Nem enyhül a járvány itthon: ezúttal 4411 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta 1 721 483-ra nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Meghalt 123, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 42 754-re emelkedett – közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Tombol a járvány: 123 beteg meghalt, több mint 4000 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormányzati portálon azt írták: a gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 468 444, az aktív fertőzöttek száma 210 285. Kórházban 5291 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 211-en vannak lélegeztetőgépen.

A regisztráció és az időpontfoglaló folyamatosan nyitva van az oltáshoz, csütörtöktől szombatig pedig ismét lesz oltási akció – jelezték.

Azt írták: az 5-11 éves korosztályban több mint 87 ezren, a 12-17 éves korosztályban 277 ezren már felvették az oltást.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@kereső: Talán két hét, és enyhülni fog végre. Mindenesetre aki idős vagy krónikus beteg, annak még érdemes felvennie a 4. oltást, utána reméljük a legjobbakat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
hullik a magyar,közben meg fideszék döngetik a mellüket...,gyalázatos!
Sámannus
@csak úgy...: Tegnap úgy hallgattak mint aki beszart, ma már megint gomba szakértők lesznek hírhamisítóék.
kereső
Szóval nő a kórházban ápoltak száma, és a lélegeztetett betgek száma is. Ez a lényeg az egész közlésben- a többi csak rizsa.És a lényeg- ijesztő.
csipetke
...és hány fertőzöttet találnának,ha végre tisztességesen tesztelnének, mint pl az osztrákoknál? Csakhát itt nincs aki teszteljen,mert az egészségügyi dolgozók kapacitása igen csekély
csipetke
@csak úgy...: 10:00 Nem nagyon van miért mellet döngetniük, merthogy itt kb annyi a járványkezelés,mint a lósz@rban a vitamin.Ki járványkezelne?A reszketeg vénember,kásler,vagy a szintén erősen belassult nyunyó néni?Egyik alkalmatlanabb,mint a másik.Az első két hullámban igen aktívak voltak,szíjjártó,és orbán,ha kellett,ha nem,ott pózoltak a reptéren,igaz,csak a keleti szállítmányoknál,mert ezen tudtak kaszálni,nem keveset. Nyilatkoztak orrba&szájba a járvánnyal kapcsolatban. Mostmár,hogy nincs min nyerészkedni,már nem érdekli se orbánt,se szíjjártót a járvány
Sámannus
@csipetke: Eszükben sincs a kontaktust vizsgálni, pedig csak így fedezhető fel időben a betegség. Így kezdhető el időben a védekezés, hogy ne kerüljenek a betegek lélegeztetőre. Az idejében kezelt betegek ott is több esélyt kapnak a gyógyulásra.
elmúlt karácsonyok szelleme
Orbán nem csak hazaárulásért fog ülni, hanem tömeggyilkoságért is ötszörös tényleges életfogytiglan.
Én bevezetném a nyilvános botozást, megszégyenítve ezt a gecit hetente - ország-világ előtt!
rokker33
@csak úgy...: megint hülye vagy! 123 ból 122 tuti hogy ma meghalt volna az egyéb betegségei miatt!!Ez csak néphülyítés, amit te és társaid minden nap beszopnak! Gratulálok csak húgy!
csak úgy....
@rokker33: kár hogy kevés az eszed és nem értetted,nem vetted észre,hogy szóba sem hoztam a covidot! maradj inkább a rántásnál,talán az jobban megy a te sekélyes értelmeddel..
a másik,- apád a hülye,aki bunkó parasztot nevelt belöled!
Rakoncátlan
@csipetke: Orbán is már reszketeg vénember.
Rakoncátlan
@csipetke: Ellopták amit ellehetett, így már nem érdekli őket. A Pfizeren nem tudnak lopni.
rokker33
@csak úgy...: Te ostoba apámat ne vedd a szádra te büdös faszszopó!!!Főleg úgy hogy már nem él!! A moslék firkálásod meg arra utal hogy segg hülye vagy egy vén szarházi egy vén bolond vagy aki csak az mszmp t iés Kádárt ismeri ,de arra is segg hülye vagy hogy kicsit nyitottabb legyél na mindegy ilyen bolondokkal kár vitatkozni az egész életedben segg hülye voltál úgy is döglessz meg!!!
Yoda69
O1G az evertekeloben azt mondta buszke a jarvanykezelesukre. Most nem tudom eldonteni elmegyógyintézetbe vagy bortonbe kene zarni ezt az idiota barmot.
csak úgy....
@rokker33: az elmebetegségeddel keress föl egy szakorvost ,de még idöben !
apád halálát nem én okoztam te elmebeteg, téged akkor ki nevelt!?
valami nöt nem tudsz szerezni magadnak,hogy engem szeretnél baxogatni? :)
division
@kereső: Talán két hét, és enyhülni fog végre. Mindenesetre aki idős vagy krónikus beteg, annak még érdemes felvennie a 4. oltást, utána reméljük a legjobbakat.
Gazella
Igy derül ki hogy mennyire kronikus beteg a magyar nép.
kereső
@division: Bizonyára megalapozott az információd- úgy legyen!
division
@Gazella: Főleg agyilag, erre te vagy az egyik legjobb példa...
rokker33
@csak úgy...: ha nem személyeskedéssel hanem a témához kapcsolódóan reagálnál a kommentemre, akkor talán én sem írnék ilyeneket, de így ismeretlenül ilyen hogy apám hogy nevelt, ilyet nagyon illetlenség kommentelni, vagy ha már vállalod hogy ilyen hülye vagy a viszontválasz is hasonló tartalmú lesz! Én kerülöm a személyeskedést nem a stílusom, de ha valaki a családomat a szájára veszi az nem hagyom!
Lepényleső
...s még milyen lenne a helyzet ha nem mi teljesítenénk a legjobban,
bár csak negyedik helyen állunk állítólag a világban,- a halálozási rátában?
csak úgy....
@rokker33: ha nem vetted volna észre, ismét te kezdted személyeskedéssel!
nincs egy vezetékes számod,ahol fölhívhatlak és elbeszélgethetünk az elmebajodról?
-annak ellenére,hogy "ha nem személyeskedéssel hanem a témához kapcsolódóan reagálnál a kommentemre"-te ma így kezdted paraszt! "megint hülye vagy! "
én minden bunkóra így reagálok,mint rád..ezt már észre vehetted volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.