Az LMP alapítója, volt országgyűlési képviselő az  InfoRádió Aréna című műsorában beszélt minderről. 

Schiffer András elárulta, kire fog szavazni április 3-án

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Schiffer András azt gondolja, hogy azt a szellemiséget – vagy talán inkább illúziót –, amit 2010-2014-ben az LMP képviselt, ma egyedül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviseli.

"Ez elég szomorú, de így van. Azért szomorú, mert viccpártként indulnak. Mert egy geopolitikai krízishelyzet és hidegháborús uszítás, valamint egy világjárvány közepén egy viccpárt sikeres tud lenni. Ez kritikája a teljes politikai elitnek. Ám ez legkevésbé Kovács Gergőéket minősíti, sőt: Kovács Gergő állhatatosságát minősíti, hogy komollyá vált a vicc. Azt is szokta mondani, hogy ha már röhej az egész, akkor arra szavazzunk, akin tényleg röhögni is lehet"

- mondta a volt országgyűlési képviselő a műsorban.

"Megmutatja, hogy amikor a politikának arról kellene szólni, hogy egy ilyen geopolitikai konfliktuszónában mi Magyarország érdeke, mi szolgálhatja a magyar szuverenitást, amikor arról kellene beszélni, hogy a pandémia örve alatt miként gazdagodtak még jobban a gazdagok – Magyarországon is és a világban is –, amikor azt kellene megnézni, hogy az elmúlt két év hogyan ásta alá globális méretekben a tudományba vetett bizalmat, akkor ehhez képest a magyar politikai elit nettó gyűlölködéssel és karaktergyilkosságokkal van elfoglalva”

– mondta Schiffer András.

Forrás: infostart.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálffy
Nem kell bizonygatnia, ahhoz is gyáva, hogy nyíltan kiálljon Orbán mellett. Ennek a nyomoroncoknak köszönhetjük többek között, hogy meghiúsult egy olyan nagyberuházás Sukorón, ami sok száz embernek adott volna munkalehetőséget jó pár évig, és óriási bevételektől ütötték el a Magyar államot. A legutóbbi Fidesz 2/3-ban is vastagon benne van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálffy
Nem kell bizonygatnia, ahhoz is gyáva, hogy nyíltan kiálljon Orbán mellett. Ennek a nyomoroncoknak köszönhetjük többek között, hogy meghiúsult egy olyan nagyberuházás Sukorón, ami sok száz embernek adott volna munkalehetőséget jó pár évig, és óriási bevételektől ütötték el a Magyar államot. A legutóbbi Fidesz 2/3-ban is vastagon benne van!
Aki Én
Szuper. Komolyan veszi állampolgári ,,kötelességét", a Szakasits dédunoka.
CsipkeRózsa
Ott volt az LMP születésénél, hűtlen lett hozzá!
Emmersson71
Az akkori Schiffer vezette LMP és a mostani Schiffer is a Fideszt segítette/segíti azzal, hogy az egységes, egy jelöltes ellenzéktől vesz el szavazatokat. Semmivel sem különbek az ilyenek, mint a kamupártok!
jesz
ha Kovács végre elkezdene jobban(nem jól) öltözni, talán pár tízezer szavazót
sikerülne meghódítania, és bejuttatnák a Parlamentbe.

De így, lógó pulóver, megrágott póló...még akkor is, ha tiszta(de az nem látszik)...a toplák külső miatt nem szavazok a kétfarkúakra...öltöztessék fel rendesen az elnököt, akkor talán...

Az aktivistákat nem zavarja, hogy az elnökük külseje szavazóriasztó?...mert bizony feleslegesen dolgoznak, mondhatni potyára.
RonaGyuri
méltó unokája a hazai szociáldemokrácia legundorítóbb gyilkosának! =))
Aki Én
@Pegero: ...jesszus ember, te totál elmebeteg vagy. Ennek mi értelme?
justhpeter
@RonaGyuri: A nagyapa bűne az unokára ? Ugyan. Mindent az össze nem férhetőre csak azért, hogy Orbán megbukjon ? Hiszen megbukik az magától is ! Ha önként nem, majd eltakarítja a gazdaági ellehetetlenülés.
nyuggerpasi
Magyarra fordítva; Nem akarja leváltani Orbánt és maffiáját.
Aki Én
@Pegero: Nem tudom kevés-e, de a tiédnek így is a többszöröse.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 14:46
Jó neked,a hülyék magabiztosságával írkálhatsz
kormanyos63
@RonaGyuri: Már bocsáss meg Gyuri, de arrol Schiffer nem tehet, hogy olyan volt a nagyapja, amilyen!
Ezt nincs jogod a szemére vetni!
Viszont, nekem már az elejétől fogva ellenszenves volt ez a pali, sosem tartottam nagy ivású politikusnak, 2018-ban is ő volt az egyik gátja az ellenzéki összefogásnak!
Sokszor kiállt orbán, és a rezsimje mellett!!
RonaGyuri
@kormanyos63: bocsánat nem azt vettem a szemére, hogy ki volt az unokáka, csak azt mondtam, hogy méltó utódja a dagadt diktátorok szolgálatában! =))
Toller Béla
Ez a szarházi már senkit sem érdekel ...
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 19:09
Jó volt a meglátásom,mivel,jó neked,a hülyék magabiztosságával írkálhatsz
ómió
A "szomszédba" kell menni? Pedig, hát, a saját (volt?) pártja is kész röhej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.