Lakossági fórumot tart Debrecenben Márki-Zay Péter, a rendezvényen jelen lesznek a helyi ellenzéki jelöltek is.

"Olyan verést kapsz, hogy kiugrik a szemed" – így várják Márki-Zay Pétert Debrecenben
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Az utcafórumon várhatóan nagy számú szimpatizáns vesz majd részt, de a reakciók alapján úgy tűnik, eléggé vegyes érzelmekkel fogadják Márki-Zay-t Kósa Lajos felségterületén.

Nem kevés olyan reakció is érkezett a Facebook-posztoknál, amelyekből kitűnik, sokan kizárólag a közmédiából tájékozódnak arrafelé. Így hat a kormánypropaganda a debreceniekre:

"Olyan verést kapsz, hogy kiugrik a szemed" – így várják Márki-Zay Pétert Debrecenben

További reakciók itt.

Forrás: debreceninap.hu

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyuggerpasi
Ahol Kósa a "valaki",ott ilyen a szinvonal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezek a debreceniek mind ilyen sötétagyú bunkók, vagy csak a maffiahívők?
elmúlt karácsonyok szelleme
Frusztrált geci béna csicska parasztok, nem lettek főváros - mégsem?
Hű, de szar nektek - megint.
csak úgy....
a fidesz hívek totál becsavarodtak!? ami magyarországon megy az nem más,mint egy a fidesz által szított mini polgárháború! milosevics is így kezdte..
Emmersson71
@sgl: Lehet, lesz egy Debreceni Békemenet, amikor MZP beteszi a lábát a civis városba.
134.bátor
Ez sajnos nem csak Debrecenre jellemző,ez az agresszîv,gyűlöletkeltő megnyilvánulás,minden fideszes egyforma! Amúgy nehèz elkèpzelni,hogy csak fideszes legyen minden Debreceni..
bence
@sgl: ! Ez náluk a keresztényi szeretet !
Nessy
De, az ég szakadjon a hűséges Debreceni hívekre! Az "ellenzéki városoktól" elvett szolidaritási milliárdokból hány milliárdot is kapott Debrecen ajándékba Orbántól?
Ennyit a védendő jobboldali, keresztény, kulturált viselkedésről!
nezelodo
Nem értem miért rettegnek annyira ezek a fideszes keresztények, talán aggódnak, hogy picivel demokratikusabb lehet esetleg a választás? Az bizony már nagy kockázatot jelent az illiberális választáshoz viszonyítva!
csak úgy....
@sgl: hogy mi lesz azt nem tudom, szerintem kövér erre az esetre fegyverezte föl a parlamenti örséget! 56 óta nem gyilkolt magyar magyart,most még ez is benne lehet a pakliban..
nyuggerpasi
Ahol Kósa a "valaki",ott ilyen a szinvonal.
CsipkeRózsa
A Debreceniek utálkozó megjegyzései mutatja, milyen hatása lett a 12 év orbáni gyűlöletkeltésnek.
csak úgy....
lehet,hogy keveset mondok de megkockáztatom,-szerintem a fidesz hívek fele gyagyás ..
kormanyos63
Én megmondom őszíntén, hogy MZP tőlem nagyon távol áll mind emberileg, mind ideologiailag, sosem szavaztam rá, és ezután sem fogok!!
DE!!
Amit viszont egyes fidesz, és orbánhívők megengednek maguknak, attól kifordul a belem!
Legyen akármelyik város is, MZP-nek joga van kampányolni bárhol az ellenzéki jelőltek mellett!
Sajnos beérett orbán, és a fideszes sameszok(bayer, gajdics, bencsik,huth) gyülöletkampánya, most már nem ellenfélnek nézik az ellenzéki jelőlteket, hanem eltaposni való ellenségnek!
orbán, és bűnbandája egy nagy pöcegödröt csinált az országból, "gratulálálok" neki ehhez!!!
kormanyos63
@csak úgy...: Ezt így azért nem merném kijelenteni!!
De az biztos, hogy nagyon sok agymosott, félrevezetett ember van közöttük!!
Aki Én
Békés, higgadt, nyugodt, de főleg intelligens emberek. Na, nem hozzájuk megy. Ők orbán emberei.
Emmersson71
@kormanyos63: Ja..én is vitatom. Szerintem legalább a kétharmaduk idióta :P
Galway
@Aki Én: Így aztán szívből kívánom, hogy látogassa meg őket a jégeső gömbvillámmal! (Teszem ezt úgy, hogy ott voltam egyetemista, laktam is egy bő évtizedet ott, sőt a gyerekeimet abba a megalázó helyzetbe hoztam, hogy "született: Debrecen, 19... " stb.)
