Hogy akkor az elmúlt 12 évben mit művelt a Fidesz, az nagy kérdés így.

Interjút adott Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek, amelyben a téma a közelgő parlamenti választás volt. 

Hollik szerint április 3-án le lehet zárni a "gyászos Gyurcsány-korszakot"

Fotó: Facebook/Hollik István

 Hollik elmondta, a kormánypártok felkészültek a választásra és arra, hogy "megvédjék az elmúlt 12 év eredményeit" a hazai baloldallal összefogott "nemzetközi Soros-hálózattal" szemben.

Szerinte a Fidesz felkészült a kampányra ("Felkészültünk, nem kicsit, nagyon" – fogalmazott az interjúban), majd arról beszélt, hogy 

2006 óta tudjuk, a baloldal esetében az erő mindig agresszióval társul. Éppen ezért nekünk érdemes megmutatnunk időről időre, hogy nálunk az erő, békére és összefogásra alapul. A március 15-i békemenet ismét alkalmas lesz arra, hogy bebizonyítsuk: ha a magyar nemzet jövőjéről van szó, akkor erőt és összefogást tudunk mutatni.

A kommunikációs igazgató szerint az idei választás tétje nem más, mint hogy visszatér-e a múlt, vagy sem. Szerinte 

történelmi lehetőséget adott kezünkbe a gondviselés: amellett, hogy megvédjük az eredményeinket április 3-án, egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot is.

Az interjúban Hollik négyszer említi Gyurcsány Ferencet név szerint, ám a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt Márki-Zay neve egyszer sem kerül elő a részéről, de még a Magyar Nemzet munkatársa sem nevezi nevén Orbán ellenzéki kihívóját. Csupán egyszer van rá utalás, amikor Hollik báb miniszterelnök-jelöltként aposztrofálja Márki-Zayt. 

Hollik természetesen az országgyűlési választással együtt tartott, a kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazásért is aggódott egy sort a kormánypárti újságnak:

Az Magyarországon elképzelhetetlen, hogy szexuális propagandisták úgy szóljanak bele a gyermekek szexuális nevelésébe, hogy erről a szülőket senki nem kérdezi meg. Ezért fontos a népszavazás. Ezzel mintát is adhatunk a világnak, hiszen a jelenség globális, ennek ellenére mi leszünk az első ország, ahol az emberek véleményt formálhatnak minderről. Másrészt ennek az új keletű genderpropagandának nem ismerjük a hatásait.

Egyetlen tudományos publikáció sem áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy mit okozna az, ha a szülők kezéből kivennék a szexuális nevelést, hogy azt átadják mindenféle genderaktivistáknak. Ez végső soron nem más, mint kísérletezés a gyermekeinkkel. Egyben biztos lehet minden magyar: mi a népszavazás eredményében testet öltött népakaratot tiszteletben fogjuk tartani!

Hollik István az interjúban kitért még arra, hogy szerinte nagy hátránnyal indult a fidesz a közösségi médiában, és "a pálya továbbra is balra lejt", de jó látni, hogy "sok patriótagondolkodású magyar" is csatlakozott hozzájuk.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az interjú végén még felsorolta, hogy mi minden nem lenne, ha a baloldal lenne hatalmon (13. havi nyugdíj, családi adókedvezmény, stb.), és hozzátette, hogy a kormány igyekszik megvédeni a migráció, az infláció és az energiaárak emelkedésétől a magyarokat.

Forrás: magyarnemzet.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az "emútt tizenkét évben" mi az ördögöt csináltatok? Igaz, sikeresen lebontottátok a jogállamot, padlóra küldtétek a demokráciát, törvényessé tettétek a korrupciót, a választási csalást, rabszolgát csináltatok a munkavállalókból, romokban az oktatás, egészségügy, annál több a látvány beruházás, a kegyencek gazdagodása! Ez tényleg fidesz féle:" jó mulatság, férfi munka volt!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Ezért fontos a népszavazás. Ezzel mintát is adhatunk a világnak, hiszen a jelenség globális, ennek ellenére mi leszünk az első ország, ahol az emberek véleményt formálhatnak minderről."

Van nagyságrendileg 200 ország a földön, de ez csak nekünk jutott eszünkbe. Szerintem ez mindent el is mond erről a dologról.

