Élő beszédében igen elszántnak tűnik az ellenzéki jelölt. 

Márki-Zay: "szeretném megszabadítani Magyarországot a gonosztól, felszámolva a kormányzati szintű lopást és a megfélemlítést”

Fotó: JOHN THYS / AFP

"A politikusok többségével ellentétben én nem az iskolapadból kerültem a közéletbe. Közgazdászként és villamosmérnökként 22 évet töltöttem el a vállalati szférában, jórészt vezetőként. Dolgoztam Magyarországon és a tengerentúlon is”

– sorolta Márki-Zay maga mellett szóló érveit, kifejtve, hogy választhatott volna magának nyugalmasabb életet.

„Egy olyat, amiben békén hagyják a családomat. Egy olyat életet, amelyben gyermekeimnek nem kell olyan plakátok között közlekednie, amiken kistermetű főgonoszként ábrázol a pártállami propaganda. Egy olyat, amelyben nem azt keresik, hogyan fordíthatják ki minden egyes szavamat. De én ennek ellenére is a hazám szolgálatát választottam. Először szűkebb hazámét, Hódmezővásárhelyét, most pedig mindannyiunk közös hazáját, Magyarországot szeretném megszabadítani a gonosztól, felszámolva a kormányzati szintű lopást és a megfélemlítést.”

Forrás: Blikk.hu 

Fotó: JOHN THYS / AFP

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orsos vendel
" Magyarországot szeretném megszabadítani a gonosztól" Ezt mar 2006-ban kellett volna, amikor az orsos vezette "ertelmisegiek" megprobaltak megbuktatni a kormanyt !!! orsos akkor is eltunt, mint szar a fuben !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Libbantölő
Ha meg akarsz minket szabadítani a gonosztól, lődd fejbe magad! De előbb dobrevrémet is leszedhetnéd karigeri után!
Csizmás Kond
...ismerős ugye ?...elvtársak a zimperializmióus a szakadék szélén van, de mi egy lépéssel előtte vagyunk.
orsos vendel
" Magyarországot szeretném megszabadítani a gonosztól" Ezt mar 2006-ban kellett volna, amikor az orsos vezette "ertelmisegiek" megprobaltak megbuktatni a kormanyt !!! orsos akkor is eltunt, mint szar a fuben !!!
verőce21
Ezt az MZP-t nekünk kell likvidálni. Ápr. 3-án. X
Diszkréten, függöny mögött...! :)
Sámannus
@orsos vendel: Akkor is külföldön kilincselt Merkelnél, de nem is akárhogyan, a klotyó előtt parolázott vele, és próbált a puccshoz támogatást szerezni. Akkor még nem dicsekedett, hogy putyin zsírozta le az akcióját.
Medvepapa
@Pegero: Mi a bajod Gyurcsánnyal??? Inkább Orbán és pribék bandájának rablását, az ország szétrablását, az EU milliárdját a haveroknak osztogató gengsztert számoltatnátok el.
csak úgy....
@verőce21: a külhoni (halott) szavazók segedelmével? :) na eriggy már valahova..
Gyurka80
@KisTehen: Gyurcsány a kapitány, őt nem tudja.
Gyurka80
@csak úgy...: Tudatom veled, mivel annyit sem értesz hozzá, hogy a külhoni szavazatokkal 1 esetleg 2 országgyűlési képviselőt juttathatnak a parlamentbe!
Gyurka80
Néztem ezt a futóbolond zayospetit amikor tolvajokról stb, beszél háttérben dobrevval (az ország tolvajával) és röhögőgörcsöt kaptam.
Gyurka80
Amikor miniferi beszélt fizetős egészségügyről akkor amikor az orvosok 2 millás fizetést kapnak és borravalót nem fogadhatnak el, vicces. Feri képzelem felröhögött amikor vizsgázáról beszélt, hiszen amikor ő ment vizsgázni menta a telefon pálinkás elvtársnak, a szakdolgozatát meg eltüntette, mivel azt is lopta. És a többi hazugsága aki ezt elhiszi, mint az üvegtigrisben itt mindenki hülye...igen.
human
Márki-Zay tűnik nekem a legelszántabbnak a korrupt fideszesek elszámoltatását illetően.

MZP ma rögzített évértékelőjét itt tudjátok megnézni: www.youtube.com/watch?v=zwu-zgzTDrc
Rizikó
Akkor gyorsan hagyd el az országot peti és az ellenzéki politikusok is. Na akkor nem lesz lopás, ha nem ti lesztek hatalmon!
percsi
@Gyurka80: "Néztem ezt a futóbolond zayospetit amikor tolvajokról stb, beszél háttérben dobrevval (az ország tolvajával) és röhögőgörcsöt kaptam."

Nocsak, mi az amiről tudnunk kellene? Mi az, amiről még a Vitya sem tud?
Csak a valós eseteket ecseteld, hazugságból nem kérek! Fid.pártod bűneit felesleges naponta felsorolni!
A végrehajtói kar és igazságügyi minisztérium tolvajain tudsz nevetni?
Évente több ezer magyar családot raboltak ki, tettek hajléktalanná a hiénák!