csak úgy....
@kormanyos63: az érdekböl fideszeseket ,mint pld. veröce 21,te minek nevezed?
-akik a mostani jólétüket köszönhetik ennek az elfajult,elhibázott rendszernek ?
kormanyos63
@csak úgy...: Ezt így azért nem merném kijelenteni!!
De az biztos, hogy nagyon sok agymosott, félrevezetett ember van közöttük!!
kormanyos63
@csak úgy...: Én őket szarembereknek nevezem, akik az anyjukat, a lelküket, és az országukat is eladnák pár ezer forintért!!
kormanyos63
@KisTehen: Azt hiszed kistehén, hogy vicces vagy, pedig kurvára nem!
Egy normális demokráciában, és jogállamban mindenkinek joga van ott kampányolni, ahol akar, minden verbális, és fizikai atrocitás nélkűl!
De sajnos Magyarország már 12-éve nem demokrácia, és jogállam, orbán egy autoriter, teljhatalmú mocsok diktátor, aki foglyul ejtette az államot, és azok intézményeit!!
Óriási károkat okozott már hazánknak, minél hamarabb le kell váltani(ha lehetséges választás útján, és nem forradalommal) és börtönbe kell küldeni(életfogytiglan) teljes vagyonelkobzás mellett!!
A világ, és Magyarország is sokkal jobb hely lenne orbán nélkűl!!!
Rizikó
Nem annyira népszerű, mint amennyire fosnak nézik!
rokker33
Lassan írom hogy érthető legyen :) :) :) ezen jót nevettem!!! Mert ha gyorsan írja akkor már nem értik meg??? :D Ostoba Fideszes csürhe összegyűlt !!!
csak úgy....
@Rizikó: shikim,te a kettö db. állítólagos tanári diplomád ellenére,egy hihetetlenül nagy bunkó! :) ismerek több tanárt,valahogy a te stílusodban inkább a földmüvest látom!
persze te hazudós vagy...,te zalacsébi biztonsági ör! :)
tibim,késön blokkoltad az új facebook oldaladon a fontos dolgokat..,jut eszembe! hány db. facebok oldalad is van,te anyaszomorító ?
kereső
Ez az a "kultúra", amelyet meg kell védeni . Olyan orbáni- a tapló paraszti.
simmering73
@csak úgy...: Ennek a szar embernek diplomája? Ja ez is diplomás játékvezető.
csak úgy....
@simmering73: pedíg valami ilyesmit hazudozott a napokban...
Havanagi
Ez az igazi ősi, romlatlan primitiv fajta.Elég ,ha csak kinyitják a szájukat és a pedigré magáért beszél.
kereső
@csak úgy...: Igen ez azorbáni"konzervativ kereszténység" alfája-és omegája. A gyűlölet, az uszitás, átgázolni mindenen és mindenkin aki az útjában áll. És erre "tanitja"hivőit ő is, és fő ideológusa kövér lászló.
kereső
@Havanagi: Ki sem kell nyitni, mert kilóg a kapanyél.
orsos vendel
Tipikus fideSS szavazok... A kultura aramlik belöluk...
csak úgy....
@kereső: a kinai nagy vezér mao is így butított..,
sosem gondoltam,hogy erre a XXI. sz.ban lesznek még vevök...,föleg nem,hogy magyarországon! persze orbán útjai kifürkészhetetlenek..
csak úgy....
@kereső: igen! és az összes szarházi! a komcsik sem voltak piskóták..
félelmetes,hogy a népbutítóknak még mindíg juthatnak szerepek.
drrotf
A bemutatott debreceni kommentek igazolják, hogy az igazi keresztények a fidesznél milyen "igazi" keresztényi szeretettel várják a másik fél miniszterelnök jelöltjét , mert ők ugye nem kirekesztők, ők ilyen megértőek!
nezelodo
@kormanyos63: ma 15:07. Azért abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik "agymosott fideszes" ezután is rájuk szavaz! Meg fog remegni sokaknak a keze az ikszelésnél, amikor a gyereke, unokája oktatására gondol és szembesül a járulékokkal eddig eltartott egészségügy lezüllesztésével, és a rettegett homoszekszualitásról is eszébe jut a csatornát meghágó alkotmányos Szájer, és a keresztényi házassága, valamint a vezér Jézus menyasszonya után kajtató gyereke. A pedofiliáról sem más, mint a lebukott diplomatájuk ugrik be sokaknak.
