Az orosz elnök csak esetenként veti be a nem mindennapi bútordarabot. Orbán Viktor és Emmanuel Macron "asztaloztatása" üzenet lehet a NATO-nak.

Itt a megfejtés, miért vehette elő Putyin a hosszúasztal-trükköt Orbánnál

Fotó: MTI/Kreml

A hazai és a nemzetközi sajtó is felfigyelt arra a gigantikus asztalra, amelynél vendégül látta Vlagyimir Putyin Orbán Viktort Moszkvában február elsején. A találkozó utáni közös sajtótájékoztatón a magyar kormányfő meg is jegyezte, hogy életében nem ült még ilyen hosszú asztalnál – írja a privátbankár.

Február 3-ra hirtelen „eltűnt” a nem mindennapi bútordarab – Alberto Fernandez argentin elnököt már normál asztalnál fogadta az orosz elnök a Kremlben.

Február 7-én, amikor Emmamuel Macron francia államfő látogatott el Putyinhoz, azonban ismét előkerült az öt méter hosszú, három masszív pilléren álló, extravagáns bútordarab.

Több jel arra utal, hogy Putyin mégsem azért ültette a gigantikus asztal másik végére Orbán Viktort – akivel amúgy hagyományosan jó viszonyt ápol – és Emmanuel Macront, mert félt a Covidtól.

Sokkal valószínűbb, hogy valamit üzenni akart, hiszen nyilván tisztában volt azzal, hogy a találkozóról készült képek bejárják majd a világsajtót.

Aki ilyen messzire ülteti tárgyalópartnerét mindenféle magyarázat nélkül, az alighanem távolságot akar tartani. Erőt akar demonstrálni. Meg akarja mutatni, hogy ki az úr a házban.

Nagyon úgy tűnik, hogy ezt tette most Putyin két NATO-tagország vezetőjével, az orosz-ukrán krízis kellős közepén.

Érthetjük úgy is: Ukrajna a vörös vonal, ne lépjétek át!

Forrás: privatbankar.hu

Címlapkép: MTI/Kreml

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
megfejtés feltételes módban.
azért vehette elhő, mehert nehem voholt johobb ötlehete.
Yoda69
"Aki ilyen messzire ülteti tárgyalópartnerét mindenféle magyarázat nélkül, az alighanem távolságot akar tartani. Erőt akar demonstrálni. Meg akarja mutatni, hogy ki az úr a házban"

Pitianer dolognak tartom. A ruszkik mar egyszer bebuktak a hideghaborut, es most is befogjak hiaba eroskjodnek. Lehet hogy most meg megerzi az EU a gazhianyt, azonban par even belul a megujolo energiak folenybe kerulnek a fosszilisekkel szemben, es akkor putin megy a levebe a gazaval egyutt.
qkhh
Gyerekek nem hiszem el hogy ennyire tájékozatlanok vagytok hahahaha
Macron elnökkel milyen asztalnál ült Orbán után pár nappal ?? hahahaha
Igaza van mzp-nek tudatlan bunkók vagytok
ime a kép a ma Putyin- Macron találkától ,ez a megfejtés
mandiner.hu/attachment/0596/595383_vlagyimir_putyin_emmanuel_macron.jpg
Theorba
KisTehen: - és milyen az akkusztika putyin valagában?
Gazella
@qkhh: kija fax olvas narancs mandinert...
Németh István
@Theorba: @Yoda69: @Eladott Ország: sajnos nagyon undorító a meglátásotok! Az a nagy asztal különben nagyon régóta abban a helységben van a másik asztal a másik helységben! A nagy asztal adta távolság valóban tekintélyt parancsoló - kevésbé utyuri-puyuri bizalmasabb suttogásra való! De most és az Eu-usa-ukrajna (nem kevésbé német, francia, norvég, holland, svéd érdekeltség jegyében) semmi utyuli-putyulinak helye nincs!!! ÉS pont az olyan szemetek forgatnák ki a "kis asztal szindrómát" mint ti! >> hú mit is sutyoroghattak ezek ott abban a meghitt csacsogásban! Valójában nyíltan csatározik a Putyin vezér, és jól teszi, nem ő fegyverkezik, hanem mint HONVÉDŐ felkészül, egy nem kívánatos eseményre > ez olyan mint a gazda aki beterelgeti a tikokat az ólba mert jön a vihar! Na most; aki szelet vet vihart kavar > nos a moslék usa a nato álarccal, az Eu a nagy emberjogiságával (valójában német, francia stb. felbujtásra) "támogatja" jobban mondva felbújtja Ukrajnát > mintegy az ukránokkal verik a farkukat! (a hülye lengyeleket nem is említem mert soha nem tudtak gondolkozni - igazából egy megbízhatatlan csélcsap nép, mindig is vajdaság volt!) A hidegháborús dolog elég meleg! De ezt nem ruhscsov vezényli, és nem is koszigin, az az idő már elmúlt! Az orosz haditechnika meg meglehetősen verseny képes - emlékezzetek csak a Fekete tengeri "eltévedt" usa hajókra! Egy háború az usa területét semmisítené meg - de totálisan! Persze itt az eu. közepén sem lenne vidám a helyzet! Már csak a románok miatt sem!
kissé felnőttem
@qkhh: csak annyit hogy a francia kapcsolatnak pár évszázados a multja És mivel ketten ültek le tárgyalni Putyin valoszerüsítem beszél franciául vagy angolul mindkettő vagy Marcon oroszul ennyi a rejtély
Eladott Ország
@Németh István: ma, 17:48 ♦ Szeretnélek tájékozatni, hogy NATO és EU tagok vagyunk, és nem az oroszok és a türkök seggnyalói! Erről a magyar nép népszavazással döntött! Ha nem tetszik, menjél a cigányoddal és bandájával együtt Ázsiába! Ja a cigányod nem mehet, mert őt bíróság elé állítjuk a slepjével/vazallusaival!
csak úgy....
@KisTehen: hu.wiktionary.org/wiki/%C3%B6k%C3%B6r
boci,te se fijú se lány a nemátalakító mütéted után!
csak úgy....
@KisTehen: benned a semmitmondó ondóságodat kedvelem! :)
csak úgy....
@bakcsubakka: semmi gond,sejtettem,hogy ki az eredeti címzett!
Németh István
Ha-ha-ha a Putyin és az Orbán Viktor a kis asztalnál a lényeges dolgokat megbeszélték! A nagy asztal a színház termi kellék! Ez a hülye@Eladott Ország: valahonnan a kiszáradt stanicliból előkerült spermahulladék!
Lepényleső
...nem bírta a szagát,- vagy a csárda a két dudást?
Németh István
@Macskaszem: @Lepényleső: Ti a szemeteknél is szemetebbek vagytok! Különben jobb az apró-féle gyurcsány-dobrev vonal a donáth, cseh, bangó, arató, jakab, ja meg a zay-barom vonal!??? Undormány férgek legalább azt tiszteljétek, ÉS !!! köszönjétek, hogy 12 éve jobban éltek.
verőce21
Ha Franciaország lesz a támadó fél, a többi NATO államra NEM vonatkozik az 5. cikkely!
verőce21
Putyin szóba hozta Orbánt. Ki értette mit mondott vele kapcsolatban?
(Beszél itt valaki oroszul?) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.