Varga Judit igazságügyi miniszter kifejtette, hogy az EBESZ munkatársai „egy szabad, tiszta és demokratikus választásnak lehetnek majd a szemtanúi, viszont ez csak akkor valósulhat meg teljes mértékben, ha missziójuk során nem próbálnak beavatkozni a magyar választásokba”.
Nos a dolog itt már igencsak pikáns lévén tetszik nem tetszik az, hogy az EBESZ megakadályozza - na jó csak próbálja akadályozni és/vagy csökkenteni a kormányzati csalások szerepét – igen komoly beleavatkozás!
Ráadásul maga az illetékes Katya Andrusz, az ODIHR szóvivője szavai sem igazán Jucus kedvére valóak. Kifejtette, hogy: „Választási megfigyelésünknek nem az a célja, hogy bíráljuk azokat az országokat, amelyek nem tartanak teljes mértékben demokratikus választásokat, vagy hogy dicsérjük azokat, amelyek teljesítik vállalásaikat, hanem az, hogy segítsük a választási folyamat tökéletesítését a polgárok javára”!
Nos ez a „polgárok javára” Orbániában nem igazán kellemes hangzású
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy újabb gyöngyszem az Orbán ihlette narratívál körében

Magyar Nemzet: „Tankok helyett EBESZ”

Nem, nem elírás ez a Párt központi napilapja vezércikkének címe és a meglátásaik egyértelműen erről szólnak.
Na jó persze a szerző „költőtársa” BAYER ZSOLT (MWH) abbéli vélekedésével, hogy a Francia Forradalom = a lumpenprolik tobzódása, nehéz versenyezni.
Azzal indít. hogy: már a főoldalon kifejtik „Kádár szovjet tankokat hívott, húsz kis Soros-nyúlvány meg az EBESZ-t, hogy hátha bele tudnak köpni a magyarok levesébe.”.
Majd „Behívták Magyarországra az EBESZ-t, vagyis az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet” és „Ezért is kell ide az EBESZ, hátha bele tudnak köpni a magyarok levesébe, mint Péter úr a maszkba. Aztán – ha úgy alakul – jöhetnek a kéksisakosok meg a NATO is, ki tudja.”!
Az igazi gyöngyszem pedig: „Ilyen ’teljes körű missziót’ legfeljebb katonai junták honába szokott vezényelni az EBESZ, esetleg emberevő vidékekre – nem pedig olyan ezeregyszáz éves, demokratikus kultúrállamokba, mint szép hazánk.”! =))
csipetke
Csak a címre.- Mennyire röhöghetett a fészbuk-juci,mikor ezt az ótiási hazugságot le bírta írni...De a birkák biztos benyalják---ezt is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.