Az inkább fideszes határon túli magyarok jóval könnyebben szavazhatnak. A közvélemény-kutató Hann Endre szerint ez „nyilvánvaló választási csalás”. A Nyugaton élő kivándorolt magyarok nehezebben szavaznak, mint a határon túliak. Ez egyértelműen a Fidesznek kedvez. A 21 Kutatóközpont mérése szerint az ellenzék 3-6 körzetet is átbillenthetne, ha a kivándoroltaknak legfeljebb egy órát kellene utazniuk a szavazáshoz. Ha nagyon szoros lesz a verseny, a külföldön élők így is segíthetnek az ellenzéki összefogásnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Németországban öt (Berlin, Düsseldorf, München, Nürnberg, Stuttgart), Nagy-Britanniában három (London, Edinburgh, Manchester) külképviseleten lehet majd szavazni, pedig ebben a két országban különösen sok magyar él. "

Nyilvánvalóan aljas mocskos módon csal a választáson a maffia! Nagyon rá fognak erre bxxni!
Béla333
@KisTehen: 19.01
Mert mondjuk ki akarják várni, hogy a maffia eltakarodjon és aztán vissza akarnak jönni a Magyarországon levő ingatlanjukba. Erre nem is gondoltál mi?
RonaGyuri
@KisTehen: nagyon nagy marha vagy, s olvasni sem tudsz! =))
mindenkire vonatkozik, aki bármely okból a szavazás napján külföldön tartózkodik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.