Hogy akkor az elmúlt 12 évben mit művelt a Fidesz, az nagy kérdés így.

Interjút adott Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek, amelyben a téma a közelgő parlamenti választás volt. 

Hollik szerint április 3-án le lehet zárni a "gyászos Gyurcsány-korszakot"

Fotó: Facebook/Hollik István

 Hollik elmondta, a kormánypártok felkészültek a választásra és arra, hogy "megvédjék az elmúlt 12 év eredményeit" a hazai baloldallal összefogott "nemzetközi Soros-hálózattal" szemben.

Szerinte a Fidesz felkészült a kampányra ("Felkészültünk, nem kicsit, nagyon" – fogalmazott az interjúban), majd arról beszélt, hogy 

2006 óta tudjuk, a baloldal esetében az erő mindig agresszióval társul. Éppen ezért nekünk érdemes megmutatnunk időről időre, hogy nálunk az erő, békére és összefogásra alapul. A március 15-i békemenet ismét alkalmas lesz arra, hogy bebizonyítsuk: ha a magyar nemzet jövőjéről van szó, akkor erőt és összefogást tudunk mutatni.

A kommunikációs igazgató szerint az idei választás tétje nem más, mint hogy visszatér-e a múlt, vagy sem. Szerinte 

történelmi lehetőséget adott kezünkbe a gondviselés: amellett, hogy megvédjük az eredményeinket április 3-án, egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot is.

Az interjúban Hollik négyszer említi Gyurcsány Ferencet név szerint, ám a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt Márki-Zay neve egyszer sem kerül elő a részéről, de még a Magyar Nemzet munkatársa sem nevezi nevén Orbán ellenzéki kihívóját. Csupán egyszer van rá utalás, amikor Hollik báb miniszterelnök-jelöltként aposztrofálja Márki-Zayt. 

Hollik természetesen az országgyűlési választással együtt tartott, a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazásért is aggódott egy sort a kormánypárti újságnak:

Az Magyarországon elképzelhetetlen, hogy szexuális propagandisták úgy szóljanak bele a gyermekek szexuális nevelésébe, hogy erről a szülőket senki nem kérdezi meg. Ezért fontos a népszavazás. Ezzel mintát is adhatunk a világnak, hiszen a jelenség globális, ennek ellenére mi leszünk az első ország, ahol az emberek véleményt formálhatnak minderről. Másrészt ennek az új keletű genderpropagandának nem ismerjük a hatásait.

Egyetlen tudományos publikáció sem áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy mit okozna az, ha a szülők kezéből kivennék a szexuális nevelést, hogy azt átadják mindenféle genderaktivistáknak. Ez végső soron nem más, mint kísérletezés a gyermekeinkkel. Egyben biztos lehet minden magyar: mi a népszavazás eredményében testet öltött népakaratot tiszteletben fogjuk tartani!

Hollik István az interjúban kitért még arra, hogy szerinte nagy hátránnyal indult a fidesz a közösségi médiában, és "a pálya továbbra is balra lejt", de jó látni, hogy "sok patriótagondolkodású magyar" is csatlakozott hozzájuk.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az interjú végén még felsorolta, hogy mi minden nem lenne, ha a baloldal lenne hatalmon (13. havi nyugdíj, családi adókedvezmény, stb.), és hozzátette, hogy a kormány igyekszik megvédeni a migráció, az infláció és az energiaárak emelkedésétől a magyarokat.

Forrás: magyarnemzet.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az "emútt tizenkét évben" mi az ördögöt csináltatok? Igaz, sikeresen lebontottátok a jogállamot, padlóra küldtétek a demokráciát, törvényessé tettétek a korrupciót, a választási csalást, rabszolgát csináltatok a munkavállalókból, romokban az oktatás, egészségügy, annál több a látvány beruházás, a kegyencek gazdagodása! Ez tényleg fidesz féle:" jó mulatság, férfi munka volt!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...az a korszak ha gyászos,akkor ahol kórházi ellátatlanság miatt is tízezrével hullik a nép,Hollik úr mivel illetnéd?
elmúlt karácsonyok szelleme
Még hányszor lesz vége, még hányszor zárjátok le, buta paraszt Hollik?
Emút nyócévezni 12 év Orbán-fake-kormányzás után? Ezt ki veszi még be, buta paraszt Hollik?
volvós
buzi kopaszka kis csira !!! te csak a sz.pással foglalkozz, az a fő feladatod a fidessben !!!
surdilloFUJT
@bakcsubakka: HOLLIK A NAPIHÜLYE,HÚZZON VISSZA ROMÁNIÁBA,MIG MEGTEHETI!!!
evacica
Én meg minden normális ember a szégyenletes Orbán korszakot akarjuk lezárni, de végleg, és az ilyen fagylaltozó senkiket eltüntetni, de végleg Orbánnal együtt! Elég volt a lopásból és a nép hülyítéséből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.