Már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek, a VII. kerület polgármesterének: indítson vizsgálatot saját kerületében, ha problémát észlel – közölte a Fidesz budapesti szervezete csütörtökön Facebook-oldalán.

Fidesz: Karácsony Gergely  "bosszúbizottságának" se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Azt írták: a kezdetektől fogva mondták, de most már a kormányhivatal is megállapította, hogy Karácsony Gergely főpolgármester "bosszúbizottságának" se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni.

A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot – közölték.

"Mi már a januári közgyűlésen is felhívtuk Karácsony Gergely és a baloldali képviselők figyelmét, hogy a bosszúbizottságuk jogszerűtlen, de ismét nem hallgattak ránk"

- fogalmaztak, hozzátéve:

"nekik ugyanis fontosabb volt, hogy eltereljék a botrányos Városháza-ügyről a figyelmet".

Most viszont már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek. Ha a VII. kerület polgármestere problémát észlel, indítson saját kerületében vizsgálatot – írta a budapesti Fidesz, megjegyezve: "úgy, ahogy erre minden lehetősége megvolt az elmúlt két és fél évben is".

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Ugyebár, a kormányhivatal is megaszmondta ...De hát az az igazság, hogy a főváros minden olyan témában létrehozhat viuzsgálóbizottságot, amelyben csak megszavazza a közgyűlés. És tehet is megállapításokat ! Ez a meztelen helyzet, pupák fidesz ! Persze, lehet nem résztvenni a munkában, és ezzel beismernik, hogy lopnak s csalnak és hazudnak ...
ómió
Na! Az efftársaknak már legalább egy fideszes kerületre is "illene" városháza-mutyit hazudniuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.