A bezárás elkerülése érdekében a györkönyi benzinkút arra kéri vásárlóit, hogy az üzemanyagár-stop fennmaradásáig lehetőleg ne nála tankoljanak.

Árstop: egy benzinkút könyörög az autósoknak, hogy ne nála tankoljanak

A Facebook-oldalukra feltöltött tájékoztatás szerint a benzinen jelenleg literenként 2 forintot, míg a gázolajon 12 forintot buknak, mert előbbi esetében a beszerzési ár már 482 forint/liter, míg utóbbi esetében 492 forint/liter, miközben a hatósági árat 480 forintban rögzítette a kormány és legutóbb meghosszabbította az intézkedés hatályát 3 hónappal – írja a portfolio.hu

Ennek fényében nem meglepő a Tolna megyei benzinkút-üzemeltető stratégiája, amikor nem ő dönt a kínálat korlátozásáról, hanem arra ösztönzi vásárlóit, hogy ne jöjjenek hozzá, ezzel tompítva a veszteségét.

Forrás: portfolio.hu

Címlapkép: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez drámai!
Ekkora baromságot csak olyan valaki találhat ki, akinek fogalma sincs a valós életről, hiszen életében öt perc hasznos munkát sem végzett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
nagy buli lesz,mikor áprilisban gyözött a fidesz és 4 éven keresztül sza..ik nektek árstoppolni! :) a következö 4 fideszes évre,még a gatyátok is rámegy..
gabó11
@Aki Én: Nem Ságvári vagyok, csak egy hülye viszont bízok benne, hogy így már lassan megnyugszol!
Németh István
A hazudozás nagyon aljas dolog! A beszerzési ár eleve nem lehet magasabb az árstop szerinti árnál! Minima 15%os un haszon van a termékeken! Miért kell hülyének nézni az autósokat és miért kell aljas módon uszítani!? Az a kutas aki nem képes lemondani a harácsról az egész nyugodtan szíveskedjen megdögleni!
Aki Én
@Németh István: Te nem akarsz megdögleni, nyomorult buta korcs?
Németh István
@Aki Én: Az olyan hülyéken és setét egyedeken kell segítenem mint te is vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.