Az óvodai nemátalakító műtétek pedig tényleg vastagbőrrel a pofáján született politikust juttathatják eszébe a normális embereknek.
A migránsokat pedig naponta láthatjuk a pénzért hazát vett fideszes barátok esetében, némelyik még az ajándék húsgyár okán egy "közjogi méltóságunkat" is megkent százmilliókkal. Hiába tizedáron kapta a portékát, mint amennyiben az adófizetőknek fájt, amíg a pápai három K "hozzáértő irányításában, tulajdonában" állt.
Sámannus
Sok még ott aki felül a csengeri örökösnőnek a dumájának, a "hatalmas" IQ-val a békaseggéből akarnak kimászni akár Kósa Lala. Egy biztos, hogy náluk a rablás előjog ehhez ragaszkodnak, de mi leszarjuk!
amaramaistanna
Ez Orbán legnagyobb bűne, hogy mentálisan tönkretette Magyarország népességének 30-35%-át. A gazdaságot rendbe lehet hozni pár év alatt, az egészségügyet is, megkezdődhet az igazi oktatási reform is, de hogy elegendő lesz-e egy emberöltő, hogy rendbe jöjjön mentálisan is ez az ország , nem tudóm, nem hinném... :(
Gauntlet
Amikor ők sertegetnek azt szabad?
MZP pedig hibázott ,:(
csak úgy....
@amaramaistanna: azzal a mentálisan tönkretett 30-35 % al,- se a gazdaságot sem az egészégügyet nem lehet rendbe hozni! a többiben kénytelen vagyok neked igazat adni..
Logogrif
Óriási tévedés : Lali király már nem uralja Debrecent. "..bont man..."
vitriol
A "Debreceni lap" -ból idézett hozzászólások nagyfokú unintelligenciáról tanúskodnak, mégis remélhető, hogy nem az ilyenek teszik ki Debrecen lakóinak többségét. Ezzel együtt itt is érvényes, hogy: "fejtől büdösödik a hal" mert elég régóta van a városnak fideszes vezetése.
Rakoncátlan
@Gauntlet Ok, de nem mondott olyanokat amivel most bántják
Sámannus
Ismerjük ezeket a fenyegetőzőket. Az én kisvárosom csapata játszott Debrecenben, és a fjjugh zokon vették, hogy a csapatunkkal szurkolók is elmentek a meccsre. Őket dicséretesen vendégszeretően kísérték a hazaiak, ezek közül páran lehet hogy többet futottak, mint az aranylábúak a mérkőzésen, míg a vasútállomásra eljutottak. Ezek a szurkolók mára túlfizetett propagandát vállalnak fel a fideszes pártépítésnek, mivel a futball mint sport tartalom hiányában a polgári életet igyekeznek szennyezni.
karma1
Konyorgom, hat nincs egyetlen, csak EGYETLEN fideszes, aki tudna helyesen irni? Mert ahogy elnezem - az nem nagyon elhet Debrecenben.
Szoval Dobrevre lehet fegyvert fogni, MZP-t megpofozhatja egy demencias oregasszony, Gyurcsany szovegeibe belesipolhatnak, lokdosodhetnek a fideszesek - de nyugodtan fogadni valakit - arra keptelenek!
Igaz, a sarokba szoritott veszett kutya is harap meg morog mindenfele, csak ne jojjon a sinter...:)
Dr. Proktor
Civis városból bunkóváros...
Tisztelet a kivételnek, de semmi tisztelet az otthonmaradásuknnak választásokkor!
Toller Béla
Mindig is kételkedtem Debrecen szellemi kvalitásaiban, pedig ...de nem, a legsötétebb középkor dívik arrafelé. Sajnálom azt a pár mai embert, aki oda beszorult !
kedvelem a NERtelenséget
A két évtizedes kontraszelekció ezt eredményezte, a lakosság döntő többsége olyan sötét, hogy világít a szájukban a Negro cukorka.
Itt vegetáló kósajobbágyként tanúsítom!
Borsodi
Debrecenbe a keresztények nem szeretik aki nem lop.Ott kifinomult emberek vannak hatalmon.

www.youtube.com/watch?v=XWy6ylxPwjk
Sámannus
Ma simán lement a fórum. Még ki is röhögték hangosan orbánt a kereszténységével. Szerintem a fidesz megbukott Debrecenben is.
Sámannus
@durbincs: Rúzsosak akik a hosszú asztal két végén kiguvadt szemmel lesik egymást piros ajakkal és intim sprével erősen kozmetikázva árulják bájaikat ugyi. Gondolom bejönnek neked is azért esz itt a fene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.