8578 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta 1 738 944-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Meghalt 115, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 42 966-ra emelkedett – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Meghalt 115 beteg, 8578 az új fertőzöttek száma Magyarországon

Fotó: MTI/Vajda János

A kormányzati portálon azt írták: a gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 493 240, az aktív fertőzöttek száma 202 738. Kórházban 5062 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 206-an vannak lélegeztetőgépen.

A regisztráció és az időpontfoglaló folyamatosan nyitva van az oltáshoz, csütörtöktől szombatig pedig ismét lesz oltási akció – jelezték.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A frissen felfedezett fertőzöttektől megtudták-e, hogy/kitől/hol fertőződhettek meg? Egyáltalán ez érdekel-e valakit? Valahogy a kontakt kutatásnak még a nyomát sem hallani..pedig ebből a még egészségesek sokat profitálhatnának...vagy nem ez a cél? Akkor mi is?

Lehet hogy fordítva ülök a lovon?
kereső
@jesz: A ló dakota. Ezért aztán nem tudni, hogy mikor melyik az eleje, és mikor melyik a hátulja.
A kérdésed jogos, de mint tapasztalhattad , Mo.-on nincs és nem is volt gyakorlatilag kontaktkutatás. Mert az IS!!, mint az általános és ingyenes tesztelés a közpénz herdálásának minősül.
Ezzel szemben egy másik-igaz a hanyatló nyugathoz tartozó országban- telefonos applikáció segiti a kontaktkutatást. A szülő hammarább értesül arról,hogy a gyermeke osztályában fertőzött gyermek van,és ezért tesztelni fogják, mint ahogy a gyermek haza érne az iskolából. Vagy éppen a felnőtt dolgozó, hogy a közvetlen környezetében fertőzöttel került kapcsolatba, legyen szives elvégeztetni valamelyik erre kijelölt helyen elvégeztetni a tesztet, és két nap mulva ismét. A teszt eredménye a telefonjára érkezik 5 órán belül.
elmúlt karácsonyok szelleme
Bakker, ez a szám durva.
Valamiért soha nem hallottam Orbán Viktort bocsánatot kérni - mégha nem is gondolja komolyan, úgy sem bírta kimondani, hogy: "Bocsánat!"
42 ezer emberélet sem ért meg annyit neki...
csak úgy....
már megint lemaradtak a csóró sógorok,náluk "csak" 44 az áldozat!
magyarország (sajnos) csak így tud dübörögni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.