Újabb fideszes politikus ellen nyomozhatnak hűtlen kezelés miatt – írja a Hírklikk.hu.

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik decemberi, a kormánypárti Lungo Drom tagjaival megtartott ülésén az ORÖ jelenlévő képviselői azért kaptak havi bruttó kétszázezer forintos szerződést, hogy jelentkezőket gyűjtsenek egy akkor alapított Roma Közéleti Akadémia képzésére, ám az ülésen a Népszava által megszerzett hangfelvétel szerint elhangzott, hogy „Önöknek semmit nem kell igazából tenni, a szerződést megkötni”, és utána mindenkinek a „saját területén kommunikációs tréningre buzdítani” az embereket.

Újabb durva Fideszes mutyiról rántották le a leplet, hűtlen kezelés vádjával indíthatnak eljárást

Fotó: 123RF.com

Az ORÖ elnöke, Agócs János ezért ismeretlen ellen feljelentést tett, amelyben az állt: a jelenlevők tisztában voltak azzal, hogy a szerződés színlelt, azaz nem várják el tőlük az abban foglalt szolgáltatás teljesítését, ez csupán politikai tevékenységüket díjazza – írja a Hírklikk.hu.

A Népszava most megszerezte azt az iratot, amelyben a Központi Nyomozó Főügyészség az ORÖ-t tájékoztatta arról, hogy a feljelentést megküldték a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségnek. Az iratban már név szerint szerepel az ORÖ elnöki címéért korábban aspiráló, kormánypárti – 2006-ban a Fidesz-KDNP listájáról a közgyűlésbe került – Farkas Félix, és „más személyek” is. A Központi Nyomozó Főügyészség arról tájékoztatta a lapot, hogy elrendelték a feljelentés kiegészítését.

Az ügyhöz hozzátartozik: amikor a 200 ezres szerződések kerültek szóba, voltak, akik nem értették, miről van szó, ekkor az egyik képviselő felszólalt, és azt mondta, szerinte harminc körzetben a Lungo Drom dönti el, melyik jelölt nyer. „Meg kell kérni a Fidesztől az árát” – mondta. A feljelentés szerint Farkas Félix aktívan részt vett a szerződés létrejöttében és a valódi céljának ismertetésében.

Forrás: Hírklikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
„Meg kell kérni a Fidesztől az árát” :) fideszék kilóra veszik a "föcigókat" és velük együtt a "cigó" szavazatokat!
buta vagy te @Rizikó: s shiki..
namihami
Ez a ""Farkas"" név cigánykörökben jó ajánlólevélnek számít. Ha lopni, csalni kell.
Elég a druszák között körülnézni...
Rizikó
Már saját magát is meghazudtolta az az idióta, amelyik a cikket összehányta!

„Önöknek semmit nem kell igazából tenni, a szerződést megkötni”, és utána mindenkinek a „saját területén kommunikációs tréningre buzdítani” az embereket."

Tessék. Szerződés és kommunikációs trénigre buzdítás. Ezért kapnak támogatást.

Tehát, hülyegyerek, aki ezt írtad, mit hablatyoltál össze értetlenül és félhülyén? Nagyon nem megy a libsi újságíróknak az értelmes fogalmazás, de főleg az igazmondás!
csak úgy....
„Meg kell kérni a Fidesztől az árát” :) fideszék kilóra veszik a "föcigókat" és velük együtt a "cigó" szavazatokat!
buta vagy te @Rizikó: s shiki..
rokker33
Büdös cigányok! Az összes cigány szervezetet azonnal be KELL tiktani örökre! Menjenek dolgozni a Büdös cigányok!
ómió
Az efftársi roma vezetők még mindig ülnek?
justhpeter
mi ebben a meglepő ? Ugyanaz megy kicsiben mint nagyban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.