Pierre Olivier orvosi segítségre szorul, a fején egy kötést visel, fénykép jelenleg nincs róla.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság körözést adott ki a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó francia állampolgárságú Pierre Olivier ügyében. 

Eltűnt egy francia férfi egy józsefvárosi egészségügyi intézményből, keresik a rendőrök

Fotó: Illusztráció/police.hu

A közlemény szerint a francia férfi február 15-én 16 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott egy józsefvárosi egészségügyi intézményből, miközben orvosi segítségre szorul. 

A rendőrök jelenleg is keresik a 180 centiméter magas férfit, akinek a fején egy kötés van, fényképfelvétel azonban jelenleg nem áll rendelkezésre róla. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Pierre Olivier tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anyuci
Csoda ? Ennél azért jobbhoz szokott. Megkapta az első kajáját ami kb egy minivaj, meg 2 szelet száraz toastkenyér, és úgy döntött, hogy nem akar éhenhalni !
anyuci
Csoda ? Ennél azért jobbhoz szokott. Megkapta az első kajáját ami kb egy minivaj, meg 2 szelet száraz toastkenyér, és úgy döntött, hogy nem akar éhenhalni !
elmúlt karácsonyok szelleme
Fő ismertető jele, hogy egy rózsa van a fogai között ("Valami van az arcodon. Hol? Mindenhol."), hogy az Eiffel-tornyot keresi, és bármily hihetetlen, de franciául beszél.
Én megyek északra, ti meg menjetek... ahová akartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.