Február 12-én, szombaton 15 órától tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor évet értékel, le ne maradjon róla!
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mivel már csak 50 nap van hátra a sorsdöntő országgyűlési választásokig, minden bizonnyal harci üzeneteket is hallhat majd a közönség.

A beszédet Orbán Viktor Youtube-csatornáján élőben lehet majd követni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@nemkati: Azért az idézőjel. Ezek hazátlan bitangok, mind!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Reméljük, visszaállhat piaci árra a csirkefarhát/üzemanyag...! :)
orsos vendel
Mi van ??? Mini Hitler levagatta a bajuszat ??? Hehe...
Pipás
Jön a "mézzel bekent szarosmadzag" a kretén fideSS-eknek.
RonaGyuri
remélem mihamarabb lesz igazi évértékelés; súlyos évekkel értékelik "munkásságát"
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igencsak frappáns és igencsak aktuális post

A „jotunder” „Békamese Orbán Viktorral” postja igencsak illik a mai haccacáréhoz

A orulunkvincent.blog bejegyzése jól lett időzítve ahhoz, hogy: február 12-én, szombaton 15 órától tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök.
Azaz arról számol be, hogy hogyan látja a világot … írnám, de meg kell mondjam, hogy ez nem igaz. Talán jobb lenne arról beszélni, hogy hogyan szeretné láttatni, azt hogyan látja a világot, de még inkább, azt hogyan szeretné ha a plebs látná a világot!
Bár „jotunder” igazából ennek a dolognak az egyik vetületét járja körül, de igencsak frappáns és főleg találó módon. A találóságát csak emelik egyes félmondatai, mint pl. „Mit mesél az agyunknak a mi politikai szemünk, hogy egy váratlan, poszt-puzséri fordulattal éljek?” megfogalmazás! =))
De nem semmi a „Ahol az óvodások nemátalakító műtétjére félretett pénzét lopták el a csirkefarhát dömpingtől megmámorosodott egykori kádáro-horthysta nyugdíjasnak. Ahol a rakodópart alsó kövén Mészáros Lőrinc és neje kis lábaskájukban fenomenológiát tanulnak, ahol álmainkban a CEU és az SZFE pingpongmeccset játszik a Pázmány-Rákay Philip párossal” elmélkedés sem! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Igencsak bölcs és találó szavak

zeitung.faz: „Im Namen der Nation gegen die eigenen Bürger”

A találó címmel ellátott cikkben az ismert jobboldali (pontosabban jobb-közép) lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung figyelmeztet arra veszélyre, amit így fogalmaz: „Die EU muss nicht nur gegenüber der autoritären Bedrohung von außen, sondern gegenüber der autoritären Herausforderung von innen standhaft sein.”.
Ne legyen kétséged Wazze, hogy mind a „nemzetre hivatkozva a saját polgárok ellen”, mind pedig „tekintélyelvű kihívás”, mind „elutasítják, hogy betartsák a jogállami normákat” egyértelműen Orbánról szól! =))
simmering73
@Rizikó: Én meg azt mondtam rád, hogy rasszista. Mikor meg vagy veszve a teknővájóért.
Yeromos
Mindenki végezze el a saját évértékelését és menjen el szavazni.
solidedge
Orbán kísérletet tesz egy Guinnes rekord megdöntésére az egy perc alatt elhangzott hazugságok száma kategóriában.
kereső
A 42 ezer halott "árnyékában", mégis mit mondhat, ami érdemleges?Kinyitja a száját- hazudni fog, ahogyan harminc éve teszi.
tudode
Na!
.
Nem évet, három ciklust kellene értékelnie a sarjadzó demokrácia eltemetésétől, a diktaTÚRA kiépítéséig!
Nessy
Ezzel az erővel, Münchausen báró kalandjait is olvashatom! Jobb a stílusa!
kereső
hvg.hu/vilag/20220212_Spiegel_A_CIA_szerint_szerdan_indulhat_az_orosz_tamadas

-kivéve a "gyevi birót". Ismét a rossz oldalra kormányozza az ország hajóját a "jobboldal", amely ,ha hatalomba emelik, rögtön ráront országára, "hazájára".
nemkati
@kereső: "hazájára". Ezeknek nem a hazájuk Magyarország, hanem egy kifosztandó, megalázandó ország.
sokanvagyunk
Kedvenc vitapartnere a mikrofon - mert nem kérdez, nem pofázik vissza.
Nyírfa
Élvezet volt olvasni a beírásaitokat. :)
Nyírfa
@kereső: 9.47

