Február 12-én, szombaton 15 órától tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor évet értékel, le ne maradjon róla!
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mivel már csak 50 nap van hátra a sorsdöntő országgyűlési választásokig, minden bizonnyal harci üzeneteket is hallhat majd a közönség.

A beszédet Orbán Viktor Youtube-csatornáján élőben lehet majd követni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@nemkati: Azért az idézőjel. Ezek hazátlan bitangok, mind!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 9.50

Köszi. Nem ismerem az urat, még nem olvastam tőle semmit, de ennek nincs jelentősége. Felkerestem a weboldalát, a vírusirtóm szerint nem biztonságos, úgyhogy egyelőre felhagytam az ismerkedéssel.

Popper nagyon rokonszenves, s mivel spirituális utat járt, kíváncsi voltam az elmélkedéseire. Idejét sem tudom már, mikor vettem a kezembe azt a könyvét, ami alapján végül nem ő lett a legjobb barátom. Ettől még ő A Popper. :)
kereső
@Nyírfa: A 09:50 berakott link, az az eredeti Popper!
Gyurka80
@RonaGyuri: Álmodj csak a rónaságon!
Gyurka80
@kereső: Mondtak már a nyugatiak sok hazugságo,pl Irak lerohanásakor mégsem találták amit állította.Blair bevallotta hazudtak.
Gyurka80
@kereső: Ettől a poppertől akarsz tanulni? :"Popper Péter a békéről, szeretetről és a keleti vallásokról beszélt a rendszerváltás után, de a kommunista diktatúrában még másban volt érdekelt. A pszichológus fiatalkorú bűnözőkkel foglalkozott, állambiztonsági szakkönyveket írt, de szakterülete a galerik elleni küzdelem volt. A hatvanas évek elejétől galerinek neveztek gyakorlatilag mindent, ami veszélyesnek tűnt, az MSZMP utasítására átfogó harc indult a fiatalok megfélemlítésére. Popper megfigyelte és megvizsgálta a letartóztatott embereket, akik közül sokakat teljesen ártatlanul meghurcoltak, beszerveztek vagy fegyházba, esetleg más intézetbe zártak. Mivel “Professzor” néven részt vett az állambiztonsági tisztek képzésében is, és ezért pénzt is kapott"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.