Még mindig nem sikerült megegyeznie az ellenzéki pártoknak a közös lista mandátumainak elosztásáról.

Karácsony síelni ment, az ellenzék nem tudott megegyezni a közös listáról

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kunhalmi Ágnes szerint pár napon belül megszülethet a megállapodás. Az MSZP társelnöke az IndfoRádiónak elismerte, hogy az MSZP és a Párbeszéd nem vett részt a közös listáról tartott keddi egyeztetésen.

Karácsony Gergely nem tudott részt venni a keddi tárgyaláson, a két párt társelnökei pedig úgy döntöttek, hogy nélküle inkább nem mennek el. Az ATV azt írta, Karácsony síelni volt, ezért nem volt ott. 

Kunhalmi arra a kérdésre, hogy az MSZP-n múlik-e, hogy nincs még megállapodás, azt mondta, ez legalább annyira múlik a többi párton, mint az MSZP-n és a Párbeszéden.

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ezek a külföldi érdekeket képviselő zsoldosok még idióták is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Megnézném a pocakos csúti törpét, ahogyan a fekete pályán lecsusszan :P
kissé felnőttem
Ez lenne a sifelvonóó ember láttál ilyet egyáltalán
ómió
@Emmersson71: Felelősség? Nálatok? Na, ne má'! De, ha van is, úgyis a Fideszre hazudjátok!
ómió
@Aki Én: Miért, bolsiék fajkreténje!? Mikor volt a Szíjjártó "főegészségügyér"!? Hazudd már meg nekünk! Vagy az a "yachtozás" efftársilag már totál átment Mártha efftársatok privilégiumába? Bolsiék zakkantja, "hogyé" is van ez?
Aki Én
@ómió: Megjöttél, balfasz bolsi?
Nem lesz baj, hogy állandóan ellógod a reggeli vizitet?
Mártha efftársad mikor volt vezető kormányzati politikus, mikor felelt a vakcina és lélegeztetőgép beszerzésért? Hazudd már ide, te buta bolsi csicska.
ómió
@Aki Én: A tetves bolsiságod idehazudása előtt, azért - legalább az efftársi "hitelesség" kedvéért - a "szent efftársi zsoltár" Internacionálétokat, ugye, elénekelted, bolsiék elmebetege!? Vagy nagyvizit közben nem volt rá módod? Pótold, ám! Mártha efftársad meg - akit efftársilag megtagadva már szintén idehazudnál(?) - nálatok vezető "lopópolitikus", Mutyigeri efftársad csapatában és ő "egyéb javak" efftársi beszerzésével, mutyijával foglalkozik - az anyagi helyzetét tekintve "igen rentábilisan"! A vigyorgóbéli fekhelyedről "ennyi se látszik", bolsiék fajkreténje!? Agydonorod még mindig sehol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.