Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn telefonon egyeztetett Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével az orosz-ukrán határon kialakult válsághelyzetről – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Orbán Viktor megmentette a világot? Itt a miniszterelnök hatalmas hőstette

A két vezető megállapította, hogy a helyzet romlik, ugyanakkor egyetértettek abban, hogy folytatni kell a diplomáciai erőfeszítéseket a konfliktus békés megoldása érdekében.

Leszögezték: szükség van a további párbeszédre, a háború elkerülése ugyanis egész Európa, így Magyarország érdeke is.

Orbán Viktor Facebook-oldalán így adta elő a sztorit:

Forrás: MTI, Facebook/Orbán Viktor

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hazaáruló, aki eladná az országot Putyinnak, a kínaiaknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ez miért "hőstett"? ??? Ráadásul úgy, hogy a cselekedetei szöges ellentétben állnak a kiposztolt mondattal.
RonaGyuri
@kereső: egy beteg elme újabb kitüremkedése! =))
Clavigo
Közben meg böffentett egy " putyin- ízűt "...
Béla333
Hazaáruló, aki eladná az országot Putyinnak, a kínaiaknak!
Emmersson71
Kijár már Dr Miniszterelnök Úr részére a Nobel-békedíj!
Macskaszem
@Emmersson71: vagy egy kiadós üdülés a szegedi Csillag "hotelben".
troppauerhumer
Lecsófőzés közben?
Ja, csak telefonon? Akkor a lovacskázás elmaradt. Mert ő ugye elviszi a hátán a libernyákokat.Békegalamb. Biztos jó vele sakkozni például. Leveri a parasztot, csak okoskodjon.
Egyeztettek, tárgyaltak ...még mit nem ! Gőgős szavak ezek, szükség van a további párbeszédre
Orbán és a párbeszéd...sírok a röhögéstől..egyszerűen felhívták, hogy még mindig tartja-e a hülyeségeit, vagy már kialudta őket. Még mindig tartja.Mondjuk ezért kár volt felhívni egymást, ezt bármelyik gondolkodó kommentelő tudja magától is.egyeztettek,ja.mint az osztály agresszív hülyegyerekével a tanáriban.
Nagyon megprobalja a propaganda Orbant valami bekegalambnak beallitani, de attol meg egy disznopasztor marad.
Békegalambot is max. akkor szokott eregetni, amikor egyedül marad a karmelitában az irodájában.
Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyer.
Mi lehet a teljes igazság?
Orbánc elvtárs csak a fideszes szavazó rétegnek kommunikál.
Neki más nem is létezik Mo-on.Propaganda a nyájnak.Miről beszélhettek?Sok jóra nem számíthatott mert a kormánymédia nem harsogta napokig, hogy tárgyalni megy. (Valószínűbb, hogy “bekérették”)
Orbán a Jégtörő galóca.
kulabombaafityiszre
Mihály a világ megmentő hő, putyin csicskája.
Németh István
@Macskaszem: @troppauerhumer: @Béla333: @bakcsubakka: a ti agyatok a trágyalében beecetesedett, már abból lószar pálinkát se lehet adni a lótetüknek! nekik is hasmenésük lenne, s képzeld rátok fosiznának!
Sámannus
Nullával nem lehet osztani, ha szorzunk, az is csak nulla Hozzá sem adhatsz, és el sem vehetsz semmit. Te vagy az átok a nyakunkon pedig csak egy senki vagy, és piszkosul nagy teher vagy elhúzhatnál amíg nem késő.
Németh István
Oerbn Viktornak az Eu, de a világ is köszönhet! Az usa meg háboruzzon otthon mondjuk newjorkesban és vashingtonban, de szerte bárhol, majd megtudja, hogy milyen a háború! különben a Putyin nagyon jól tudja hogy honan kell kilüdözni néhány interkondit, a Kimivel együtt, hogy rend legyen - megteszik>> miként japánnal az usa (tudod, nagaszaki, hirosíma) de most repcsi nélkül! ÉS a jó büdös kurva anyját az usa-nak! De az eu jelenlegi vezetésének is!
drrotf
Mit egyeztetett a doktorminiszterelnökúr?Azt lehet egyeztetésnek nevezni, ha mindenki aki ebben a beszélgetésben részt vett az békét akar és tárgyalni szeretne?Egyeztetni a magyar nyelv szerint különböző nézeteket, álláspontokat szoktak, de ebben a cikkben egyetlen eltérő álláspontot sem olvastunk, vagy hallhattunk.Egyeztetni szerintem olyan embereknek kell/ene/ és lehet, akik a szóban forgó ügyben döntési helyzetben vannak és eldönthetik a szóban forgó kérdést, de az orosz -ukrán ellentétek megoldásában sem a francia sem pedig a magyar félnek nem osztottak lapot, így ők legfeljebb csak álláspontjukat fejthették ki, és szerencsére voltak olyanok ahol egyeztek az álláspontok.Nem hinném hogy az egyeztetésnek nevezett beszélgetés után bármelyik félnek az álláspontja változott volna.Az egyeztetés kifejezés szerintem a propagandát kiszolgáló sajtó találta ki ,hogy emelje Orbán Viktor nemzetközi tekintélyét, mert úgy gondolták hogy most neki etrre van szüksége!
Emmersson71
@Macskaszem: Tőlem viselheti ott is a medált :)
Meszy
Gyáva patkány csúti zsírdisznó nem fog kiállni.
drrotf
Egy beszélgetés nm egyeztetés!sem a francia sem a magyar vezetőnek az orosz-ukrán konfliktus megoldásában nem osztottak lapot, így ők legfeljebb a semmiről egyeztettek, de álláspontjukat közölték egymással, ám ez az ügy megoldásában semmiféle szerepet nem játszott.Havasi Bertalan rosszul fejezte ki magát , félretájékoztatott!
elmúlt karácsonyok szelleme
@KisTehen: ma, 19:59

