Tegnapi számoltunk be arról, hogy Dúró Dóra azt állította, hogy összegyűjtött elég aláírást, aztán kiderült, hogy mégse. A cikk szerint a Józsefváros Újság vette észre, hogy Dúró neve nem jelent meg a nyilvántartásba vett jelöltek között a választási iroda honlapján.

Helyreigazítást kért tőlünk Dúró Dóra és a Mi Hazánk – Hazudik az önkormányzat álltják
Kép: YouTube

Kisberk Szabolcs Mi Hazánk Mozgalom sajtófőnöke szerint cikkünkben a Józsefváros újságra hivatkozva valótlanságokat állítanak Dúró Dóra ajánlásaival kapcsolatban. Ugyanis Dúró szerint:

Hazudik a Józsefvárosi Önkormányzat lapja, valójában összegyűltek az ajánlásaim

A  politikus szerint a Józsefvárosi Önkormányzat által működtetett választási iroda félrevezető részadatokat szivárogtatott ki a Mi Hazánk ajánlásaival kapcsolatban, pedig már 522 érvényes aláírást ők is elismernek, tehát valójában összegyűlt a szükséges mennyiség, és holnap délelőtti ülésén nyilvántartásba veszi a jelöltségét a helyi választási bizottság.

A rosszhiszeműség nem újdonság az önkormányzat részéről, miután a képviselői irodámat is jogellenesen, politikai diszkriminációval próbálta elvenni, mely jogvita ügyében bíróság fog dönteni, most pedig a jelöltségemmel kapcsolatban próbálnak meg hamis látszatot kelteni az emberekben.

- jelentette ki azzal kapcsolatban, amikor nyílt rasszizmus miatt vették el az irodájukat, hiszen romák ellen uszító plakátot tett irodája ajtajára a józsefvárosi Mi Hazánk.

Dóra szerint a Fidesz és a balliberálisok jelöltje mellett lesz harmadik út ebben a választókerületben is, és az összes többi kerületben is le fogják adni a szükséges mennyiséget, de az utcai standolást folytatják mindenhol.

Címlapkép: YouTube

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
Kúró Torta mindenkit le akar váltani?!
jesz
@FLETÓ: ködszurkálás...csak a gyomrát hűti
nemkati
„Volt néhány érvénytelen ajánlás azok között, amit bevittem, de a holnapi bizottsági ülés idejére, ahol arról döntenek, hogy nyilvántartásba vesznek-e, vagy sem, biztosan meglesz a megfelelő mennyiség” – mondta el érdeklődésünkre Dúró.

"Frissítés: időközben összegyűlt."
jozsefvarosujsag.hu/

Én is megkönnyebbülten fellélegeztem.
VESZ-ÉSZ
Tessék mondani,ez az a nő aki letette a nagy esküt a szentkoronára
és amikor a kedve úgy tartotta az egész ügyet le sem szarta?
Árulókban sosem szabad hinni,hiába is mond bármit is.
evacica
Ez a nő remélem nem jut be a Parlamentbe! Ö és pártja csak bűnözőkből áll! Toroczkaynak is 2006 miatt a börtönbe kellene csücsülnie!l Fasiszta eszméket pártolnak, ilyen embereknek nincs helye a magyar közéletbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.