Csepelt már ellepték a lomtalanítás kincskeresői.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Amíg ekkora a szegénység az országban, addig lesznek ezek a lomisok. De szerintem nagyon hasznos amit tesznek, és nem csak saját maguknak, hiszen töredékére csökken a megsemmisítendő szemét.

Valamikor régen, talán a múlt század közepe előtti időkben a szegényebb emberek úgy éltek, hogy mindent felhasználtak, újrahasznosítottak, alig volt kidobni való holmijuk, szemetük. Ezt kéne visszahozni, nem csak a legszegényebbeknél, hanem mindenkinél, hogy a megunt, elhasználódott, elromlott dolgok helyett ne egyből újat vegyünk. Nagyon összetett dolog ez, mert összefügg a tömeggyártású gyenge minőségű termékekkel is, a környezetvédelemmel, meg sokminden mással is. Rengeteg dologban meg kell változzon az emberek gondolkodása.
Pálinkás Pál
vazze..a megoldás olyan egyszerű...ha a kocsin lomis cucc van,és nincs hatósági engedély, kocsit elkobozni, ha a cigány pattog,helyszínen elintézni...nem két hét, két nap alatt rend lenne..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.