Lölöke és társai milliárdjain nem kapsz röhögőgörcsöt? Munka nélkül felvett több százezer milliárd az ország kifosztását eredményezte, ez nem sért téged? Az egész világ a magyar népen röhög!
orsos vendel
@Gyurka80: Te hulye vagy vagy nincs diplomad...
Gyurka80
@orsos vendel: Nem nyert, idióta vagy!
Gyurka80
@percsi: Tájékozatlan vagy! Nézz utána az apró-dobrev klán és gyurcsány gazdagodásának a rablóprivatizációnak.
ómió
Akkor, ezt teljesítendő, mielőbb húzz vissza Canadába!
percsi
@Gyurka80: "Tájékozatlan vagy!"
Nocsak, a leírtaknak melyik része nem igaz? Dobrev klán a gazdagságukat nem az elmúlt pár évben érték el, eu több országában ott van a vállalkozásuk, több ezer embernek adnak munkát.
Nem köz-vagy alkalmi munkát, mint Lölő és társai. Kontár munkák (vagy el sem végzett), többezer milliárdos haszonnal, mert amit eddig átadtak, az mind egy rakás sz.!

Dobrev klánnál is közreműködhetett az ismeretség. De nem üldözték el a magyarokat, nem tették a magyar népet hajléktalanná, koldussá!

Vitya kezében van a legfelsőbb bíróság, miért nem számolt le velük, 1998-ban ezt ígérte! Ja, hogy rajta csattant volna az ostor?
Jelenleg 6 párt összefogott, Dobrev klán nem fog tudni magánakcióba kezdeni.
Viszont az EU támogatást csak ők tudják részünkre elintézni, Vitya már egy fillért sem kap.
CSŐD szélén állunk, egyre több aktív dolgozó megy el az országból, termelés már évek óta nincs.
A stadionok, az országtól elvett tavak-üdülők-földek, az "erős" forintunk, a kínaiak, oroszok, ukránok és románok nem fogják országunkat eltartani. Ha vityáék maradnak ÉHEZNI fogsz te is!
Gyurka80
@percsi: De sok hülyeséget írsz a dk irodában voltál oktatáson?! Dobrevék és böszmeferi nem építettek semmit a rablóprivatizáció során gazdagodtak meg, eladták megvették az állami vagyont (MOTIM).Nem vagyunk csődben (nem vagyunk bóvliország mint ferinél) és fogunk kapni pénzt az eu-tól, ha nem, nem fogunk befizetni mint a lengyelek. Ha a moslék győz újból eladnak mindent, abból lehet a legjobban lopni.
orsos vendel
@orsos vendel: Leszivtad ma is a fideSS-t !!!??? Menyit kapsz a szarert ???
percsi
@Gyurka80: Nem tárgyalok veled, mert olyan vagy, mint Vitya, mellébeszélsz, a kérdésre nem adod meg a választ.
A fidesz frontemberei és sleppjei az elmúlt 12 évben lettek többszörös milliárdosok az ország pénzén. Jelenleg az a fontos, hogy maradjon náluk a közvagyon, folytassák a fosztogatást, vagy kapja vissza az ország. Sajnos ez téged nem sért. Bájbáj Gyurka80!
Gyurka80
@percsi: Olyan hülye vagy, hogy én nem foglalkozom veled.Mekkorát fogsz koppanni áprilisban, mert annyi hülye mint te nincs az országban, hogy a moslékra szavazzanak.
percsi
@Gyurka80: IGAZAD VAN!!! HÜLYE VAGYOK!
Azért, mert szóba álltam veled, egy reménytelen gyagyás vagy!
Yoda69
Egyre szimpatikusabb MZP :)
Le fogjuk váltani a diktátort, visszaállítjuk a demokráciát es a köztársaságot!
Azokat, akik közpénzt síboltak el, börtönbe zárjuk, az ellopott vagyonokat pedig újra kozpenzesitjuk, igy majd elvesztik maganvagyon jellegüket. Ha O1G NER lovagjai alatt a közpénz elveszthette közpénz jelleget, akkor ez vice-versa is működik.
verőce21
Ápr.3 - án elverjük, mint nyári zápor a libaszart, ez a húgyagyú meg visszamegy háztartási gépeket árulni Kanadába...
Gyurka80
@percsi: A képed alapján látszik, amilyen a külső olyan a belső.
csak úgy....
@verőce21: látom ismét szarúl aludtál.. :)
percsi
@Gyurka80: IGAZAD VAN!
Te a képed alapján "is" üres vagy, se külső se belső, egy agyatlan bértollnok!
Gyurka80
@percsi: Nem is rakok fel olyan okádék képet, mint te!
csak úgy....
@Gyurka80: gyermeteg vagy gyurka és piszokul buta!
Gyurka80
Csak az a kérdés zayospeti melyik hazáját szeretné szolgálni, mivel kanadai-magyar kettős állampolgár!
verőce21
A baloldal miniszterelnök-jelöltje MZP, ”azokat a Gyurcsányékat akarja hatalomra segíteni, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot, elvették a 13. havi nyugdíjat, egekbe emelték a rezsi árát..., munkanélküliséget és megszorításokat hoztak a magyarokra.”!
csak úgy....
@verőce21: te is gyurcsány fóbiás? -én is ! :) persze én nem hiszek a te és a fidesz meséjében! neked sokkal jobban állt a sorosozás.. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.