Európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását kezdeményezte a rendőrség a kemecsei támadó Gyöngyösi Attila ellen, immár emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot a barátnőjét megvakító férfi ellen

Fotó: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezte európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen.

A rendőrség 2022. február 9-én elküldte előterjesztését az ügyészségnek, amelyben kéri, hogy indítványozza az illetékes bíróságon a Magyarországon már körzött férfi külföldön történő elfogását biztosító elfogatóparancs kiadását – írják a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint feltehető, hogy Gyöngyösi Attila 33 éves hencidai lakos a volt barátnője sérelmére 2022. február 5-én, Kemecsén elkövetett élet elleni bűncselekmény után elhagyhatja Magyarországot és külföldre menekülhet.

Gyöngyösi Attila Magyarország területén jelenleg is toplistás körözött személy.

A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik ismerik a szökésben lévő férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy hollétéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Mint korábban a sajtó beszámolt róla, Gyöngyösit azzal gyanúsítják, maradandó fogyatékosságot okozott barátnőjének, aki nem akart kibékülni vele. A bulvársajtó szerint a férfi egyéb bántalmazás mellett kinyomta barátnője szemét. 

Forrás: police.hu/24.hu

Címlapkép: police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ha elfogják,kérem a rendőröket,hogy csak egy kicsit hagyják egyedül,szívesen feltennének páran néhány kérdést négyszemközt ennek a valaminek...
jesz
@izéke: négyszemközt? Ugye viccelsz...elég, ha neked marad kettő, neki úgysem kell...aztán lehet, hogy aki elkapja, az mindjárt meg is oldja az életreszóló büntetést..
Jozefina
Egy véletlen baleset ilyen helyzetekben mindig jól jönne. Kár évekig az adófizetők pénzén tartani az ilyen aljas embereket!!!
Pálffy
Az ő esetében visszaállítanám a halálbüntetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.