-Vigyázzanak, valaki szembe megy az autópályán...
-Valaki? Itt mindenki szembe jön...

Egyébként igaza is lehet, hiszen ez az alak állította, hogy Márki nem Gyurcsány embere, nem is lesz miniszterelnök jelölt, ráadásul jobboldali. Tehát ha nyer, vége a Gyurcsány-korszaknak.
Nessy
Az "emútt tizenkét évben" mi az ördögöt csináltatok? Igaz, sikeresen lebontottátok a jogállamot, padlóra küldtétek a demokráciát, törvényessé tettétek a korrupciót, a választási csalást, rabszolgát csináltatok a munkavállalókból, romokban az oktatás, egészségügy, annál több a látvány beruházás, a kegyencek gazdagodása! Ez tényleg fidesz féle:" jó mulatság, férfi munka volt!"
simmering73
Ezt a gyászos orbán-korszakot zárjuk le te fullextrás elmebeteg.
izéke
@Nessy: ezek nem férfiak,inkább valami gerinctelen csúszómászók :D
elmúlt karácsonyok szelleme
Miről beszél ez a... nem diplomás senki, akinek a hajában volt az ereje, mint Sámsonnak, de kihullott magától (szólt a haj: unom ezt buta fejet, én léptem), így fele annyira sem erős ez a kis pöcs mint felannyian gondolják...
Sziszifusz
" Bolond lyukból bolond szél fúj."
Tanult ember létére, hogyan képes ilyen oltári baromságokat, képtelenségeket összehordani ? Jaaa ... , rájöttem, van az a pénz és pozíció, amiért önmagát is képes, politikai prostituáltként, megalázni.
A legelkeserítőbb a dologban az, hogy nagy számú fogadóképes hallgatóság van, amely evidenciaként értelmezi az elhangzott képtelenségeket.
Szegény Magyarország , szegény magyarok !
kissé felnőttem
hol likas a fejed ? HISZEN két név tartott titeket egyben és egy szó, Gyurcsány és Soros György na és a migránsozás az unióval szemben. a pénzeket meg nyeltétek mint a kacsa a nokedlit.
ómió
Hát, hacsak "hitet nem teszünk" ismételt, immár sokadik efftársi kizsebeltetésünk mellett...!
kereső
Tényleg? Gyurcsány Ferenc 2009 áprilisa óta sem nem miniszterelnök, sem nem az mszp elnöke. Ez , ha jól számolom 13 év. Akkor , csak úgy kérdezem, mi lófax volt orbán 2010-2022 között, ha még mindig "gyurcsány korszak" volt akkor is? Úgy vagy hülye, ahogy megszülettél a fideSS-es együtt, és mindazokkal együtt akik, ezt igy beveszik. Ennyire lenézitek a saját választóitok szellemi municióját?,vagy ennyire tisztában vagytok vele??, hogy az ott lengedezik a béka sejhaja alatt.
Sámannus
Lezárjuk, mégpedig úgy hogy kormányra kerülnek. Akkortól a pofátokat csak enni használjátok!
namihami
És felgyorsítva megújítani a resztálinista orbáni államot. 12 évi tapasztalatokkal mellécsatolni a szép rákosista vonalat is.
bence
Hollik ! Náladnál hitványabb féreg nem található még a fideszben sem ! 12 év óta mocskoltok mindenkit , csak magatokat felejtitek ki ! Pedig ez az ország általatok jutott a süllyesztőbe !
Emmersson71
A gránitszilárdságú ostya-tákolmány akkor mire volt? Nem abban fektették le a fülkeforradalom naccerűségét?!
Józsipapa
Bízom benne,hogy a választópolgárok többségének elege van a 12 éves fideSS
tevékenységből !!!
Macskaszem
A vigyor lesz lezárva a pofátokon Likaspista. Onnantól mi fogunk röhögni rajtatok szarháziak.
kereső
@KisTehen: Miért tűnne el. A pártjának van alsó hangon 900 ezer szavazója. Bár, szerintem amint véglegesen legyőzi a fideSS-t az ellenzék, nógatni sem kell. Akkor fog qrva jó könyvet irni a magyar baloldalról, és nagyon használható szakácskönyvet- leirja az "alaplé" készitésének csinját-binját. Szóval, ha azt akarod, hogy GYF "tűnjön " el, szavazz az ellenzékre!!!
