A minisztert a kormányinfón kérdezte a 444.hu arról, hogy lehetségesnek tartja-e, hogy fényképek vagy videók kerüljenek elő, ahogy arról Márki-Zay Péter beszélt. A minisztert a kormányinfón kérdezte a 444.hu arról, hogy lehetségesnek tartja-e, hogy fényképek vagy videók kerüljenek elő, ahogy arról Márki-Zay Péter beszélt.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Nagyon helyes hogy jól titkolják,de nem ez a legnagyobb baj a fideSS-el.
kereső
És, ha vannak, akkor mi van? Bárcsak ennyi "bűnük" lenne!
Aki Én
Kizárt dolognak tartja, hogy kiderül...
Emmersson71
Gulyás Gergely kizártnak tartja, hogy meleg miniszterekről kerülnének elő botrányos felvételek - mert úgy tudja, mindhárman körültekintők és elővigyázatosak voltak!
Emmersson71
@kereső: A "bort iszik, vizet prédikál" elv miatt igenis számít!
kereső
@Mirabilis: Politikai okokból- kellett egy új ellenség. És mint kiderült a mai napon.-célzatosan?!!! ezzel lehet magyarázni az európai biróság döntését. Erre kiválóan alkalmas- ez a nem mellesleg aljas kommunikáció és népszavazás.
kereső
@Emmersson71: Ha igy veszem számit- de miért nem azt kommunikálja az ellenzék, hogy milyen aljas módon mossa össze a homoszexualitást a pedofiliával a kormány. Nem a "meleg" kormánytagokkal kell itt példálózni, hanem a kaletákkal,.Vannak többen is a fideSS környékén.
Emmersson71
@kereső: Pontosan azért, mert ez KOMMUNIKÁCIÓ kérdése! Az egyszerű választó könnyebben befogadja és megérti azt, hogy XY miniszter buzi, mint amit te írtál. Az túl hosszú üzenetnek!
Később el lehet magyarázni az összefüggéseket, de kampányban a legegyszerűbben, célratörően kell fogalmazni!
kereső
@Emmersson71: Legyen igy, de ez nekem nem jön be.
Emmersson71
@kereső: Jah..kérem, a politika ilyen, itt össze kell piszkolni a kezeket :)
kereső
@Emmersson71: Teljesen mindegy , hogy fideSS-vagy ellenzék teszi, engem akkor is taszit ez az egész.Vegyétek úgy, hogy elhúztam a számat MZP bejelentésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.