Milyen áron?
A lelkünket is eladtuk érte a sátánnak, te - igazi - bolsevik geci!
Gauntlet
Akkor miért mondta hogy a sereg megvédi az országot?
justhpeter
Istenem, de jó lenne ha Orbánnak csak tizedannyi nemzetközi reputációja lenne mint amennyit képzel magának.
Néro
Ettől az Ali babától meg a 40 rablójától ki ment meg ? Egyébként meg a Világot nem kell megmenteni. A világ nem olyan hogy igényt tart rá , hogy a mini Cézár megmentse. Ez már teljesen megzakkant.
Medvepapa
@KisTehen: Hogy Te mekkora egy tehén vagy marha vagy.
Medvepapa
Viktor! Na látod, ez jó ajánló levél lesz a márciusi Brüsszeli szőnyeg szelén való megjelenésedhez. Még addig 2-3 ilyen trükk és Európa a lábaid elött fog heverni. Kérdés csak az, hogy Te addig még állni fogsz???
verőce21
Bízzatok dr. Miniszterelnök Úrban, megegyezett Putyinnal a tárgyalásos, békés rendezésben...!
solidedge
Orbán ultimátumot adott a nagyhatalmaknak. Ha nem egyeznek meg akkor készültségbe helyezi a magyar hadsereget.
csipetke
Kétszer is elolvastam,kerestem a hőstettet, de sehol. De utálom ezeket a hatásvadász bugyuta címeket..Különben meg,majd pont orbán telefonjára marad el a háború,mi?Na ne röhögtessetek már
Toller Béla
Ez egy beteg ember, akinek semmi keresnivalója nem lenne a kormányzásban. Már vagy 10 éve !
kereső
@KisTehen: Telefonon??? 1000 km távolságba???Ne röhögtess má'! Kacag a nem létező vakbelem is.
kissé felnőttem
megmentetted a viágot ? mi meg sereghajtóvá váltunk a nagy magyar ingoványodba hát ne döngesd a mejjedet hát nem is vagy kicsit sem beképzelt? ja nem de NAGYON. rajtad kivűl nem volt senki??? hahaha
namihami
Mi másról ismerszik meg az emberi és politikusi nagyság? Az emberiről már egy mérleg is fényesen tanúskodik.
A politikusi? Hát, ott még vannak fehér foltok. Mi több, csak azok. De legalább a család vagyona...
ómió
De, hisz', ilyesmit sokáig csak Lenin efftársatokról hazudtatok, efftársak!
Aki Én
@Németh István: A teljesség igénye nélkül. Amikor a gyógyszerek és a pia randiznak:

