A családja körüli viszályok végett nem tudják békében elbúcsúztatni a színészt.

Rendőrségi ügy lett Damu Roland temetésébőlFotó: YouTube/ATV

Damu Roland hosszú betegeskedés után tavaly december végén hunyt el. A végakaratában azt kérte, hogy a nagynénje – akire édesanyjaként tekintett – rendelkezzen a temetéséről. Most azonban úgy tűnik, hogy az idős asszony még csak ott sem lehet a temetésen.

A színész unokaöccse, Tóth István a borsonline.hu-nak nyilatkozva elmondta, azóta nem térnek magukhoz, hogy a rendőrség tájékoztatta az idős asszonyt: feljelentés érkezett ellene Damu édesapjától.

Váratlanul érte a mamámat, amikor megcsörrent a telefonja, és a vonal túlvégén egy rendőrnő szólalt meg, és közölte a tényeket. Tájékoztatta, hogy feljelentés érkezett ellene Damu Roland édesapjától, és azzal vádolják, hogy nem volt joga a temetés ügyeit maga intézni. A mamám nagyon kikészült, amikor elmondta, hogy mi történt, percekig nem tudott beszélni, annyira sírt

– mesélte a lapnak a férfi. Az idős asszonynak majd be is kell mennie a rendőrségre, mert egyelőre hiába próbálta elmagyarázni a temetés részleteit, és hogy miért ő intézkedik.

Féltem a nagyit, és mérhetetlenül felháborít, amikor semmi rosszat nem tett. Mi csak azt tudjuk, hogy Roland a nagyimat kérte meg, temesse el és hogy ne legyenek ott a szülei. Ez egy szóbeli végakarat volt, teljesen jóhiszeműen gondoltuk, hogy ebből nem lehet baj, hiszen a halotti anyakönyvi kivonatot is ő kapta meg a kórházban

– tette hozzá. De azt is elmondta, hogy főleg azt nem értik a feljelentést, mert Damu apja hosszú évek óta nem volt része a színész életének. István és nagymamája megpróbálta felvenni az idősebb Damuval a kapcsolatot, hogy tisztázzák a helyzetet, de ez mostanáig nem sikerült.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: YouTube/ATV

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Akik megakadályozzák a halott végakaratát kísérteni fogja életük végéig, most az apját fogja.
jesz
fínom úri család...egy ország lélegzetvisszafojtva figyeli a fejleményeket...
Nessy
Ilyenkor azok is előkerülnek, és beleszólnak mindenbe, akik egyébként életében, betegségében fütyültek rá! Ez nem ritka!
kormanyos63
@Pálinkás Pál: Persze hogy neked te húgyagyú idióta!!
Nem is a Római Pápának!!
vacsi
Elmebeteg társaság! Megjegyzem, a szülők akkor kerültek elő, amikor hírt kaptak valami nagy pénzről. Vagy rosszul emlékszem? Ettől függetlenül természetesen az apának jogában áll eltemetni a fiát, még, ha nem is szerették egymást, ha ő viseli a temetés költségeit. Ehhez miért kell beperelni a nagynénit? És egy temetésről hogy lehet bárkit is kitiltani? Hisz még idegenek is gyakran odamennek, pusztán kíváncsiságból...
terlasz
@vacsi: Nem érdemes logikát keresni ott, ahol a családi szeretet helyett az egymással szembeni gyűlölet a menő. Az ő dolguk, főjenek a saját levükben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.