Orbán Viktor évértékelőjén arról is beszélt, hogy Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra. De mi az előre és mi a hátra – tette fel a kérdést Orbán. 

Orbán Viktor: Magyarországra nem csak a vírus, de a baloldal is rátámadt
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Két nehéz évet hagytunk magunk mögött, állítja a miniszterelnök. Meg kellett szervezni a védekezést, újra kellett indítani a gazdaságot, támaszt kellett nyújtani az időseknek és a fiataloknak, ez gombócból is sok, nemhogy feladatból.

Orbán Viktor köszönetet mondott az orvosoknak, mentősöknek, operatív törzsnek, az oltási kampány szervezőinek, Áder Jánosnak és feleségének a munkáját.

Egy ilyen semmiből lecsapó világjárvány terheléspróba is, afféle stresszteszt. Mindannyiunk nyomás alá helyez. Önök is láthatták, a magyar állam derekasan állta a sarat. A parlament végig ülésezett, megadta a kormánynak a sikeres védekezéshez szükséges mozgásteret és közben ellenőrzés alatt is tartotta a helyzetet

– közölte.

A kormány szerinte egységes és higgadt maradt, az ország cselekvőképessége nem forgott veszélyben, az új alkotmányos államvezetési rend jól vizsgázott – írja a 24.hu.

Orbán úgy gondolja, az emberek többsége szerint

Magyarország jól védekezett, miközben Magyarországra nem csak a vírus, de a baloldal is rátámadt, ezt megítélni a nép április 3-án fogja, de lesz egy másik ítélet is "Isten rendelése szerint"

Forrás: Infostart.hu, 24.hu
Címlapkép: MTI/Benko Vivien Cher

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Az nembaj ugye, hogy Ma gyaurországra titámadtatok rá és el is foglaltátok, gazok.
drrotf
Állandóan összekeveri a dolgokat ez a "Mi Viktorunk!"Azt gondolja, ha bárki , bármelyik oldal kritizálja azt amit csinál ,akkor az az ország megtámadása.Viktor!Vedd már észre hogy Te nem az egész ország vagy!Te egy miniszterelnök vagy, aki kritizálható, akinek a cselekedeteit bírálják az emberek, és akinek négy évenként újra és újra meg kell szerezned a nép bizalmát, és a hatalomba való maradásért Neked is ugyan úgy meg kell küzdened.A hatalomba kerülésnek a választás a módja, nem pedig az ország elleni harc, ahogy Te nevezed!A vírus elleni sikert pedig a halottak száma mutatja, ahogy Te azt még korábban mondtad!Egyszer az életben emlékezzél már arra amit korábban mondtál és ne csinálj úgy mintha mindenki amnéziás lenne!
Sámannus
Büdös szxarházi vagy az ellenzék nem csak baloldal, te pedig csak egy bűnöző hazudozó segggggfej vagy a bűnöző haverjaiddal.
134.bátor
Folytatta a semmit mondó,üres szólamokat,az uszîtást,a gyűlöletkeltèst. Vajon,hogy tud ennyi marhaságot összehordani,ez az elmebeteg fasz?
division
Azért a vírus az még mindig sokkal veszélyesebb mint az ellenzék, az ellenzék igazából rád (lehetne) veszélyes Viktor, de nyilván nincs félnivalód amíg ilyen töketlenek.
simmering73
Magyarország 1990-ben kapta el a rákot. Úgy volt, hogy sikerül kordában tartani. Aztán 12 éve újra kiujult és gyakorlatilag felfalta az országot ez az agresszív daganat. Utolsó esély, hogy kivágjuk a testéből.
vitriol
Na ezt tisztázzuk már! orbán viktor NEM = Magyarországgal! orbán viktor CSAK orbán viktor és ANNYI!
justhpeter
@Horizont: Mit mondhatott volna mást ? Ez nem évértékelő beszéd volt, hanem kampánnyitó. Ennek megfelelően kellett a sok hazugságot is beletennie, amit lerontott, hogy azokat is papírról olvasta. Azt gondolom, hogy azokon kívül, akik vallásos imával ragaszkodnak hozzá csak az elmebetegek és a gazemberek szavaznak majd a fideSSre. A valódi alkalmatlanságának első bizonyítéka volt az a mondata, amikor bejelentette az üzemanyag árstop meghosszabbítását. Minden további mondatával csak a saját szégyenét súlyosbította. Alapos a gyanúm, hogy már az elmeállapotával is gond van, hiszen ép elmével erkölcsileg nem épülhet le ember.
CsipkeRózsa
Milyen szemét kijelentés egy minielnöktől, a baloldal is az ország része, ne hozza a vírussal ilyen módon kapcsolatba!
Néro
A Nagy Orr Bán évértékelője . A nagyotmondó juhász béééé-getőinek mesél.
Aztán hazamegy összeül a család és térdüket csapkodva röhögnek népükön miközben összeszámolják a napi bevételt.
kissé felnőttem
okkal viktor viktorocsics adtál rá okot mint a guanó keményen vastagon.24 órában hazugsággyárban van nem a kormány élén
kissé felnőttem
elemezhetnémk ki vagy mi okozott nagyobb kárt hát 99 % hogy az egyszemélyes uralkodásod a -z ig részletezzem egy tv vitában lapitanál ugye?
justhpeter
@Horizont: Szerintem már meg is van zakkanva. 12 évet töltött el hazudozásban és lopkodásban azzal a tapasztalattal, hogy neki minden bejön. Ám lassan szembesülnie kell, hogy ennek egyszer vége lesz és félelemmel tölti el, hogy a vég utáni történésekre már nem lesz ráhatása.
Feró25
Egy normális országban ezek már régóta nem lehetnének hatalom közelében.
Toller Béla
A baloldal, az egész ellenzék nem Magyarországot támadja ! De nem ám ! A fasiszta berendezkedésű orbánkormányt akarja eltávolítani ! Azt még a jobboldali emberek sem túrik, hogy itt megint egy horthysta brancs vegye uralma alá az embereket és az intézményeket, kifosztva az országot és elvéve a jövő minden reményét ! Nem lehet minden a parasztgyerek rogáné, a múparaszt orbáné, rokonoké és családtagoké, strómanoké és lelkiismeretlen ügyészeké !
ómió
Naná! A bolsik már több, mint 100 éve! Azóta se bírtunk tőlük megszabadulni!
solidedge
@ómió: Előtte viszont csak jobboldal volt. kegyetlen nyomorúságot generálva.
ómió
@solidedge: "Kegyetlen nyomorúságot" itt nekünk a bolsi tetübandád generált! A Habsburg szatírral "koprodukcióban" először Trianont, majd 45. után 45 év alatt 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött, amit "kormányon" azóta is állandóan fenntartani igyekeztek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.