A felnőtt szolgáltatásokat nyújtó cégéből milliárdossá vált Gattyán György pártjának megvan mind a 106 képviselő-jelöltje. Pár ismert név található köztük.

A 24.hu cikke szerint február 14-én, hétfőn kiderült, hogy kiket indít a 2022-es országgyűlési választáson képviselő-jelöltként a felnőtt szolgáltatásokat nyújtó cégéből milliárdossá vált Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom (MeMo).

Megvan, kiket indít Gattyán pártja a választáson – vannak érdekes nevek

Fotó: Facebook/Gattyán György

Február elején pár név már nyilvánosságra került – emlékeztet a lap –, többek között Janicsák Istváné. A Z'Zi Labor frontembere Zuglóban méretteti meg magát (az ellenzéki előválasztás idején még az MSZP-s Tóth Csabát támogatta Janicsák). A másik híresség Détári Lajos volt futballista volt, ő Kőbányán igyekszik elnyerni a választók bizalmát. 

A 24.hu szerint a 106 egyéni képviselő-jelölt listáját átnézve Détári, Janicsák és az egykori villalakó VV Tommiboy mellett még pár érdekes név akad, kettőt ki is emeltek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az 1-es választókörzetben Helmeczy László indul a MeMo jelöltjeként, aki tapasztalt politikus: a rendszerváltás után még az MDF környékén tűnt fel, idővel viszont a Fideszben találta magát, 1994-1999 között városi, majd megyei Fidesz-elnök volt, 1998-2002 között országgyűlési képviselőként dolgozott. Később azonban összerúgta a port a Fidesszel, kiesett a politikából, majd 2013-ban már mint a Bajnai Gordon mögött felálló Együtt-PM szabolcsi jelöltje jelent meg a politikai porondon. Az elmúlt években a cikk szerint a Kósa Lajosnak sok fejfájást okozó csengeri orökösnő ügyvédjeként szerepelt a médiában.

A 24.hu Komárom-Esztergomban is talált egy érdekes jelöltet: az 1-es választókerületben Popovics Judit indul, aki miatt az ellenzéki előválasztáson Dobrev Klára és Márki-Zay Péter is összekülönbözött. Popovics neve az egyik előválasztási miniszterelnök-jelölti vitában került elő, amikor Márki-Zay azt állította, hogy a Demokratikus Koalíció Karácsony Gergelyen kívül Popovicsot is megzsarolta a visszalépéséért – Popovics is ezt állította ugyanis. 

A lap szerint míg az előválasztáskor Popovics azt írta bemutatkozó oldalán, hogy csak akkor van esély leváltani a Fideszt 2022-ben, ha egy körzetben egy ellenzéki jelölt indul, most viszont a MeMo oldalán a következő cél szerepel a bemutatkozó szövegében:

"Tatabánya az elsők közt kapjon figyelmet a Megoldás Mozgalom magyar Szilícium-völgyre vonatkozó törekvései kapcsán, mert az ilyen irányú fejlesztések kiemelt szellemi és pénzügyi támaszt nyújthatnak nemcsak választókörzetem lakóinak, de a hazai innovációnak is."

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kivénhedt zenészek, focisták...
Ígéretes keret.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Gyorsan ment a jelöltállítás! Csak nem a szexoldalakra regisztrált ígéretes tehetségek között mazsolázott a pornóbáró?
Aki Én
Kivénhedt zenészek, focisták...
Ígéretes keret.
elmúlt karácsonyok szelleme
Pénzért megvehető kurvákat, striciket és pénzért megvehető kivénhedt zenészeket, focistákat
Gattyán... nem akarom leírni, hogy mit gondolok rólad és mit tennék veled, te vérgeci ócska szar-szemét !!!
Sámannus
Még egy gombatenyésztő. Setét az ország setét a táj ez is csak egy fingfűrészelő.
vacsi
Hát, mit mondjak - Magyarországjó kezekbe kerülne, ha ez a banda kerülne hatalomra!
Eladott Ország
Gattyán György a pornópápa, nem értem, hogy mi abban a gyanús, hogy most fogyott az ötven miliárdos NAV tartozásom, tíz milliárdra , és véletlenül most az előválasztás után jöttem rá, hogy politizálni akarok. Az is merő véletlen, hogy tucatnyi üzleti kapcsolatom van a fidesszel... A pi..a kufár. Ez mèg úgy kellett nekünk mint krumplis zsákra a farzseb.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273431538_2013612038843520_7107962523906871850_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6h-ZYrZd_aYAX_QuMQA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9qPHkWxbn8i2hPLQQWDLwDKshnOa0-aiYs9grt_smMQQ&oe=6210C608
Sziszifusz
@Aki Én: 10:17
... és Szcientológusok !
Aki Én
@verőce21: Lejtetted a borosüveget, lúzer?
Aki Én
@verőce21: ...ja, bocs, így nem fogod érteni.
Szóval leejtetted?
Macskaszem
A gatyám párt, meg a migatyánk mozgalom ááááááááá csak röhögni tudnék ezeken, ha nem az ellenzék rovására gatyáznának.
jesz
Gatzyánnak ez csak egy jó buli...unatkozott, ezért bedobott egy nagy követ a simatükrű tóba...ebből csak jól jöhet ki, mert a szart megkeverte rendesen, aztán vár...ha véletlenül bekerül a Parlamentbe, akkor lesz csak izgalmas a politikai élet...
kereső
@Aki Én: Meg a hazudós maca!- a civil.
csak úgy....
gattyánék még nem ígérték be a prostiknak az adómentességet?-pedíg az sok szavazatot hozhatna..
verőce21
@A ki ha nem Én: Itt az abszolút Lúzer te vagy, te sikertelen, szerencsétlen...!
Néro
Majd Fitymák össze szedik nekik az aláírásokat.
kereső
@Néro: Az ISSZOMM-nak gyűjt a fideSS.
percsi
Tele lenne az ország 18 karikás üzlettel: dohány és pornó.
A dohányboltok is felkeltették a gyerekek figyelmét, 18. szülinapon első útjuk ide vezet.
Aki Én
@verőce IQ 21: Miután te semmit nem látsz reálisan, ez tőled bók, te lúzer.
Állj le a piával.
nezelodo
Gattyán a parlamentbe? Miért ne! Olyan jól el vagyunk látva az ősi mesterségből élőkkel, hogy némelyik még idegen nyelven, közpénzen hirdeti is mit szeretne. Egyik herceg még Jézus menyasszonyát is keresi. Ráadásul még az olaszoknak is adott a haza egy Csiccsolínát, igazán nem lógna ki a haza megmentői közül ez a pornópápa, se, ha keresztényi támogatással bekerül.
Lepényleső
Gattyánra ha szavazatod adod,gatya nélkül lesz a holnapod?
csak úgy....
@verőce21: farkasom, a rettegés elvette a maradék eszed!
@Aki Én: ne beszéld le a piáról,még gyógyszer függö lesz!
Gyurka80
Ezt hazudja Popovics a Nu Skin MLM-es,pestről tatára ejtőernyőzött képviselője: "Genfben gazdasági bíróként szerzett tapasztalataimmal szeretném az országunkat mind társadalmilag".A lökött momentumosok polgármesternek akarták (nem értettek hozzá, mint libajnai mondta).Összevesztek most már egymás után váltogatja a pártokat.
evacica
Hát igaz, hogy a pénznek nincs szaga! Beindult a Pornó Király, na ez nem izgatja a hívő fideszeseket? Erről nem szól a fáma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.