Márki-Zay Péter bejelentette, hogy Iványi Gábor metodista lelkészt jelöli az ellenzék köztársasági elnöknek. Hétfőn rátromfolt a kormányváltásra készülő ellenzéki szövetség, akik Róna Pétert, az Oxfordi Egyetem Blackfriars Hall tanárát kínálták meg a lehetőséggel, aki elfogadta azt. A közösségi oldalakon sokan megszólaltak az ügy kapcsán, ezekből szemezgettünk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megismétlődött az, ami az ellenzéki előválasztás második fordulójában történt: sikerült megint egy Iványi Gáborhoz képest súlytalan személyiséget kiállítani köztársasági elnök-jelöltnek, akivel megoldották Orbán minden gondját...

...Iványi Gábor személyében a demokratikus rendszerváltás szimbolikus alakját állíthatták volna Orbánnal szemben, akinek személye egy vádirat Orbán és az általa létrehozott önkényuralmi rendszer ellen. Iványi Gábornak meg sem kellett volna szólalnia, megjelenése a demokratikus jellegétől megfosztott parlamentben egy olyan szembesítése lett volna Orbánnak és az országnak önmagával, amilyet még a világ nem látott. Megjelent volna a zsarnokkal szemben a kiszolgáltatott emberek védelmezője, aki Orbán-rendszerének legnagyobb üldözöttje és leghitelesebb tanúja."
nepszava.us/az-ellenzek-megint-tett-egy-szivesseget-orbannak-ivanyi-gabortol-pedig-elvette-az-elegtetel-lehetoseget/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.