Az eseményt a Várkert Bazérba szervezték.

Orbán Viktor évértékelője miatt fél Budapest járhatatlan lesz szombatonFotó: MTI/Benko Vivien Cher

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek erősítette meg: Orbán Viktor a szombati napon a Várkert Bazárban tartja az idei évértékelő beszédét.

Orbán tavaly a járványhelyzet miatt nem tartott hagyományos évértékelőt, ehelyett a parlament tavaszi ülésszakának nyitónapján adott politikai helyzetértékelést – írja a telex.hu. Az idei lesz a 23. évértékelő azóta, hogy 1999-ben meghonosította ezt a „műfajt”. A Várkert Bazár hagyományos évértékelő helyszínnek számít, az elmúlt években is itt rendezték az eseményt.

A szombati beszéddel egyúttal a kormánypárti kampány hivatalosan is kezdetét veszi.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye alapján az MTI közzé is tette a hírt:

rendezvény miatt szombaton egész napra lezárják a Lánchíd utcát a fővárosban. A korlátozás több autóbuszjáratot is érint.

A közlemény szerint a 105-ös autóbuszok szombaton egész nap, a 916-os és a 990-es autóbuszok pedig szombatra virradó éjszaka a Döbrentei tér és az Alagút utca között a Lánchíd utca helyett az Attila úton, illetve a Krisztina körúton járnak.

Az autóbuszok egyik irányban sem érintik a Várkert Bazár megállóhelyet. Emellett a 105-ös mindkét irányban, a 916-os pedig Pest felé nem érinti a Clark Ádám teret sem, helyette az Attila úton, a 178-as busz Szarvas tér, Dózsa György tér és Alagút utca megállóiban állnak meg.

Arra nem tértek ki, hogy ez Orbán évértékelőjének köszönhető.

Forrás: telex.hu, MTI
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem lenne egyszerűbb a csútkányt bezárni?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@bakcsubakka: @bakcsubakka: Sanyika! Még a végén összevizelednmagad!
SÍva
Beszél az elmutyizott magánnyugdíjpénztárról? Az államadósságról amely magasabb mint valaha? A vejkó meg Lőrinc barát villámgyors meggazdagodásáról? A rengeteg hiábavaló stadion építéséről? Az ellopott milliárdokról? A Völner ügyről? A "két hét alatt rend lesz" helyzetről? Már napi szinten vannak a gyilkosságok és röhejes ítéletek születnek az elkövetőkkel szemben! A járvány kezelésről? Az intenzív lélegeztetésre alkalmatlan lélegeztetőgépekre kidobott milliárdokról? A kínai vakcina irreálisan magas beszerzési áráról? Stb. stb. Lehetne még sorolni! Az egyetlen jó lépése a családok támogatása a gyerekszám alapján a munkabért terhelő jövedelemadó csökkentése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.