A tavalyi negyedik negyedévben 7,1 százalékkal nőtt a hazai GDP éves alapon. Ennek köszönhetően több mint 2 százalékponttal gyorsabban bővült a magyar gazdaság az EU átlagánál. A növekedési többletünk jó eséllyel az idén is fennmarad.

Forrás: novekedes.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Milyen "jó" nekünk! Ha az egy főre jutó fogyasztásban az utolsó előtti helyen vagyunk Európában, akkor ki lopja el azt GDP-t? :)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
Milyen "jó" nekünk! Ha az egy főre jutó fogyasztásban az utolsó előtti helyen vagyunk Európában, akkor ki lopja el azt GDP-t? :)))
elmúlt karácsonyok szelleme
Ebből az emberek valamiért nem éreznek semmit.
Miért?
Mert ellopják és az állam költi magára !!!

A Marshall-segéllyel országok épültek újjá a háború romjain.
Mi többszörös Marshall-segélyt kaptunk, és mire mentünk vele?
Néro
Hi be jó ! De valahogy a 15 százalékos inflációt egy kicsit jobban érzem. Nem nagyon számolja be a kasszás a hazai GDP
hatalmas Siker Siker és Sikerét a végszámba amit ki kell csengetni.
Sőt xarik rá.
Ő is.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem vagy libró de mindig magadra kensz minden vala kapcsolatos megjegyzést...:)
Amúgy, a GDP sokszor elválik a társadalmi jótól, így tehát csak igen szűk keretek között érdemes rá úgy hivatkozni, hogy ha a GDP nő, akkor az feltétlenül az adott társadalom egészének a számára jó...és ezt nem én találtam ki.
elmúlt karácsonyok szelleme
@Csizmás Kond: Csicska, nem is várná tőled senki, hogy magadtól kitalálj valamit. Így kezel mindenki.
Csizmás Kond
@Horizont: ...bennünket...még magadat sem ismered nemhogy engem...
Béla333
A béka segge alól törünk felfelé... Hány éve üldözzük életszínvonalban Ausztriát? És mégis egyre csak távolodik tőlünk.
De dícsérgessük csak magunkat, hiszen közeledik a választás...
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak azt ne hidd, hogy tolakszom a kegyeidért...na neeee...
és aki ismeri önmagát az mindig ugyanaz marad, de nálad ez kizárt...hol a hiszti, hol a túlbuzgóság, hol a falkaszellem vezérel...mindig oda beszélsz amit per pillanat a kedélyállapotod diktál...nincs önmérsékleted, ezért sokszor a civilizált viselkedést összekavarod a pillanatnyi lelkiállapotoddal...nem tudod megérteni, hogy amit te képzelsz az csak neked valóság, és hogy másnak is vannak ugyanolyan képzelt valóságai...hát ezért ne hidd el magad.
kulabombaafityiszre
–"Növekedés.hu A gazdasági portál több állami érdekeltséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal is partnerségben működik – a tulajdonos-főszerkesztő Kamasz Melinda egykor a Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtófőnökeként is tevékenykedett."

Ide szokta írogatni a kancsal is a hülyeségeit.
Sámannus
Régi matek házi. Mászik a csiga a falon felfelé nappal halad egy fémétert, majd éjszaka amikor pihen visszacsúszik negyven centi, másnap megint mászik félmétert, mikor jut fel, ha ebédel is közben, és a gatyája is lecsúszik, vagy éhen döglik.
kereső
Miből áll össze a gdp? (bttó gazai termék):GDP = háztartások fogyasztása + kormányzati fogyasztás + beruházás + nettó export

Mindenki gondolkodjon el azon a fogyasztási összetevőn, és az infláción +mnb kamat emelésen.
Clavigo
@KisTehen: Nézzél körül egy kicsit ,te idióta... Igaz,hogy boltokba nem jársz,,,, a lucernát meg eléd teszik... Orbán elvtárs szereti az ilyen tinókat.,..Nincs veled sok gond.
elmúlt karácsonyok szelleme
A fideszes sétáló agyhalottakat ki kell iktatni, nélkülük kicsit jobb lesz a világ.

www.youtube.com/watch?v=ubGmxdAJ6i8
karma1
Hiaba tetted ide ezt a cikket, azert meg kell nezni, hogy honnan indult a GDP - minusz 5 %-rol, vagyis a TENYLEGES gyarapodas az az, amit irnak: 2.1 % = vagyis lofasz!
Mikozben az inflacio es az adossagteher egyarant hivatalosan 7.9 % - es ez meg csak az eleje, a tobbi ezutan jon: az inflacio begyorsul, az allamadossag tovabb novekszik, mert orban esz nelkul veszi fel a rossznal rosszabb kondicioju keleti hiteleket.
Frankon ennek orulsz?
Csizmás Kond
@Horizont: Na idefigyelj madám, te csak hiszed hogy neked mindent szabad mint aklimiklósnak, de nem fogod fel hogy itt bárkinek annyi joga van mint neked...és szarj bilibe és öntsd magadra ha már neked ez a stílus a kedvenced...
Csizmás Kond
@Horizont: ...annyit szabad de te folyton mint egy eszelős igazgatsz hogy hallgassak, hogy nem írjak olyant hogy ki vagyok meg mi vagyok...szerintem a pökhendiséged utolérte az intelligenciaszintedet...ja és azzal akkor és úgy szórakozok ahogy a kedvem tartja...és ha majd abba a helyzetbe kerülsz hogy tőled kell engedélyt kérjek akkor én is szarni fogok rád...addig is próbálj úgy viselkedni mint ember az emberrel szokott.
Csizmás Kond
@Horizont: ...soha nem kezdtem senkivel de főleg veled nem szemtelenkedni addig amíg valaki vagy te ki nem provokáltad vagyis nem kezdted...tehát nem érdekel hogy én milyen helyet foglalok a te normalítási rangsorodban és az sem érdekel hogy kinek, mekkorának hiszed magad, nálam az egymással való viselkedés a rangsor és ott te már rég a béka segge alatt vagy...de attól még ha leszünk bármikor megszólítalak ha úgy értékelem hogy ismét marhaságot írtál...bilit a fejedre.
Aki Én
@KisTehen: @Csizmás Kond: Azért nem ártana megnéznetek a mutatókat. A növekedés egy dolog.
Én felnőtt, 180 cm-es ember vagyok.
Egy 120 cm-es gyerek nőtt az elmúlt félévben 2 cm-t, én semmit.
Akkor ő most lehagyott engem???

Vagy aki a kút peremén ül, hatódjon meg, mert felmásztam a 2. kútgyűrűn, miközben ő nem emelkedett???
Aki Én
@KisTehen: @Csizmás Kond: De itt van egy másik ranglista. Erre lehettek igazán büszkék.

,,A világ legkorruptabb és legtisztább államai: Magyarország helyzete súlyosbodik"

www.bitcoinbazis.hu/a-vilag-legkorruptabb-es-legtisztabb-allamai-magyarorszag-helyzete-sulyosbodik/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.