Oerbn Viktornak
háboruzzon
newjorkesban
vashingtonban,
honan kell kilüdözni
japánnal

Ez igen szép teljesítmény. És akkor a tartalmat ne is említsük :)
Szóval elmebetegként hova ez a nagy lendület?
Havanagi
Tényleg nagy tárgyalás és nagy Orbáni hőstett volt.Semmi érdemi tartalom,csak a szar habosítása.És ezt egyeztették!Szánalmas!
Németh István
@Aki Én: @Havanagi: @kissé felnőttem: @kereső: @Béla333: Nem minősítelek benneteket, ezt megteszitek magatok is! Azt viszont elárulom, hogy a nagy asztalnál nem csupán a magyar gázszállítás volta téma! A makron esetében sem! ÉS minő érdekes!!! Az ukrán-orosznak titulált konfliktusról semmi duma nem jött le /annak horderejéhez képest/ >> ab ovo igazából az usa partizánkodás az orosz föld elleni aljas merénylet sorozatról nem szóltak a hírportálok! Nagy valószínűséggel az usa felé is közölve lett, hogy illetéktelenül tartózkodnak az EURÓPAI FÖLDTEKÉN! Mert ha van is egy un. 100 éves szerződés a II. világháborús beavatkozást követően az nem jelenti azt, hogy aljas módon provokálhatnak európai nemzeteket, >> Így ukrajnát, a lengyeleket, a románokat - most nem is beszélek a szerb háborúról ahol 10 ezreket irtottak ki az usa csapatok! Nem ám az ensz és a nató! tévedés ne essék! A Taszáron is echt-e usások voltak nem ám a szent lelkek csinálták fel a Kaposvár-i és a környékbeli hölgyeket !
Az Orbán Viktor nevét csak térden állva és iszlamista módival (földhöz vert fejjel) szíveskedjetek a szátokra venni - amúgy a hátsó vetületénél - közbe egy cseppet sem csodálkozva a "manna" szátokba repülésén!
simmering73
@KisTehen: És mégis mi fizetjük a legtöbbet, te marha. A béreket meg már ne is firtassuk.
Aki Én
@Németh István: Hogy te mekkora idióta seggfej vagy...
Elgondolkodtál már azon, hogy orbánnak tényleg csak ilyen félkegyelmű hívei vannak, mint te?
kissé felnőttem
@Németh István: anyád picsáját minősitsd gyáva szarházi nyalonc
kissé felnőttem
@Németh István: pöcsöddel tán egyidős vagy azzal foglalkozzál seggnyaló forditsd félre a fejedet hogy az a pár csőpp összefollyon mielőtt használnád. ÉS NAGY ivbe kritizáld a gazdádat vagy vedd le a rózsaszin lencsédet együgyü
kissé felnőttem
na viktor téged is megvezettek ? csak hadgyakorlat volt ? te meg már meg is mentetted a világot de jó nekünk.
Gyurka80
@bakcsubakka: Te sírni fogsz ápr. 3-án! 4-edszer 2/3-ad lesz.
archive
@KisTehen: Ezen kívül minden sokkal drágább..
Toller Béla
Ez az ingujjas kisgazda semmit és senkit nem ment meg senkitől és semmitől. Ez egy önző, hazug alak. Most is azt mondja, tárgyaltak, pedig csak felkérték, hogy próbáljon meg nem vétózni ezúttal ...és persze sejtelmesen mosolygott a telefonba, mert még nem hangozz el az ajánlat üzleti része ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.