Valami elpattanhatott a kormányfőben, hogy szemtől szembe nekirontott a volt miniszterelnöknek.

Orbán régen látott nyíltsággal rontott Gyurcsányra

Fotó: Facebook

Orbán Viktor Facebook-oldalán szerdán ezek a képes feliratok jelentek meg:

Gyurcsány készen áll a visszatérésre. És ha visszatér, akkor visszavisz oda, ahová egy porcikánk sem kívánkozik.

Kampány ide, kampány oda, a Facebook-poszt azért érdemel figyelmet, mert Orbán ritkán támadja egy az egyben Gyurcsány Ferencet.

Címlapkép: Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Gyurcsány nem tér vissza, de 0rbán oda fog kerülni, ahova egy porcikája se kívánkozik. Nem 2010 előttre, mert ott jól érezhetné magát. A börtönbe fog kerülni a saját alaptörvénye alapján. Remélem életfogytiglan, mert ekkora bűnt nem lehet mással jutalmazni. Jóvátenni semmiképp nem lehet, a tőlünk elrabolt 12 évet nem lehet visszaadni. A rablott vagyonnak jórészét is felélték, elherdálták. Ennek a gazembernek minden tette megbocsájthatatlan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 1132.

" Magyarország történelme nem érte még utol GYF-et, gondolkodásban, mentalitásban. "

Így van. De abban nincs igazad, hogy sgl nem gyűri vissza a fidesz minden mocskát, mert jóformán nincsen nap, hogy ne tenné.
A társadalmunk pedig olyan, amilyen, ha szocializmus van, azt szolgálja, ha fasizmus, azt. Mint a gyerekek, szót fogadnak az aktuális szülőnek.
Nyírfa
@rokker33: Hogy nem vagy náci? De, az vagy. A legelvetemültebbek közül való. Ne vegyél öngyújtót a kezedbe, ha benzineskanna mellett állsz, még meggyújtod magad.
elmúlt karácsonyok szelleme
@rokker33: Ahogy nem érted a zsidóságot, úgy nem érted a zsidógyűlöletet sem.
kulabombaafityiszre
@rokker33: tegnap, 17:17
Amikor valaki úgy védekezik,hogy vannak cigány,zsidó blabla barátaim az mind egy rasszista jellemtelen ember aki kettő forintért az anyját is megbaszná.Pont olyan mint te.
teuton
SZEMTÖL-SZEMBE??? Nemar! Ez a potrohos csuti cigany 12 eve senkivel nem mer szemtöl-szembe kiallni, miota a tevevitaban Gyurcsany felmosta vele a padlot, igy csak a faszbukon üzenget!
bence
Most már elhiszem , hogy Grazba szállítása közben Gyurcsány nevét motyogta ! Az Ő neve fogja utolsóként elhagyni a száját ! Ennyire nem taposott még a hazug szájába senki mint Gyurcsány !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.