A Székelyhon közzétette a miniszteri biztos legújabb, A magyar baloldal és a nemzet című írását.

Demeter Szilárd: „Annyi történ, hogy mára Ujhelyiből újhülye lett”Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Demeter Szilárd miniszteri biztos, a PIM igazgatója a Székelyhon című lapnak küldte el A magyar baloldal és a nemzet című írását. Az értekezésben, amiben egyébként a magyar ellenzékre következetesen baloldalként hivatkozik, több aktuálpolitikai kérdést is érint. 

A 24.hu szemléje szerint elsősorban arra reagál benne, hogy Ujhelyi István szocialista EP-képviselő nyílt levelet írt az RMDSZ politikusainak, miután eltanácsolták Márki-Zay Pétert erdélyi látogatásától. De azt is megjegyzi, hogy a „baloldal” eddig „minden sorsfordító pillanatban” elárulta a nemzetet – és a hazát.

Nem nagyon kell több bizonyíték: amikor csak tehetik, rárontanak a nemzetre. Itt tartunk most. Illetve még annyi történt, hogy mára Ujhelyiből újhülye lett, a woke-progresszió magyar hangja, a mi pénzünkön súlyos euróezrekért árulja Brüsszelben a hazát. A külcsín európai, a belbecs ugyanaz

– írja. 

Ujhelyi István a Magyar Hangnak Demeter cikkére nem reagált. Arra viszont igen, hogy az általa megszólított erdélyi politikusok – Transindex cikke szerint – csak április harmadika után vennék fel a kapcsolatot az ellenzékkel. Szerinte az erdélyi magyarság mostani vezetőinek magatartása önleleplező, minden erővel a Fidesz-kampányt tolják.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.