Ne szavazz addig ameddig nem kapsz garanciát! Senki nem dolgozik munkaszerződés nélkül! A politikusok se dolgozhassanak és ígérhessenek felelőtlenül! A választási szerződés, mely létrejött - 2022. ... hó ... nap - a(z) ... párt és a választó polgárok között. Párt elnöke ... felelősséget vállal, hogy kormányra kerülésük esetén nem teszik kötelezővé a covid-oltásokat, se kényszerítéssel, se zsarolással, se egyéb nyomás gyakorlással. Vállalják, hogy senkit nem kötelezhetnek semmilyen orvosi beavatkozásra. Nem kötelezhetik se vakcinák, se tabletták, se semmilyen egyéb gyógyszerek bevételére az embereket. Az oltások és/vagy gyógyszerek csak és kizárólag egyéni döntés alapján kérhetőek és adhatóak megfelelő állami és orvosi garancia vállalása mellett.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
de mentelmi jogot sem senkinek aki amit kimond, cselekszik feleljen értenem ám, hogy 133 bátor szét.b..szhassa a jogállamot, hogy a fenébe lehet ez ? mert valaki DIKTÁTORRÁ akar válni el a kezekkel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.