nezelodo
Ez a jóember levágná a fidesz "aranytojást tojó tyúkját" a Gyurcsány korszakot? Tizenhat éve vele riogatják a végeken a tudatlan szavazóikat, mi lesz ha elfelejtik, új mumus után néznek? Mi jöhet a Soros nevelőapjuk, a migra haverjaik és a keresztény üldözés után?
colibri
Ez a Hollik egy normális társadalomban semmilyen pozíciót nem tölthetne be, akkora nagy dupla nulla.
simmering73
Előbb zárjunk be benneteket, a többit majd meglátjuk, agyalágyult. Ezek a beültetett hajhagymák a maradék eszét is elszívják.
Peller Anikó
Az elmúlt 12 év Gyurcsány korszak lett volna? Akkor nagyon gyorsan le kell váltani ezt a hazug, büdösgeci bandát. Úgy látszik már semmi új nem jut eszükbe, na persze nem az eszükről híresek.
simmering73
"Íme hölgyeim és uraim, máris benne vagyunk egy párhuzamos univerzumban, amely a reciproka ennek a miénknek. Más szemszögből viszont az állapítható meg, hogy Hollik igazgató szemének fénytörése és az azon át tudatába türemkedő valóság nem ugyanaz, mint amiben mi élünk. Két dolog van, ami ebben izgató, hogy egyrészt Hollik valóban úgy érzékeli-e a tér és idő sajátos szegletét – ami Magyarországnak, vö. Neria – hívnak, mint ahogyan mesél róla, vagy pediglen aljas játékot játszik a panelporlikkal, ha nem is épp saját kútfőből, hanem a központi partitúra alapján. Erre utaló jelek vannak, mert nem látunk úgy fideszest szembe jönni, hogy előre megy és nem hátra."
huppa.hu/rezeda-hollik-iszonyu-tizenket-eve/
tudode
Rengeteg munka van!
.
4+12 év után búcsut kellene inteni az egyeduralkodó sunyi félművelt ivadékainak is, mivel ha tisztességesen szolgálta volna a NAGYÉRDEMŰT, akkor is GOMBOCBÓL is sok(k) lenne!
.
Új műsorhoz új férfi kell(ene)!!!
justhpeter
Sok ostoba és egyoldalú emberke van a fideSS-ben, de ez a Hollik párját ritkítja.
Azt mondja, ha nyer a fideSS-kdnp a baloldal egyik fele Fletoval az élen megy a levesbe, a maradék meg a lecsóba.
Ez rnedben is van, menjenek is.
Az ennek a szerencsétlen Holliknak eszébe sem jut egy másik lehetőség, mi van ha nyer az ellenzék ?
Kisegítem Hollikot: Orbán minden népnél jobban szereti a norvégokat, tehát ha feltételezve, de nem megengedve nyer az ellenzák a fideSS-kdnp +NER+ megélhetési keresztények együtt mennek Oszlóba..
CsipkeRózsa
Ez a Hollik nem normális, most Orbán korszak van, őt fogjuk leváltani!
Lepényleső
...az a korszak ha gyászos,akkor ahol kórházi ellátatlanság miatt is tízezrével hullik a nép,Hollik úr mivel illetnéd?
elmúlt karácsonyok szelleme
Még hányszor lesz vége, még hányszor zárjátok le, buta paraszt Hollik?
Emút nyócévezni 12 év Orbán-fake-kormányzás után? Ezt ki veszi még be, buta paraszt Hollik?
volvós
buzi kopaszka kis csira !!! te csak a sz.pással foglalkozz, az a fő feladatod a fidessben !!!
surdilloFUJT
@bakcsubakka: HOLLIK A NAPIHÜLYE,HÚZZON VISSZA ROMÁNIÁBA,MIG MEGTEHETI!!!
evacica
Én meg minden normális ember a szégyenletes Orbán korszakot akarjuk lezárni, de végleg, és az ilyen fagylaltozó senkiket eltüntetni, de végleg Orbánnal együtt! Elég volt a lopásból és a nép hülyítéséből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.