Nem állítom, hogy szorongás nélkül figyelem az eseményeket, de egy esetleges orosz támadás leginkább az oroszoknak árthat, tehát, értelmetlen.
Néro
Jó. A világ minden kincséért nem maradnék le róla. De ki az az Orbán Viktor és mi közöm hozzá ? Elnézést bocs utánanéztem Ő Csutiland miniszterelnöke. Akkor mégsem , beszéde csak a csitilandiaknak szól.
simmering73
Egyetlen egyet se hallottam. Miért hallgatnám meg most ezt?
kereső
@Nyírfa: Mikor érdekelte egy birodalmi álmokat kergetőt a hazája sorsa? Mit mondott hitler, anno? "adjatok nekem öt évet, és nem ismertek rá Németországra". Megkapta. nem ötöt, hanem tiz+ évet, és nem Németországra nem ismert rá a világ, hanem magára a világra sem. Ezért nem hiszek az "orosz medvének" és orbánnak sem.
kereső
@nemkati: Azért az idézőjel. Ezek hazátlan bitangok, mind!
ómió
Tévedés ne essék! Az efftársaknak Böszme vezírük hazudja meg!
Macskaszem
Ki az a hülye aki végighallgatja azt a tömény hazugságáradatot, önfényezést amit az elmebeteg előad. Én nem vagyok mazochista.
kereső
@Macskaszem: Nem is. Majd elolvassuk mondatonként , amit kiértékelnek a kiértékelők.
Rizikó
@simmering73: Szerinted engem érdekel, hogy te mit mondasz? Hát nem!
A tények bizony rasszisták és az őszinte ember rasszista. Nem maga miatt, hanem az igazság kimondása okán!
Nyírfa
@kereső: tegnap, 11.00

Elolvastam, van, amit másképpen gondolok, de most nem erről írok, hanem csak kérdezem, hogy ki az oldal tulajdonosa, ugyanis sehogyan sem találom. Könnyen lehet, hogy én vagyok a vaksi. Nem vagyok fent a fészen, így nem tudom, merre mozdulhatnék.
kereső
@Nyírfa: Nem tudom ki a tulajdonosa, de a "tulajdonos" Popper Péter 2005-ös orbánról szóló irásából idézett.
De , itt van egy "utánközlés" linkje. Az irásra egy 2020-as hvg cikk is hivatkozik, ill. megidézi:
24.hu/belfold/2015/04/23/utokozles-popper-peter-orban-viktorrol/
simmering73
"Csak arról nem beszélt, ami az életünk: hogy az elveszített 42 ezer ember nagy része még élhetne, ha nem óriásplakátokkal kezelték volna a járványt; hogy a közelgő háborút egyáltalán nem „Brüsszel nagyhatalmi politikája”, hanem az orosz birodalmi agresszió hozza ránk, és hogy ő a magyar (szélső)jobboldal hagyományainak megfelelően nyíltan az agresszor győzelmére játszik; hogy gyorsuló tempóban rohanunk a klímakatasztrófába, miközben a NER-gazdaság egyre fűti a kazánt; hogy az iskoláink a változó jövő helyett az átírt múltra trenírozzák a diákokat; hogy naponta most már 10 milliárd forinttal nő az államadósság; hogy Szlovákia nem a Gyurcsány-korszakban, hanem 2012 táján hagyta le GDP-relációban Magyarországot.
És hogy az Orbán- rendszer eljátszotta a történelmi esélyt: eltékozolt 12 évet és 16 ezer milliárd (!) forintnyi EU-támogatást, mindenféle látható felzárkózás nélkül."
nepszava.hu/3146300_laposan-jobbszelre-orban-viktor-evertekelojerol
Nyírfa
@kereső: Felfogtam. :) Csak furcsállom, hogy az oldal szerzője névtelen, és nem ügyelt a közlés igényességére ( itt gondolok a bekezdések, részek indokolatlan ismétlődésére ). Így az idézet nem biztos, hogy 100 %-ig hiteles. Tudom, hogy Popper kritikus volt Orbánnal, de jobb szeretem a leellenőrizhető megjelenéseket.
Persze, az egyetlen hiteles forrás maga Popper. Ha fontosak a gondolatai, utána lehet járni.
Nyírfa
@kereső: 9.50

Köszi. Nem ismerem az urat, még nem olvastam tőle semmit, de ennek nincs jelentősége. Felkerestem a weboldalát, a vírusirtóm szerint nem biztonságos, úgyhogy egyelőre felhagytam az ismerkedéssel.

Popper nagyon rokonszenves, s mivel spirituális utat járt, kíváncsi voltam az elmélkedéseire. Idejét sem tudom már, mikor vettem a kezembe azt a könyvét, ami alapján végül nem ő lett a legjobb barátom. Ettől még ő A Popper. :)
kereső
@Nyírfa: A 09:50 berakott link, az az eredeti Popper!
Gyurka80
@RonaGyuri: Álmodj csak a rónaságon!
Gyurka80
@kereső: Mondtak már a nyugatiak sok hazugságo,pl Irak lerohanásakor mégsem találták amit állította.Blair bevallotta hazudtak.
Gyurka80
@kereső: Ettől a poppertől akarsz tanulni? :"Popper Péter a békéről, szeretetről és a keleti vallásokról beszélt a rendszerváltás után, de a kommunista diktatúrában még másban volt érdekelt. A pszichológus fiatalkorú bűnözőkkel foglalkozott, állambiztonsági szakkönyveket írt, de szakterülete a galerik elleni küzdelem volt. A hatvanas évek elejétől galerinek neveztek gyakorlatilag mindent, ami veszélyesnek tűnt, az MSZMP utasítására átfogó harc indult a fiatalok megfélemlítésére. Popper megfigyelte és megvizsgálta a letartóztatott embereket, akik közül sokakat teljesen ártatlanul meghurcoltak, beszerveztek vagy fegyházba, esetleg más intézetbe zártak. Mivel “Professzor” néven részt vett az állambiztonsági tisztek képzésében is, és ezért pénzt is kapott"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.