Iványi Gábor mellett Róna Péter és Elek István neve is felmerült ellenzéki államfőjelöltként – tudta meg több forrásból az atv.hu.

Róna Pétert a Párbeszéd, Elek Istvánt több ellenzéki párt lőtte ki az államfő-jelöltek közül

Fotó: MTI/Kovács Attila

Több ellenzéki pártból úgy értesültünk, hogy Iványi Gábor lelkész mellett Róna Péter közgazdász és Elek István közíró neve is felmerült az ellenzék államfőjelöltjeként.

Az atv.hu úgy tudja, Róna Pétert a Jobbik jelölte, de az egykor az LMP-vel szoros kapcsolatban álló, 80 éves közgazdász jelölése ellen a Párbeszéd tiltakozott. A 67 éves Elek Istvánt pedig több ellenzéki párt nem támogatta. Mint arról korábban, a Telex nyomán beszámoltunk: a Jobbikon kívül a többi ellenzéki párt támogatná Iványi Gábor jelölését az államfői posztra.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Mi magyar Köztársasági Elnököt VÁLASZTUNK.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Mi magyar Köztársasági Elnököt VÁLASZTUNK.
Pálinkás Pál
kell nekünk a cigóseggnyaló pajeszos, mint egy darab kenyér,igaz?..
Emmersson71
Róna Péter, 80 éves közgazdász. Ilyen erővel lehetne Szinetár Miklós is, aki csak egy tízessel idősebb :P
jesz
öregebbet nem találtak?

Ott van Király Júlia...MNB alelnök volt, nyitott a világra, és nem hit alapon ítél..

Király Júliát köztársasági elnöknek! Ő simán beelőzné Novák Katalint...egy próbát megérne, mert a fidesz 2/3-a úgyis megszavazza Novákot, de kiderülne az ellenzék jól döntött-e?
Yoda69
Ezert lett volna jo, ha vegigviszik Magyar Gyorgy tervet, es csinalnak egy szavazast. Akkor az emberek donthettek volna ki legyen az ellenzek jeloltje, es nem kellene ezen is vitazni. De ez a hajo elment, sajnos.

@fergeteg: te nem választasz senkit. Az lesz, akit orban kijelölt. A neve nem ugrik be, csak egy luvnya, aki orbanos fulbvevalot hord, a pinaja fole meg azt tetovalta "Szeretlek O1G"
lampa laz
@Yoda69: 12:24 az az a hülye p*na aki taknyos zsebkendővel pucolja az ablakot, mert azt hiszi attól lesz fényes.
justhpeter
Novák Katalin jelölése nyilvánvalóan provokáció. Vagyis szóba sem jöhet, hogy épeszű magyar ember bármire jelölje.
rokker33
Iványi Gábor lelkész!!??? És egy lelkésznek mi köze a politikához? Egy hazug pedofil csuhás minek vállalja el ,ha nem ért hozzá!?, Novák legalább ezt csinálja évek óta és valamennyire ért hozzá! Idióta összefosásos banda, még ehhez sem értenek!
Al X
@rokker33: Ha megtaláltad - Kaleta mellett - Iványit a büntetett előéletű pedofilok adatbázisában, akkor ne kímélj, küldj egy képernyőfotót róla!
rokker33
@Al X: minden csuhás pedofil és minden cigány bűnöző!Még senki sem tudta enek az állításnak az ellenkezőjét bebizonyítani!Nem is tudják mert ez igaz!
kormanyos63
@rokker33: Mekkora hülyeséget írtál baz+!
De szerintem ezzel te is tisztában vagy!
Ezel az ótvar szövegeddel , szándékosan összemostad a papokat a pedofiliával,, és a bűnözökhöz hasonlítottad a becsületes, tisztességes cigány honfitársainkat!!
Az ilyen szöveg nálam kurvára nem jön be, és megvetem azokat, akik ilyeneket írnak!!
Nem minden csuhás pedofil(tény hogy vannak köztük olyanok is) és nem minden cigány bünöző, nálam a bűnözésnek nincsen színe, ugyanúgy elítélem a magyar, és a cigány bünözőket, nem teszek kivételt köztük!
Al X
@rokker33: Én meg hiszek a "jégtörő, rabhajtásos papírsárkány" létezésében. Még senki sem bizonyította be az ellenkezőjét!
kormanyos63
@KisTehen: Egyetértek, azt kellett volna tenniük, de az ellenzék még ehhez is hülye!!
Macskaszem
Hülyeség most ezen rágódni, egyelőre a Novák luvnya lesz beültetve a székbe. Csak reménykedni lehet, hogy nem száz évre. Amúgy Iványi Gábor jó választás lenne. Biztos nem írna alá rabszolgatörvényeket, meg más népnyúzó aljasságokat.
colibri
Nincs ebben semmi rendkívüli. Az ellenzéki összefogás 6 pártja + a MMM nem a fidesz, ahol egyetlen ember dönt mindenről. Ott nem kell gondolkodni jelölteken, nem kell választani több név közül, csak az orbán által kijelölt egyszem jelöltet kell gondolkodás nélkül gombnyomással elfogadni. Ennyi!
Lepényleső
... nem de hölgy jelöltet kellene állítaniuk hasonlóval szemben,
hogy a nemiség aduja egál lehessen? Fel sem merül ilyen?
terlasz
A gyakorlatban semmi haszna csak szimbolikus jelentősége van.
kotos
@rokker33: valamint minden rokker33 idióta. Még senki sem bizonyította az ellenkezőjét.
rokker33
@kormanyos63: bűnözökhöz hasonlítottad a becsületes, tisztességes cigány honfitársainkat### Ez vicces :D A cigányoknak nincs hazájuk nem tartom őket honfitársnak hisz nincs hazájuk csak élősködnek rajtunk! Tartsd el őket meg a pedofil papokat én nem vagyok hülye és a papokat is utálom! A te pénzeden prédikálnak, de nem tesznek semmit a csuhások a leghaszontalanabbak a politikusok után!!
rokker33
@koton: te használt óvszer téged nem kérdezett senki :D
jesz
tegnap láttam egy interjút Elek Istvánnal...hát az pont elég volt ahhoz, hogy ő miért ne legyen jelölt semmire...borzalmas..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.